自由講場

跳至

首頁

尾頁

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 減齡達人勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 KMALL特別版勳章

mercurycc 發表於 24-4-28 13:46
翻舊帳有用呀!
以前做唔少

任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 減齡達人勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 KMALL特別版勳章

一罐可樂 發表於 24-4-28 13:46
我用過Adblock一輪, 睇youtube 會慢咗, 好鬼px
所以無再用Adblock
上下左右都係廣告,我頂唔順

任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 牛年勳章

mercurycc 發表於 24-4-28 13:46
翻舊帳有用呀!

冇冇冇,呢啲當睇唔到算數
做控方証人,申張正義啫,圖已cap

男爵府

crystal媽咪 發表於 24-4-28 13:41
但如唔用apps
用網頁版,要轉頁好似麻煩許多

點樣轉頁麻煩?都係㩒下一頁?
唯一一樣網頁版冇咁好,係佢冇cookie,冇得記住你最後睇邊一頁,要自己去㩒番
Screenshot_2024-04-28-13-52-06-426_com.hsv.freeadblockerbrowser-edit.JPEG

珍珠宮

2024年龍年勳章 2021可愛聖誕B勳章 畀面勳章

miriam 發表於 24-4-28 13:48
上下左右都係廣告,我頂唔順

宜加只係得返右邊閃d 廣告出嚟
之前有一輪上+下夾攻, 不停要"x "d 廣告煩到爆
個段時間我都無入bk

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

miriam 發表於 24-4-28 13:46
用web回得快過app啵

但係我玩接龍就唔會自動去最後個頁,好麻煩
apps會去返上次睇過post最後一頁
不要從別人的嘴裡去認識我

王國長老

一罐可樂 發表於 24-4-28 14:03
宜加只係得返右邊閃d 廣告出嚟
之前有一輪上+下夾攻, 不停要"x "d 廣告煩到爆
個段時間我都無入b ...

個段時間我應該極少入黎,超頂唔順

一罐可樂    發表於 24-4-28 14:17

王國長老

crystal媽咪 發表於 24-4-28 14:04
但係我玩接龍就唔會自動去最後個頁,好麻煩
apps會去返上次睇過post最後一頁
...

都係自己鍾意啫

象牙宮

MM2H 發表於 24-4-28 13:51
冇冇冇,呢啲當睇唔到算數
做控方証人,申張正義啫,圖已cap
...
正義超人.

珍珠宮

miriam 發表於 24-4-28 12:56
唔開Adblock真係對唔住自己

我都係長開Ad block 去招呼BK

大宅

回覆樓主:

我禁X可以消失佢

王國長老

白毛毛 發表於 24-4-28 17:10
我都係長開Ad block 去招呼BK
對BK無感情,對Adblock超有感情

男爵府

miriam 發表於 24-4-28 12:56
唔開Adblock真係對唔住自己

好煩 用iPad 睇成日襟到個Disney廣告

水晶宮

miriam 發表於 24-4-28 17:15
對BK無感情,對Adblock超有感情

請問個全名係咪Adblock, 係Android 定IOS?
謝謝你

王國長老

loolooloo 發表於 24-4-28 17:18
請問個全名係咪Adblock, 係Android 定IOS?
謝謝你
web版架,係browser按Adblock,就會彈一堆俾你揀

水晶宮

miriam 發表於 24-4-28 17:19
web版架,係browser按Adblock,就會彈一堆俾你揀

OK ,唔該晒你.
我仲以為係手機apps

侯爵府

2024年龍年勳章

頂唔順啲廣告

大宅

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章

miriam 發表於 24-4-28 13:45
都係外掛app,咁唔使lu

我用呢個
attach0/tmp/php9srgGA
attach1/tmp/phpMf74Gc
attach2/tmp/phpt5qZHO

侯爵府

可能想學跌吉推出收費會員,去廣告

王國長老

ensureyip 發表於 24-4-28 18:02
可能想學跌吉推出收費會員,去廣告
算把啦,收費我直頭唔上添

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊