自由報料

跳至

首頁
23456...9

尾頁

禁止發言

男爵府

你地睇番post #34 到. Teresa已經post咗d相.

小童: $105-$165 Size 2 - 10
中童:$185 Size 12
成人:$240 Size XS - XL
$255 Size XXL

龍濤-太子基隆街1-3号, 2/F

Tel: 2393 0492 23903572

原帖由 nataliesher 於 09-11-18 16:39 發表
請問可唔可以POST張相睇下件褸係點樣呀?
我BB9個月, 唔知有無BB size 呢?
媽咪們, 可唔可以話比我知邊道有得買, 同大概幾多幾?
THX!

珍珠宮

畀面勳章

原帖由 rrma 於 09-11-18 16:38 發表
請問有冇tel no 呀? 我都想買件俾囡囡著, tks

www.rondown.com.hk

大宅

請問有沒有長袖買 ??

原帖由 Teresa 於 09-11-17 11:08 發表

九龍基隆街一至三號二,三樓(近太子地鐵站D出口) Address:1-3, 1/F & 2/F Kilung Street,
Kowloon, Hong Kong.Tel:2393 0492, 2390 3572 ...

大宅

好媽媽勳章

原帖由 Teresa 於 09-11-18 16:31 發表

你有冇單呀? keep住張單, 打電話去叫佢地留番件比你啦, 有得換架. 只怕佢賣哂你要o個隻size/colour.

有呀有呀, 等我打比佢地問下先, thx!!

男爵府

有架!

小童長袖款有兩款: 女童長 (深藍, 黃同粉紅), 雙男女童風款, 都好似係三隻色

睇size, 大約五百至六百.

原帖由 leil_girl 於 09-11-19 12:21 發表
請問有沒有長袖買 ??

大宅

Thanks.

原帖由 BigMomMom 於 09-11-19 13:05 發表
有架!

小童長袖款有兩款: 女童長褸 (深藍, 黃同粉紅), 雙色男女童風褸款, 都好似係三隻色

睇size, 大約五百至六百.

水晶宮

至尊種植勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

thx, teresa,

我今日都買咗lu,童裝背心有4色,深藍、深綠、紅、粉紅

我個仔~100cm,我買咗件size 8 (折咗$150),摺埋約13 x 13 x 5 cm

3年保養
識網友只限吹下水、交換下資訊、發揮網力,邊個認真就邊個輸。

水晶宮

至尊種植勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

同埋我一show個vip no.
收錢個叔叔就話係網上介紹,baby-kingdom... ...
識網友只限吹下水、交換下資訊、發揮網力,邊個認真就邊個輸。

珍珠宮

好媽媽勳章

原帖由 eeb 於 09-11-19 17:19 發表
同埋我一show個vip no.
收錢個叔叔就話係網上介紹,baby-kingdom... ...

一田前2日去已經有折.小童羽絨折左470幾蚊,有藍色,黃色,紅色,不過當日2歲碼已經無晒,得返3歲或以上,中褸款都幾靚~

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章

有冇人知平日幾點閂門呀?

侯爵府

2011至尊種植勳章 畀面勳章

原帖由 nataliesher 於 09-11-18 16:39 發表
請問可唔可以POST張相睇下件褸係點樣呀?
我BB9個月, 唔知有無BB size 呢?
媽咪們, 可唔可以話比我知邊道有得買, 同大概幾多幾?
THX!

我女7個月大
琴日買左件2碼俾佢
我仔33個月大著緊件4碼
本來諗住買6碼俾大仔
著緊果件4碼俾個女
點知去到老細話我仔著2碼先fit
著4碼仲有鬆出年都仲啱著
咁就買左件2碼俾女

侯爵府

2011至尊種植勳章 畀面勳章

原帖由 eeb 於 09-11-19 17:17 發表

我個仔~100cm,我買咗件size 8 (折咗$150),摺埋約13 x 13 x 5 cm

3年保養

你個仔著8碼???
咁大隻...勁mouth:

侯爵府

百寧蚊又幾好wor - 起碼真係羽絨,又襟d. 我諗有需要嘅媽咪好過上淘寶買喇,有保養好好多.

心思思想買埋件tim(唉,我份人成日都改唔到,鍾意人買我又買.............)

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

原帖由 eeb 於 09-11-19 17:17 發表

3年保養

買咗都唔知有3年保養TIM!@

伯爵府

好媽媽勳章

原帖由 bunbuncoco 於 09-11-18 11:50 發表
我62,99 last year買左件雨絨背心比bb,e+o岩著啦,同teresa 果件1樣but係baby blue

hi bunbuncoco 係乜牌子咩碼, 你bb岩著我個b都應該ok :)

水晶宮

醒目開學勳章 BK Milk勳章

Teresa
Thank you.

原帖由 Teresa 於 09-11-17 11:08 發表
My VIP No. 104424

九龍基隆街一至三號二,三樓(近太子地鐵站D出口) Address:1-3, 1/F & 2/F Kilung Street,
Kowloon, Hong Kong.Tel:2393 0492, 2390 3572 ...

大宅

去年我買咗一件比囡囡 115m,折咗$150, 後來我自己又買 折咗$240, 後來又買件長袖返學防風防雨有帽, $530,
三件都勁正, 勁暖, 勁輕。

Highly recommended.

今年個囡高咗唔啱, 我自己又減咗25磅, 唔啱穿, 三件嘢都要掉 。

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

原帖由 chumamma 於 09-11-19 23:46 發表
去年我買咗一件比囡囡 115m,折咗$150, 後來我自己又買 折咗$240, 後來又買件長袖返學防風防雨有帽, $530,
三件都勁正, 勁暖, 勁輕。

Highly recommended.

今年個囡高咗唔啱, 我自己又減咗25磅, 唔啱穿, 三件嘢都要 ...

送俾有須要既人!!

大宅

我下個月尾會帶兒子去首爾玩雪, 請問穿這個背心, 加件夾棉褸在外面可以嗎?

我原意是想買件甩袖, 但見到個個都話好, 又心思思, 還是買件長袖好呢? 有無媽媽可以給我意見呀?
老公 + 仔仔 = 我一生的成就

首頁
23456...9

尾頁

跳至