自由講場

跳至

首頁
23456...7

尾頁
casllsac 該用戶已被刪除

翡翠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

原帖由 mangolee 於 09-8-26 22:38 發表
因為樓主認為呀朱小姐幸福,先令人 幸福的定義又是甚麼呢?

可能樓主認為用24年青春換作同劉天王光明正大手拖手15分鐘係好幸福呢!

珍珠宮

mango,
咁人人諗嘅嘢都唔同o者, 我覺得佢幸福, 你唔覺, 係人人都可以有唔同嘅意見, 如果你覺得我開個 post 而攪到你好嬲, 咁我要向你 say sorry, 但改變唔到我嘅諗法...^^

珍珠宮

我覺得幸福嘅定義係......老公保護到自己囉.....

原帖由 alicemic 於 09-8-26 22:44 發表

可能樓主認為用24年青春換作同劉天王光明正大手拖手15分鐘係好幸福呢!

翡翠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

原帖由 sarali 於 09-8-26 23:02 發表
我覺得幸福嘅定義係......老公保護到自己囉.....

但係個老公係公開場合唔認你喎! 你都覺得幸福?

珍珠宮

其實可能係女嗰個唔想認呢 ???!!!

原帖由 alicemic 於 09-8-26 23:12 發表

但係個老公係公開場合唔認你喎! 你都覺得幸福?

男爵府

剛才係有線見到d片段加上播d背景音樂,我自己有少少眼淚好touching﹗其實只有兩個人相愛,外人的眼光真的無須多理........﹗

禁止訪問

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

珍珠宮

呢度有啲人唔係好似我哋咁諗o架.......總之最錯係佢哋做咗藝人, 所以乜都要同我哋交代...........唔知劉德華今晚食乜餸呢 ????!!!!

原帖由 kyliema 於 09-8-26 23:17 發表
剛才係有線見到d片段加上播d背景音樂,我自己有少少眼淚好touching﹗其實只有兩個人相愛,外人的眼光真的無須多理........﹗

翡翠宮

原帖由 sarali 於 09-8-26 23:13 發表
其實可能係女嗰個唔想認呢 ???!!!

咁又可能個女既好想認,但係個男人唔想怕影響事業呢! 作為女人既你,如果你老公係出面唔認你,你會點呢? 如果你女婿係出面唔認你個女,你又會點? 講到底都係因為佢係劉德華,如果佢係陳冠希,你又覺唔覺佢呢個行為係愛家人既表現呢?

伯爵府

無錯! 每個人都可以有不同的意見或感受,如早前的新聞o
靚妹苦戀巴基斯坦韋小寶http://www.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=10392082&extra=page=1&filter=0&orderby=dateline&ascdesc=DESC&page=1

十八歲港女四奶阿怡被二奶毆打後仍然覺得巴基斯坦韋小寶很好, 給她愛情的感覺, 很喜歡他, 問你服未?

原帖由 sarali 於 09-8-26 22:49 發表
mango,
咁人人諗嘅嘢都唔同o者, 我覺得佢幸福, 你唔覺, 係人人都可以有唔同嘅意見, 如果你覺得我開個 post 而攪到你好嬲, 咁我要向你 say sorry, 但改變唔到我嘅諗法...^^ ...

珍珠宮

你咁問, 我都唔知點答你......一家唔知一家事, 硬係要探討人哋嘅嘢, 咁我問返你吖, 如果真係朱小姐唔想認, 你係劉德華, 咁你會點呢 ???? 我哋又唔係瞓係佢哋床下底, 點知人哋啲家事o者 ???? 係咪 ?????

原帖由 alicemic 於 09-8-26 23:30 發表

咁又可能個女既好想認,但係個男人唔想怕影響事業呢! 作為女人既你,如果你老公係出面唔認你,你會點呢? 如果你女婿係出面唔認你個女,你又會點? 講到底都係因為佢係劉德華,如果佢係陳冠希,你又覺唔覺佢呢個行為係愛家人既表 ...

珍珠宮

點解成日話朱小姐無名無份好委屈, 可能朱小姐好開心呢 ????

男爵府

公唔公開根本唔關我地事. 佢地相處左24年. 華仔完全係0緋聞. 冇人影到去滾. 冇包2奶. 已經係一個好男人. 點解要同阿倫比. 阿倫有老婆同等個女人生仔. 就算佢老豆死左而公開有2奶又點. 唔通就係愛
唔好一定話係華仔唔想公開. 點解唔可以係個女仔想低調 (見佢係機場頭dup dup已知佢係一個唔鐘意+唔習慣有人影佢相啦). 假設只係華仔一個人唔想公開的話. 女仔屋企人點會全力配合. 會唔會人地一早有共識). 呢d我地外人係唔知. 唔知有冇人留意到個女仔唔只左手同華仔拖住. 右手都捉住華仔手臂. 如果男仔平時對佢唔好.唔保護佢 我諗佢唔會有呢個反應
同時我覺得愛一個人係要接受佢各方面. 例如:你同個差佬結婚佢可能過時過節都要當更. 唔通你會因為呢方面同佢離婚 ?. 好唔好. 只有佢地2個知. 如果唔好個女仔都唔會離開大馬一個人跟華仔黎香港24年啦.

大宅

珍珠宮

支持你嘅言論.......我以前係呀倫嘅 fans, 嗰件事之後我就冇再聽佢啲歌, 唔係佢認同唔認嘅問題, 係佢包2奶嘅問題.....

原帖由 happyyee 於 09-8-26 23:47 發表
公唔公開根本唔關我地事. 佢地相處左24年. 華仔完全係0緋聞. 冇人影到去滾. 冇包2奶. 已經係一個好男人. 點解要同阿倫比. 阿倫有老婆同等個女人生仔. 就算佢老豆死左而公開有2奶又點. 唔通就係愛
唔好一定話係華仔唔 ...

男爵府

我唔係華仔fans, 不過我覺得佢係好想保護家人而唔公開. 佢一向都無緋聞, 無夜蒲, 比起有些藝人正面好多. 相信佢係一個負責又愛錫家人既好男人. 以前亞梅姐都好鍾意佢, 話佢係絕世好男人.

題外話, 報導話佢係住加多利山, 又話成龍, 吳君如都係住果度. 我好奇, 上google map搵唔到, 搵地圖又無, 究竟係邊區架? 有無人知?

珍珠宮

應該係何文田嗰邊...

原帖由 jj7723 於 09-8-27 00:02 發表
我唔係華仔fans, 不過我覺得佢係好想保護家人而唔公開. 佢一向都無緋聞, 無夜蒲, 比起有些藝人正面好多. 相信佢係一個負責又愛錫家人既好男人. 以前亞梅姐都好鍾意佢, 話佢係絕世好男人.

題外話, 報導話佢係住加多 ...

首頁
23456...7

尾頁

跳至