自由報料

跳至

首頁

尾頁

大宅

好媽媽勳章 畀面勳章

不如打去'1週''冬週'度投訴, 等佢哋去放蛇.........

大宅

黑店

大宅

我記得6年前我們在金都租衫,有一間叫做洋XX,有人在網上話佢好差,有這有哪。但當我們幫襯時,我記得老闆話因為其他行家覺得她太好生意,所以網上中傷。我們由選衣、還衫都非常順利及好人,友善,還衫差不多完全不看,很大方,和在網上被形容完全不同。
當然我不知「玲瓏」是否真得像網上所說哪麼差,但有時網上流傳的資料真是有很多原因的。
另外,有無人知洋XX,現在還有營業嗎?

瑪瑙宮

減齡達人勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 春季勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

男爵府

最關心BB問題熱投勳章 BK Milk勳章

大宅

回覆 MYbbzone 的帖子

預祝佢早日結業!

男爵府

引用:回覆+MYbbzone+的帖子 預祝佢早日結業!

原帖由 2023 於 11-09-20 發表
回覆 MYbbzone 的帖子

預祝佢早日結業!
Agree

面具戴太久,就會長到臉上,再想揭下來,除非傷筋動骨扒皮。——魯迅。

子爵府

回覆:share-旺角金都「玲瓏」老板娘賤人賤事

我上年結婚都系佢都租衫,當時咩都唔識無上網seach過原來佢系黑店,初初唸住只入去睇下d款!但比個女仔捉住試上身!試左一件猛話著得好睇,叫我落訂租衫!比完訂金之後因為結婚日子要提前一星期所以落鋪同返佢地講,但態度差到不得了!我叫我啲朋友唔會幫襯佢!

我只想要一個健健康康既bb就足夠 ...

禁止訪問

畀面勳章

回覆:share-旺角金都「玲瓏」老板娘賤人賤事

大宅

太可惡啦~~~

男爵府

引用:我上年結婚都系佢都租衫,當時咩都唔識無上

原帖由 vivianbabywai 於 11-09-20 發表
我上年結婚都系佢都租衫,當時咩都唔識無上網seach過原來佢系黑店,初初唸住只入去睇下d款!但比個女仔捉住 ...
系,要話比d朋友知佢地d衰嘢!

面具戴太久,就會長到臉上,再想揭下來,除非傷筋動骨扒皮。——魯迅。

子爵府

好媽媽勳章

差差差

男爵府

畀面勳章

大宅

我4年前都係咁入左去中左招~因為太累了~走唔甩...最後租左佢......其實唔太喜歡...一直都好唔開心呢......唯有影婚紗相補返啦~

男爵府

chachingyee 發表於 11-9-21 22:34
我4年前都係咁入左去中左招~因為太累了~走唔甩...最後租左佢......其實唔太喜歡...一直都好唔開心呢...... ...
唔開心嘅事唔好擺系心度, 忘記佢啦, 最緊要宜家開心就Ok啦

男爵府

callyan 發表於 11-9-19 19:36
不如打去'1週''冬週'度投訴, 等佢哋去放蛇.........

今日聽個朋友講, 佢不幸中招, 會去消委會投訴佢地, 希望佢成功!

首頁

尾頁

跳至