自由講場

跳至

首頁
23456...7

尾頁

男爵府

你會接受自己仔女最小幾多歲先至可以拍拖有性行為?

幾多歲不是太大問題,最重要識得用套

侯爵府

回覆:你會接受自己仔女最小幾多歲先至可以拍拖有性行為?

結婚後

水晶宮

回覆:galax 的帖子

我自己當然希望佢結婚後先做,但心底裡會接受現實,而家社會風氣,道德標準要守到結婚後應有難度。我會灌輸性教育亦將我底線告知阿女,希望盡量延後發生。

若沒有忙碌, 你便不會懂得善用閒暇; 沒有痛苦, 便不會明白快樂的得來不易; 沒有失去, 我們更不會懂得珍惜--是苦是甜也好, 是時間太多或太少也好, 最重要的, 還是請不要浪費你的人生! (純粹分享 ^0^)

別墅

唔到我控制喎,最緊要比佢知正確性教育,唔好濫交同識保護自己…

cissie    發表於 12-10-1 18:06

禁止訪問

珍珠宮

畀面勳章 BK Milk勳章

拍拖.....don't mind
sex intercourse....18+

禁止訪問

禁止訪問

引用:我ok+14+歲拍拖,16歲性行為。係咪好激?但

禁止訪問

男爵府

問我當然答:結婚後!。 不過有幾多做得到。 做父母的,為有希望他們做足安措施,唔好婚前攪出人命

大宅

死囉,我係咪開放得濟,我完全接受到我個囡14歲就大肚.....其實我會早小小灌輸個囡性教育,盡早識得保護自己,dom dom 呢d野都要有所準備

已刪除用户

好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

大宅

引用:死囉,我係咪開放得濟,我完全接受到我個囡

原帖由 6_C_9 於 12-10-01 發表
死囉,我係咪開放得濟,我完全接受到我個囡14歲就大肚.....其實我會早小小灌輸個囡性教育,盡早 ...
14歲大肚的話,你會點做?

公爵府

畀面勳章

最少廿三歲

公爵府

畀面勳章

引用:Quote:原帖由+6_C_9+於+12-10-01+發表死囉

原帖由 galax 於 12-10-01 發表
十四歲大肚,個孫出世見唔到老豆(衰十一坐緊監)

大宅

引用:Quote:原帖由+6_C_9+於+12-10-01+發表死囉

原帖由 galax 於 12-10-01 發表
比個孫出世,個囡繼續讀書,我地二公婆辛苦d,至於個男仔唔負責任的話,bb跟我地姓,負責任的話,都係等個男仔出嚟做野先算。。 其實想當年,自己10幾歲試過有bb..但流產咗,當時既我好想有父母關心同支持,而家既小朋友實在太早熟,佢地幾時有sex真係唔到我地理,如果要擔心佢地有sex,倒不如早d灌輸性知識,早d接受事實。。。純個人意見

象牙宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

講得難聽D,父母邊有得話接唔接受架!

自己當年有無問過父母接唔接受!

珍珠宮

Superman-GF 發表於 12-10-1 16:12
我ok 14 歲拍拖,16歲性行為。係咪好激?但當然要看心智成熟程度。

哇!我接受唔到
我近日忽然發錢寒,要努力搵錢儲錢呀!$$$

珍珠宮

2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

galax 發表於 12-10-1 16:03
我答先,同老公商量後,大家可以接受仔女有性行為既年齡是21歲,是否太保守?

...

拍拖: 18歲

有性行為: 起碼21歲啦, 我想. 其實21歲有性行為都係早呀

子爵府

引用:死囉,我係咪開放得濟,我完全接受到我個囡

原帖由 6_C_9 於 12-10-01 發表
死囉,我係咪開放得濟,我完全接受到我個囡14歲就大肚.....其實我會早小小灌輸個囡性教育,盡早 ...
甘你幾多歲大肚?

首頁
23456...7

尾頁

跳至