自由講場

跳至

首頁
23456...7

尾頁

珍珠宮

我同c6一致認為
佢係似安德尊
原來係華文華武

馬主又點?樣衰都咁

侯爵府

鴨鴨比 發表於 23-9-23 15:52
我同c6一致認為
佢係似安德尊
原來係華文華武

https://youtu.be/OWCpcJFWAts?si=87s626wYjZKy4OX8
此栗C爆粗罵人

水晶宮

醒目開學勳章 BK Milk勳章

曲咬返直
直咬到曲

伯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 夏天玩到顛 DHA勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

SOHOT 發表於 23-9-23 12:57
Kei 呢個形容詞真係好絕,同佢好match

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

林作既細路

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

回覆樓主:

物以類聚?同chi lam果張正常好多喎
attach0/tmp/phpbPxmBr
放下自在

子爵府

回覆樓主:

有d似
attach0/tmp/php7XujVQ

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

朱古力包包 發表於 23-9-23 16:16
https://youtu.be/OWCpcJFWAts?si=87s626wYjZKy4OX8
此栗C爆粗罵人
不知所謂
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

珍珠宮

朱古力包包 發表於 23-9-23 16:16
此栗C爆粗罵人

修養麻麻
係都講英文粗口啊ma
大狀口齒咁渣嘅

侯爵府

回覆樓主:

律師, 有牌爛仔, 林作同類

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

原來依條友自己開律師樓,間 Firm 得幾個律師,又唔係喺甲級寫字樓開,仲要勁 show off,揸架林寶拍片教人追數,真係覺得佢有啲柒
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

侯爵府

esmehouse 發表於 23-9-23 23:01
原來依條友自己開律師樓,間 Firm 得幾個律師,又唔係喺甲級寫字樓開,仲要勁 show off,揸架林寶拍片教人 ...

最攪笑正常馬主係唔會show張馬主証比人(whole world)睇,好鬼低能
估除非想引女埋身 (食女)
教人追數,那有資料??想知

侯爵府

agee 發表於 23-9-23 22:57
律師, 有牌爛仔, 林作同類

can't agree more

侯爵府

yiqiyihui 發表於 23-9-23 15:39
好耐以前已經聽聞呢個人
簡直係騎呢怪
林作都正常過佢

何以見得?

翡翠宮

2024勳章 2023年兔年勳章 笑得好勳章 最關心BB問題熱投勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 炎夏勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章

RelaxHippo 發表於 23-9-23 12:56
X2. 仲以為係咩靚仔,點知同林作兩兄弟咁既樣, 連髪型,做事作風都差唔多,真係唔係咁嘅神唔入咁既廟:zomb ...

又唔好甘講,有比較有傷害,相比之下林生好樣好多。

翡翠宮

2024勳章 2023年兔年勳章 笑得好勳章 最關心BB問題熱投勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 炎夏勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章

Cheddar85ang 發表於 23-9-23 14:50
拍埋去原來林作叫幾好

子爵府

esmehouse 發表於 23-9-23 23:01
原來依條友自己開律師樓,間 Firm 得幾個律師,又唔係喺甲級寫字樓開,仲要勁 show off,揸架林寶拍片教人 ...

佢重以為自己好型
上次已經被人話佢係儍仔!

伯爵府

牛年勳章

髮線對男人來講真係大忌

寶石宮

朱古力包包 發表於 23-9-23 23:09
最攪笑正常馬主係唔會show張馬主証比人(whole world)睇,好鬼低能
估除非想引女埋身 (食女):q ...
你 search 范德偉律師事務所 FB 就會有

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

mickeyeva 發表於 23-9-23 12:35
昨日好多人留意林作身邊個代表律師!

https://www.hk01.com/article/943995?utm_source=01articlec ...

傻仔一名
不要從別人的嘴裡去認識我

首頁
23456...7

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊