自由講場

跳至

首頁

尾頁

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

mochapig 發表於 12-1-21 18:55
件垃圾終於出名啦!

lei d就係所謂既一炮而紅,點只咁簡單,肯定全世界都會講佢

瑪瑙宮

Harry媽 發表於 12-1-21 23:57
辱沒先祖...

可能先祖個名聲唔可以令佢成名,所以咪咁出位囉

大宅

畀面勳章

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

佢係咪

伯爵府

D强国人最鍾意話自己系某某後人,好以豬腳紙皮咁又有幾十個身份,可能呢個X教授好似豬腳咁一味系靠搞新聞呢出名囉!:;pppp:

瑪瑙宮

一個地方有法治,而d人又遵守既話有咩問題,咁係每個人都有羞恥心,而一個地方有法治,而d人又唔遵守既話,個地方都好極有限啦,唔好話d黑心食品啦,眼睇d人撞到人個時一心淨係諗住撞死人就知啦,點睇每個地方既人都唔會見死不救囉...

佢可能都講得o岩架,香港都唔俾食狗肉既,點似佢地覺得食狗肉係一件平常事呀..就好似咩都食住我地d香港人

首頁

尾頁

跳至