派對情報

跳至

首頁

尾頁

子爵府

Re: 生日會分享

Aries 媽咪

想請問你囡囡個用花整個crown 響邊樹買呀?? 好靚呀!
耶穌拯救人, 人間真有幸, 從此做人冇閉翳, 歡欣讚頌神, 好開心, 耶穌在我心,你與我樂共聚, 歡欣讚頌神.

民房

Dear Aries' Mom,

Your daughter birthday is very impressive.

Would you pass me the contact of the clown? My e-mail address is [email protected]. Besides, I want to know where I can buy your daughter's beautiful flower crown.

Thanks.

男爵府

hi Aries媽咪,
可唔可以pm小丑姐姐既資料比我呢??
Thanks!!!

大宅

Re: 生日會分享* 附圖及資料 *

Aries媽咪,
可唔可以pm小丑的資料給我 ? 謝謝~~

大宅

Jennie 寫道:
Aries 媽咪

想請問你囡囡個用花整個crown 響邊樹買呀?? 好靚呀!

花環係我妹妹結婚時做比我囡囡, 聽說係金都做的, 百幾蚊至二百蚊度.

其他媽咪,

小丑資料send咗比大家, 因我小入來這處, 大家可以pm比我,咁就唔使妳地等咁耐呀

男爵府

想問你, 呢個蛋糕~~

你訂左幾多磅
有幾多人分享呢個蛋糕
要幾多日前訂呢
嗰度有冇實版過客人睇架
呢個蛋糕好味嗎
會唔會有色料, 食到小朋友嘴有顏色要好耐先甩架

男爵府

Aries媽咪,

我想要個小丑姐姐個電話NUMBER. 可否 P.M. 我呀
唔該唔該 !!!

你快樂,所以我快樂 !!!

大宅

lam2hei ,

我訂咗3磅咋, 好似切到40幾件, 因唔係人人都食, 所以夠啦, 妳去到舖頭通常都有現貨睇, 因每日都有人訂的, 我自己覺得個蛋糕好好味好新鮮, 係唔甩色架

民房

Re: 生日會地點大召集

囝囝7月生日,好快就9歲啦!他好想有一個生日會,可以和同學一起玩,他是讀男校的,有沒有好介紹?

Thanks a lot!

男爵府

好媽媽勳章

我都想知呀?

洋房

可唔可以pm小丑姐姐既資料比我呢??
Thanks!!!
[email protected]:-P

民房

Aries媽咪,

Can you please pm some information for me as well ?
我都想知邊度可以買文具批發呀!

And I dont know why I cant see the photo can you please pm me ?

大宅

Aries媽咪,
你可否PM小丑個網址比我呀! Thanks!

禁止訪問

男爵府

Aries媽咪,

點解我o弟o吾倒d相既可o吾可以send比我o弟o下o牙 ?

另外我都想知邊度可以買文具批發 & 小丑既info比我o牙 ?

[email protected]

thanks

民房

Aries媽咪,

I cannot watch the photo tooCan you send e-mail to me?

另外我都想知小丑既info.

Many Thanks

伯爵府

我都想訂個特別小小既蛋糕, 吾知有冇貴族個網址呢

伯爵府

aries媽咪
睇吾到你d相既
原文章由 Aries媽咪 於 06-3-28 10:55 發表
剛剛同囡囡開完生日會, 玩得好開心, 好彩有bk, 係呢搵到好多資訊.

所以我亦將囡囡生日會同大家分享.

因我係自己屋苑會所攪, 所以唔使煩場地問題.

邀請咭係快圖美印, $6蚊一張包信封.

http://bb5.babyhome.com.t ...

複式洋房

你好! Aries媽咪:
可否PM小丑姐姐嘅資料比我? 另我睇唔到你囡囡生日會嘅相片? WHY?

Manay Thanks!

洋房

你好! Aries媽咪:
可否PM小丑姐姐嘅資料比我
?

Many Thx!

首頁

尾頁

跳至