親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

男爵府

引用:Quote:原帖由+popocat+於+12-04-06+發表嘩

原帖由 momotam168 於 12-04-09 發表
最後去左2 號閘既 the wing, 我地上機係15號閘,都ok夠時間食完仲行左陣。。。。
入面都幾多野食 ...
請問你是里數換,如是要幾多才換到?或是用$$買or upgrade?

Discuz

水晶宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章

引用:Quote:原帖由+popocat+於+12-04-06+發表嘩

原帖由 momotam168 於 12-04-09 發表
最後去左2 號閘既 the wing, 我地上機係15號閘,都ok夠時間食完仲行左陣。。。。
入面都幾多野食 ...
你坐左回程未?都有得入business lounge, 但外國嗰d冇hk地頭咁大咁正

男爵府

引用:Quote:原帖由 momotam168 於 12-04-09 發表

原帖由 cherry_trees 於 12-04-09 發表
請問你是里數換,如是要幾多才換到?或是用$$買or upgrade?
係,用asiamiles 換架,你可以上佢地個網check 下你想去既地方坐business 要扣幾多里就ok

男爵府

陪月勳章

瑩瑩老豆 發表於 12-4-8 20:50
我入過CX business class 個lounge 大好多又多野食喎, 連HD 雪糕都有
有hd雪糕咩? 我上次去唔見有呀, 又冇乜野食, 攪到我第二次再去, 寧願去另外d lounge都唔去cx果個tim.... ><

不過黎緊唔知幾時先有機會再坐cx business class了

男爵府

引用:Quote:原帖由+cherry_trees+於+12-04-09+發

原帖由 momotam168 於 12-04-10 發表
係,用asiamiles 換架,你可以上佢地個網check 下你想去既地方坐business 要扣幾多里就ok

...
Tks! 我上月坐過星航商務幾好,但CX據說差了。最近坐CX經濟時,經過估計商務客倉,但好怪,每人一個隔格,好似好有privacy但就好有壓迫feel,可能係另一款嘅商務客位??你坐個d係兩個位並排,還是獨立partition?好唔好?

Discuz

大宅

好媽媽勳章

如果唔係坐CX係咪都可以用Citi Premier入架?

我哋個小豬b叫庭浩豬, 小豬係我哋嘅至愛!
我哋永遠都咁愛同會保護我哋嘅小豬bb!
小B豬 : 媽咪, 爹哋錫哂你! 我哋係豬豬family!

男爵府

引用:Quote:原帖由 momotam168 於 12-04-10 發表

原帖由 cherry_trees 於 12-04-10 發表
Tks! 我上月坐過星航商務幾好,但CX據說差了。最近坐CX經濟時,經過估計商務客倉,但好怪,每人一個隔格, ...
我去程係坐獨立一個個好似partition 咁既,回程就普通兩個兩個咁坐,我地覺得獨立一個個果隻好好多,咩都好新,位又pricacy, service 又好,同兩個兩個果隻差天共地

男爵府

陪月勳章

cherry_trees 發表於 12-4-10 11:54
Tks! 我上月坐過星航商務幾好,但CX據說差了。最近坐CX經濟時,經過估計商務客倉,但好怪,每人一個隔格, ...
我兩種都坐過, 兩個人一排的係舊款, 每人一格係新款, 新款的可以瞓落多少少的, 個mon又靚d, 不過我都覺得分開哂唔係咁好, 如果我同老公一齊坐, 好難傾計的

子爵府

回覆:機場候機室

請問我有渣打 infinite visa and 本人名的 priority card, 我是否可比亞囝用 infinite visa 而我就用 priority pass card 入 plaza lounge ?

首頁

尾頁

跳至