自由講場

跳至

首頁
23456...16

尾頁

男爵府

原帖由 鵝老太 於 09-9-24 14:06 發表
算把啦,個爛鬼勳章咪同bk d 大屋一樣都咁虛無縹緲,又唔係真嘢,唔當得唔賣得,傻人先信真係有人會當一回事,為個爛鬼章去犧牲版主名譽

btw,要講ge已經講咗,你我都唔好再為某d 別有用心,屈曲事件ge 言詞回應喇, ...

月希唔想要,咪係版面拒絕囉,佢又好似好happy咁,咪中左fb既計,好啦,e+睇下月希幾時做fb版主

男爵府

原帖由 小寶貝兒 於 09-9-24 14:08 發表
你... 其實明唔明白月希當初點解會被block?

我地鄧佢唔抵, 因為佢冇做過copy呢邊既說話, 拎過去果d post既行為, 甚至, 佢係去果邊為bk講好說話, 為大臣解畫, 為bk解畫, 令到我地不再誤會bk(指k前版主事件), 但bk, ...

月希好醒架,點會係fb版面copy&paste及公然過料,佢扮到好似係夾心人,好慘架

可惜佢估唔到董董使出絕招,就打沉月希

男爵府

原帖由 小寶貝兒 於 09-9-24 14:08 發表

你... 其實明唔明白月希當初點解會被block?

我地鄧佢唔抵, 因為佢冇做過copy呢邊既說話, 拎過去果d post既行為, 甚至, 佢係去果邊為bk講好說話, 為大臣解畫, 為bk解畫, 令到我地不再誤會bk(指k前版主事件), 但bk, ...
傻妹來ge............人地係咩立場都重5明白? 慳番口氣,返歸啦~

珍珠宮

原帖由 21g 於 09-9-24 14:09 發表

fb管理員白紙黑字寫到明係頒比月希,就已經唔係講笑,唔理fb係咪受到會員影響,身為管理員,掛住個名,會員就信你講既野,我點識分邊句真,邊句開玩笑

ok ok~ 你覺得係認真, 你咪當係認真囉~~

不過, 你咁認真, 可唔可以答下我之前個post, 如果事實係如我所寫, 你係bk管理員, 你會block邊個呢?

[quote]原帖由 21g 於 09-9-24 12:56 發表
回應:
我唔知來龍去脈,不過我有上"果個"網,fp管理員用白紙黑字係版面公開寫明(普通會員可以睇到),月希有將bk內部既事,過料俾fp,就係月希咁識做,fp重扮個乜乜勛章俾佢,月希又係版面欣然接受(即係認左啦),咁樣你話:bk係咪要做野呀

鵝老太都講左, 係bk某位版主kxxxxlxxx, 走去人地度搞搞震, 仲恐嚇人地(在我黎睇係恐嚇緊!), 話bk會block曬係果邊登記左既人!

當時果邊好多人都唔信, 覺得大家各做各, bk唔會咁做, 但kxxxxlxxx又講到真既一樣,仲copy埋版主樂園既對話比我地睇(佢先係始作俑者!! 但都只係被除版主職權, 冇block到!), 咁月希唔想被人挑起2邊既爭端,先至copy返版主樂園既對話比我地睇, 證明只係k版主自己既個人行為, 與bk無關!

請問, 若你係bk管理員既話, 你會block邊個?

仲有, 勛章, 其實係d會員發起話要頒比被bk block左既人, 並唔係管理員提出的! 會員只係諗住開下玩笑而已!

經查證後, 果邊會員話我知, 原來月希冇copy到版主樂園的對話, 只係帶出大臣意向!
話月希copy版主對話, 係k前版主講既![/quote]

♡女人想要奢侈品,其實要的是男人的捨得!
♡女人想要你出差的禮物,其實要的是男人的掛念!
♡女人想要生日禮物,其實要的是男人的心思!
♡女人想要擁抱,其實要的是男人的溫暖!
♡女人想要吵架,其實要的是男人的包容!
♡女人想要的一切,無非是要男人在乎她的感覺!

男爵府

原帖由 小寶貝兒 於 09-9-24 14:11 發表
唉~~ 鵝老太.... 你知唔知我幾失望呀..... 想當初, 我發現到bk時, 直頭覺得好似發現左個秘密花園咁美好, 一直留連不去, 甚至每日上bk既時間仲多過陪老公既時間, 但而家......

唉~ 我都係返去整我既月餅啦~~ ...

你先生,要多謝bk

珍珠宮

原帖由 鵝老太 於 09-9-24 14:15 發表
傻妹來ge............人地係咩立場都重5明白? 慳番口氣,返歸啦~

係既~~ 鵝老太!!

珍珠宮

原帖由 21g 於 09-9-24 14:17 發表

你先生,要多謝bk

請問係咩意思呢? 明人不做暗事, 請明示!

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 陪月勳章

喂喂Edea... 頭先先至又503, 504咋...

原帖由 edea 於 09-9-24 13:39 發表

今個星期新伺服器投入服務, 你地覺得ok嗎? 暫時我冇再見過503,504,505,506...(好似牛仔褲) 不過表情圖真係成日失蹤, 百思不得其解, 要請大臣再跟進呢個問題!

大臣同版主共識都係:要保持bk優質素先係留住 ...

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 陪月勳章

我想問...點解?

親子王國 提示信息

未定義操作,請返回。

[ 點擊這裡返回上一頁 ]

男爵府

原帖由 小寶貝兒 於 09-9-24 15:04 發表
請問係咩意思呢? 明人不做暗事, 請明示!

e句係講笑,等同攞勳章,唔使咁認真(我只係普通會員)

如果令你唔舒服,我願意收番及向你道歉

21豬上

男爵府

原帖由 christiewong 於 09-9-24 15:04 發表

唔使問,bk耐唔耐就咁,習慣左

男爵府

原帖由 小寶貝兒 於 09-9-24 14:16 發表
ok ok~ 你覺得係認真, 你咪當係認真囉~~

不過, 你咁認真, 可唔可以答下我之前個post, 如果事實係如我所寫, 你係bk管理員, 你會block邊個呢?

我覺得k&月希都唔可以做版主,但唔使block戶口

男爵府

我知呀... 不過頭先edea覆我話:

今個星期新伺服器投入服務, 你地覺得ok嗎? 暫時我冇再見過503,504,505,506...(好似牛仔褲) 不過表情圖真係成日失蹤, 百思不得其解, 要請大臣再跟進呢個問題!

原帖由 21g 於 09-9-24 15:11 發表

唔使問,bk耐唔耐就咁,習慣左

王國長老

王國長老

原帖由 christiewong 於 09-9-24 15:04 發表

唉, 唔怪得老人家話bb小器, 唔讚得, 要話佢醜樣...
一讚完就即刻down左

今次好"靈kang"
我唔係經常上BK, 想搵我嘅朋友請email: [email protected]

水晶宮

牛年勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

原帖由 uhtcl2006 於 09-9-24 14:09 發表

我想講句, 係咪我眼花 ~~

月希
王國長老

UID 21104
精華 0
積分 47432
文章 46391
閱讀權限 0
註冊 04-4-10
狀態 當前離線

引用:
原帖由 小楷 於 09-9-24 11:34 發表

我明一半, 所以想知係邊個

我一向都冇留意人也既事..
而且..我依家都好少遊黎遊去...

重未有人答我喎, 係咪我眼花, 乜月希有比人block到咩 ??
如果無既, 咁嘈咩姐

睇清楚先嘈啦, pls..

禁止訪問

男爵府

原帖由 鵝老太 於 09-9-24 14:15 發表

你無point,唔夠我講ja

不如你返去問下董董點解要自爆同月希既"親密關係",佢唔講bk根本捉唔到月希既痛腳,亦唔會發生月希被革職(或者無咁快發生)

ed橋段,好似d男女關係,有人要奪爰就使出陰招

男爵府

完全切切底底認同!!

原帖由 edea 於 09-9-24 15:18 發表

唉, 唔怪得老人家話bb小器, 唔讚得, 要話佢醜樣...
一讚完就即刻down左

今次好"靈kang"

男爵府

原帖由 anpanman08 於 09-9-24 15:20 發表
乜有人同你咁friend架 .. 你都會收到pm

漁翁撒網ma

所以杰杰咪有勳章囉

禁止訪問

首頁
23456...16

尾頁

跳至