自由報料

跳至

首頁

尾頁

大宅

回覆:香港x頻

前日Send咗cut form後,之前一直企硬(如只有上網$145 100mb,或加電話$180)我覺得唔抵,不過今日打嚟話$148 包100mb+電話+6個台電視,即刻續了!超抵!

大宅

回覆:Littlecarrie 的帖子

你就好啦,我剛打去問都企硬145,已send左cut form,10/2到期
請問你幾時到期架?

珍珠宮

double-w 發表於 13-1-15 13:33
回覆 ChammyMAMA 的帖子

只要是 1) 公屋 2) 居屋 3) 現行是HKBX 的轉移到 PCCX 都有好價,
我依家用緊HKBN就到期,可否PM 資料給我呀?

公爵府

開心吸收勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 畀面勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

Littlecarrie 發表於 13-1-19 20:36
前日Send咗cut form後,之前一直企硬(如只有上網$145 100mb,或加電話$180)我覺得唔抵,不過今日打嚟話$14 ...
Would you have the sales info can share me? 148package price is really cheap.

瑪瑙宮

畀面勳章 BK Milk勳章

引用:回覆+ChammyMAMA+的帖子 只要是+1)+公屋+2

原帖由 double-w 於 13-01-15 發表

只要是 1) 公屋 2) 居屋 3) 現行是HKBX 的轉移到 PCCX 都有好價,
Please pm to me,thanks

我相信,真正在乎我的人,是不會被別人搶走的。無論是友情,還是愛情。

當你長大,你慢慢學會幾件事情:有些人不必理會,無論他說什麼,
做什麼,多麼幼稚,又多麼討厭,真的不需要在乎。

有些人永遠成不了你的敵人,不必抬舉他,這種人太看得起自己了,以為拼命攻擊你,
傷害你,就能夠被你所恨。

大宅

回覆 szeszefong 的帖子

[size=15.454545021057129px]佢個BB WIFI同BBTV都係廢~

大宅

引用:你就好啦,我剛打去問都企硬145,已send左cu

原帖由 kytsang1 於 13-01-20 發表
你就好啦,我剛打去問都企硬145,已send左cut form,10/2到期
請問你幾時到期架?
31/3到期

大宅

引用:Quote:Littlecarrie+發表於+13-1-19+20:36+

原帖由 grace0222 於 13-01-20 發表
Would you have the sales info can share me? 148package price is really cheap.
係Customer service hotline call我架!冇sales follow up ka!

子爵府

2018復活節勳章

回覆 Littlecarrie 的帖子

啱啱問咗佢哋話指定公屋屋苑,你住係邊?

伯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 陪月勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

上星期再打黎話都係要$145, 跟住話無得減, 仲提我攞cut form, 30/4先到期你都成日半年前打黎sale, 我頂吾順, 一於吾用, 手機上網...

大宅

double-w 發表於 13-1-15 13:33

Pls PM me.長沙灣公屋 hkbn 10/2到期
thx!

伯爵府

春季勳章 好媽媽勳章

尋晚hkbn打比我
$187, 28個月約, 有100m+tel+bbtv+200min idd

我私樓......唔知續唔續? 4/3到期啦, cut form都填左, 唔accept 係唔係真係要cut呀??
今晚又OT!!!!

別墅

葵涌公屋, pm me,thx!

大宅

你地就好啦,我平身pccw. 續約要178得100mb. 送now 8個台,我諗我轉hkbn好了

大宅

我都想要pccw 寬頻+電話plan資料,可否pm我呢?tks

子爵府

引用:回覆+ChammyMAMA+的帖子 只要是+1)+公屋+2

原帖由 double-w 於 13-01-15 發表

資料唔該

大宅

我都想要pccw上網資料呀! 可以pm我嗎?

男爵府

減齡達人勳章

有冇人收過回覆呀!
PM咗兩曰都反應?

男爵府

我都3月到期, 一直都係做$175(電話+上網), 最近有SALES打黎話做到平均$179(電話+上網+TV)好似話簽28送8個月, 不過只限新客戶, 同埋我無需要TV, 所以又要再堅持唔續用手機...

禁止訪問

環保接龍勳章 大廚勳章

首頁

尾頁

跳至