跳至

首頁

尾頁

別墅

我買咗10條 un, 所以唔驚無得著

複式洋房

嘩, 無上黎一排, 你地又已經開新版, 追都追唔切!! :;pppp: 大家好嗎? 你地咁快已經有 gathering, 可惜我遲o左, 希望下次我可以參加啦!!

男爵府

好媽媽勳章

應該仲可以join架,你pm yeeyee媽問下丫~

原帖由 littlestarz 於 10-2-9 18:13 發表
嘩, 無上黎一排, 你地又已經開新版, 追都追唔切!! :;pppp: 大家好嗎? 你地咁快已經有 gathering, 可惜我遲o左, 希望下次我可以參加啦!!

大宅

原帖由 winkytung 於 10-2-9 15:26 發表

發癲....將你同mymelody掉轉左......hahahaha
終於知la......終於肯open d la...hohoho

hahaha...大肚婆係無咩記性!!!
係呀, bb係聽爸爸話....今次爸爸有去,佢就大開中門....haha

複式洋房

Hi, 我好少上嚟留言架... 一上嚟就講啲唔開心嘅野比大家聽... 真係唔好意思...
上個星期五照結構, bb 結構上係無問題, 但係條腸出現小小問題, 尋日抽左血檢驗, 依家好擔心呀...

男爵府

好媽媽勳章

原帖由 winkytung 於 10-2-9 15:35 發表

公司好忙嗎????

我地不論年紀la....個個都係6 月媽媽~~~黎啦~~~

如願以償....恭喜晒~~~~

工人... 真係好煩~~~揀左就唔好諗la~~~安心養胎la~~~

Spdwong係啦! 大家都係6月媽媽一定有共同話題,再者你地成日話自己老果d 又唔係真係好老既, 成日係度呃人.

別墅

陪月唔係會整午飯 +晚餐,同湯水?
淨沖涼咪好易賺!
原帖由 Spdwong 於 10-2-9 15:00 發表
講D sharing 比大家聽﹕
我有一個朋友前一個月生了孖B﹐她事前已作好一切準備,incl. 提早請菲傭和請陪月。奈可﹐工人不知何解visa有問題﹐原本以為可以早小小train下先生B﹐結果生左B﹐工人先嚟到香港﹐結果日日企定定﹐乜都唔識做。 ...

別墅

通常都係,記得時、又唔賴時先會做。
去上堂,有人睇住,會努力D。係屋企自已來就難講。
原帖由 baby_tigger 於 10-2-9 16:36 發表
嘩, 一陣就去到 p.3, 真係好難追到你哋 gei 速度. 所以前幾 part 都搭唔到咀 :(

我諗緊上唔上產前運動, 唔知係咪真係咁有用. 成日覺得返到屋企無人睇住唔會做 ...

男爵府

好媽媽勳章

原帖由 dollykiss 於 10-2-9 16:51 發表
d 衫唔乾 d 大肚under 全部未乾 搞到要著番以前個d 頂住先

我一直都係著d 好低腰無買到大肚un un

別墅

唔駛客氣,大家互相支持嘛!

有無話條腸咩問題, 抽左D咩血,驗咩?

原帖由 轎腳B 於 10-2-9 22:22 發表
Hi, 我好少上嚟留言架... 一上嚟就講啲唔開心嘅野比大家聽... 真係唔好意思...
上個星期五照結構, bb 結構上係無問題, 但係條腸出現小小問題, 尋日抽左血檢驗, 依家好擔心呀... ...

男爵府

好媽媽勳章

我今日行街買左一個大既longchamp 袋做平時用既媽媽袋, 佢依嫁做緊30% off , 大大個都只係6xx咋! 灰藍色好易襯衫呢!

男爵府

好媽媽勳章

上個星期五照結構, bb 結構上係無問題, 但係條腸出現小小問題, 尋日抽左血檢驗, 依家好擔心呀... ...

醫生話你知係小問題, 我諗不用太擔心吧..
放鬆心情等結果吧! 睇過一本書話bb 未出世既時候能力好大, 而且感受到媽媽既心情, 同埋意願, 所以要時常保持快樂, 同埋要同阿b講: 你一定要健康順利出世, 如果有咩病, 你要醫好自己.
話有人試過真係得呢!

大宅

你地d post真係去得好快, 咁快又講到產前運動~

我無報呢d班呀, 覺得又要用錢, 真係邊有咁多錢~ 所以都好羨慕你地~

我諗住去圖書館睇下有無呢d相關既書, 自己係屋企做下, 我連買書都覺得浪費~

今日去照結構, 一切正常, 醫生話應該係囡, (其實上次照oscar, 個醫生都話好大機會係囡, 不過我仲抱有一絲希望), 依家我唯有接受呢個現實啦~

男爵府

好媽媽勳章

我都係報係健康院個d ja~我都好窮丫~陰公~
原帖由 小田心 於 10-2-10 00:56 發表
你地d post真係去得好快, 咁快又講到產前運動~

我無報呢d班呀, 覺得又要用錢, 真係邊有咁多錢~ 所以都好羨慕你地~

我諗住去圖書館睇下有無呢d相關既書, 自己係屋企做下, 我連買書都覺得浪費~

...

大宅

咁抵?!不過longchamp無間隔。。。做媽媽袋要預備好多袋仔。。。Marc jacob呀。。。d袋仔好好用!

原帖由 小兔咕 於 10-2-9 23:39 發表
我今日行街買左一個大既longchamp 袋做平時用既媽媽袋, 佢依嫁做緊30% off , 大大個都只係6xx咋! 灰藍色好易襯衫呢!

大宅

原帖由 小兔咕 於 10-2-9 23:21 發表

Spdwong係啦! 大家都係6月媽媽一定有共同話題,再者你地成日話自己老果d 又唔係真係好老既, 成日係度呃人.

同你地一比, 真係覺得自己好老架, 閒閒地都爭10年8年喎......
6w2d: 5.8mm
9w2d: 2.43cm
12w4d: 6.59cm

大宅

原帖由 小兔咕 於 10-2-9 23:36 發表

我一直都係著d 好低腰無買到大肚un un

我都係呀, 我到依家著d大肚褲都仲係覺得"cool"住個肚唔舒服 >.<

大宅

放心, 冇事既, 我地6月b個個都好乖, 好健康既, 比多d正能量阿b啦 ^^

大宅

唔好擔心! 驗咗血睇吓醫生點講先啦, 或者真係小問題, 會好快冇事架啦~

多d上黎留言啦, 大家都會支持你㗎!

大宅

原帖由 va822 於 10-2-10 04:58 發表
咁抵?!不過longchamp無間隔。。。做媽媽袋要預備好多袋仔。。。Marc jacob呀。。。d袋仔好好用!

我仲未開始睇媽媽袋, 心郁郁都想買個靚d ge...hehe...
d格仔袋仔係咪用黎分開裝唔同的野, 到時易搵d架?

首頁

尾頁

跳至