自由講場

跳至

首頁
23456...7

尾頁

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章

比個佢哋, 真心抵讃!

男爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

旅途愉快!為你感到高興!

公爵府

2024年龍年勳章 牛年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

男爵府

我黎緊都會去東京,不過應該好凍

水晶宮

wong2323 發表於 23-12-17 18:02
今日去新潟湯澤町, 大約零度有落雪,大家都好興奮

玩咗咩活動?有無浸溫泉?

別墅

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 HiPP勳章(1)

阿仔好乖

水晶宮

環保接龍勳章

wong2323 發表於 23-12-17 18:02
今日去新潟湯澤町, 大約零度有落雪,大家都好興奮

如果地下結冰 好跣, 可以去便利店買呢啲
防滑鞋套, 我十幾年前喺北海道買1000 yen

係個好心日本人見我跌咗好多次,叫我去買的

真係好有用

超級版主

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 超級版主 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 KMALL特別版勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

pauline_c 發表於 23-12-18 06:55
玩咗咩活動?有無浸溫泉?

本來想去滑雪場,可惜今年當地遲落雪,滑雪場唔夠雪,所以無開,唯有在附近遊覽。
今日到河口湖觀賞富士山
attach0/tmp/phpCyswFm
attach1/tmp/phpOVmYeF
attach2/tmp/phpyeMLOX
attach3/tmp/phpA6vOog
attach4/tmp/php0Ox6Yy
唵嘛呢叭咪吽      
ॐ मणि पद्मे हूँ
ༀ་མ་ཎི་པད་མེ་ཧཱུྃ

水晶宮

wong2323 發表於 23-12-18 11:23
本來想去滑雪場,可惜今年當地遲落雪,滑雪場唔夠雪,所以無開,唯有在附近遊覽。
今日到河口湖觀賞富士山 ...

新瀉都唔夠雪?估唔到幾位長者有興趣滑雪。

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章

wong2323 發表於 23-12-17 13:23
上次搭飛機已是4年前,今次阿仔同三個姨甥帶我哋幾個老人家東京自由行,加埋我總共4位老人家(其中有要用拐 ...

你個仔好孝順
三個姨甥都好乖
依啲係福份嚟,好好享受

超級版主

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 超級版主 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 KMALL特別版勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

pauline_c 發表於 23-12-18 11:37
新瀉都唔夠雪?估唔到幾位長者有興趣滑雪。

昨日到新潟見有落雪,但上網睇今日都係唔夠雪。我哋長者係想坐雪車
attach0/tmp/phpY1cdae
唵嘛呢叭咪吽      

象牙宮

回覆樓主:

自己人帶住玩最好!我都想阿仔帶我旅行

水晶宮

wong2323 發表於 23-12-18 12:42
昨日到新潟見有落雪,但上網睇今日都係唔夠雪。我哋長者係想坐雪車

...

I see 下次一月去,見雪玩雪機會大

水晶宮

無話可說 發表於 23-12-18 13:13
自己人帶住玩最好!我都想阿仔帶我旅行

我同阿仔一齊玩就夠,我帶佢定佢帶我都無所謂

侯爵府

2024年龍年勳章 牛年勳章 玩具勳章 BK Milk勳章 開心吸收勳章

超級版主

回覆樓主:

富士山另一景象
attach0/tmp/php8AFwop

mickeyeva    發表於 23-12-18 14:39
唵嘛呢叭咪吽      

男爵府

wong2323 發表於 23-12-17 13:23
上次搭飛機已是4年前,今次阿仔同三個姨甥帶我哋幾個老人家東京自由行,加埋我總共4位老人家(其中有要用拐 ...

好幸福 你仔仔真係好乖
[size=x-small]囡囡 出世~重

水晶宮

wong2323 發表於 23-12-17 15:34
幾位年輕人好乖好有心,幾個月前已經計劃行程,見佢哋有file夾有行程表,每個站都搵定電梯位置,方便我哋 ...

珍珠宮

2024年龍年勳章

回覆樓主:

首頁
23456...7

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊