自由講場

跳至

首頁

尾頁

公爵府

所以D工人唔中意屋企裝CAM, 美其名就話睇BB, 其實就係CHECK 實個工人..
其實我覺得最好返屋企之後同BB抺乾淨手腳面仔先鍚, 如果咁都覺得唔衞生, 咁就好難搞...

瑪瑙宮

好媽媽勳章

引用:佢錫好過打BB啦

原帖由 joycehang41010 於 12-05-26 發表
佢錫好過打BB啦

公爵府

畀面勳章

回覆:喺個ip cam見到工人錫bb手仔

見到BB可愛丶鍚佢先咁做!唔好咁緊張啦!

男爵府

引用:打佢就+ok+?

原帖由 papa2011 於 12-05-27 發表
打佢就 ok ?
你咩logic呀?我話唔鍾意工人錫bb等如我可以俾工人打bb呀?妳咁講嘢都得呀?

男爵府

引用:見到BB可愛丶鍚佢先咁做!唔好咁緊張啦! +

原帖由 快樂 於 12-05-27 發表
見到BB可愛丶鍚佢先咁做!唔好咁緊張啦!
明白我都好開心請到個好工人!

男爵府

引用:所以D工人唔中意屋企裝CAM,+美其名就話睇BB

原帖由 rean_chau 於 12-05-27 發表
所以D工人唔中意屋企裝CAM, 美其名就話睇BB, 其實就係CHECK 實個工人..
其實我覺得最好返屋企之後同BB抺乾 ...
我而家叫c6總之一番屋企就同bb沖涼咁就乾淨哂可以俾我哋任咀

子爵府

2023年兔年勳章

我都好怕唔衞生, 所以我本人都絕少錫仔女, 肉緊時都只會緊抱一陣加面貼面。

翡翠宮

引用:Quote:原帖由 cornmimi 於 12-05-26 發表我

原帖由 iczzzz 於 12-05-26 發表
thanks! 妳講徥好岩嘅,可以我哋尸要慢慢調節下諗法,或者可能bb太細,我哋過分緊張

...
其實我睇哂你講的野之後,我都覺得你地過份緊張,錫面同咀的就知好多媽咪會介意,但手仔腳仔都介意,我就真係第一次聽到,如果我見到呢個場面,反而我會好開心,好放心將bb交比呢個工人湊,因為睇得出佢係真係愛錫bb,係好有愛心的工人,另外,我想講既係你話你老公有潔癖,其實我覺得你都應該有少少~~~

子爵府

Poo得好勳章

恭喜你揾到個咁錫你BB嘅工人

大宅

個工人鍚bb咪好囉, 我之前裝cam影到我唔想見到0既野...

水晶宮

2024年龍年勳章 wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

錫下手仔都唔比??? 工人咁錫小朋友

我仔好多時咀 "本地褓姆 EE 及 佢地一家", 唔通又唔比??

禁止訪問

珍珠宮

iczzzz 發表於 12-5-26 19:07
之前同過工人講唔可以錫BB,但冇講明邊個部位,妳哋會唔會俾工人kiss bb手仔腳仔呀?我同佢講會唔會好小氣呢 ...
由得佢啦~~費事比佢覺得你成日係CAM度睇實佢點做野~~
如果佢當住你面錫,先再考慮提下佢囉~
輸入搜索內容

男爵府

引用:Quote:原帖由+iczzzz+於+12-05-26+發表than

原帖由 小manman 於 12-05-27 發表
其實我睇哂你講的野之後,我都覺得你地過份緊張,錫面同咀的就知好多媽咪會介意,但手仔腳仔都介意,我就真 ...
其實我同老公真係有潔癖,佢係嚴重果隻,叫佢睇醫生又唔睇,佢一出街就不停用消毒紙巾抺手同抺面,所以要令佢放開其實係有難度,佢初頭連工人抱BB都唔鍾意,而家已經接受咗,我都覺我哋係過分緊張

男爵府

畀面勳章

回覆:iczzzz 的帖子

我接受既,之前我仔bb時,姐姐有時肉緊都會錫佢手仔或面珠

翡翠宮

引用:Quote:原帖由 小manman 於 12-05-27 發表其

原帖由 iczzzz 於 12-05-27 發表
其實我同老公真係有潔癖,佢係嚴重果隻,叫佢睇醫生又唔睇,佢一出街就不停用消毒紙巾抺手同抺面,所以要令 ...
其實不如你認真考慮下唔請工人,自己湊番喇,咁樣對大家都好,如果唔係你地唔放心又好多野唔鍾意的同時,個工人都好辛苦,我見你話你老公頭連個工人抱bb都唔鍾意,bb咁細個唔抱叫人點湊呀,如果係咁點解要請工人姐~~~

公爵府

回覆 回覆:iczzzz的帖子

錫手都唔淮就真係小氣囉。

男爵府

引用:Quote:原帖由+iczzzz+於+12-05-27+發表其實

原帖由 小manman 於 12-05-27 發表
其實不如你認真考慮下唔請工人,自己湊番喇,咁樣對大家都好,如果唔係你地唔放心又好多野唔鍾意的同時,個 ...
係唔鍾意,但冇同工人講,只係會抱番bb。唔可以唔請工人,因為要搵食。工人同我哋做嘢一啲都唔辛苦,佢仲好開心tim,我任佢鍾意幾時上網同講電話都得,我仲借了部notebook俾佢用,食又一齊食,咩都預佢一份,我仲同佢菲律賓個仔一齊玩face time

翡翠宮

引用:Quote:原帖由 小manman 於 12-05-27 發表其

原帖由 iczzzz 於 12-05-27 發表
係唔鍾意,但冇同工人講,只係會抱番bb。唔可以唔請工人,因為要搵食。工人同我哋做嘢一啲都唔辛苦,佢仲好 ...
幣在你地有潔癖,好多野會睇唔順眼,你地唔出聲咪你地自己辛苦囉,但如果你地出聲就輪到工人覺得你地好難服侍,講真,其實我都好怕d有潔癖的人~~~

水晶宮

好媽媽勳章

喺個ip cam見到工人錫bb手仔

其實工人錫bb係好事。
以前(我細個時)我家姐姐同我地係一杯雪榚一人一啖的,到早幾年佢退休(佢幫我媽打左廿幾年工)我地有時都會一罐汽水一人一啖。

「知足者,常樂也;不知足者,富亦憂。」

首頁

尾頁

跳至