自由報料

跳至

首頁

尾頁

大宅

引用:我之前食7仔有優惠的雪糕杯,之後腸胃炎。

原帖由 TTPIG 於 13-03-16 發表
我之前食7仔有優惠的雪糕杯,之後腸胃炎。
環保雪糕

琥珀宮

畀面勳章

子爵府

回覆:雪糕批只限明天特價

我買左6件,仲有好多貨。好平呀

大宅

我都買咗,喺屋企樓下買,不過無貼特價,我問佢先話做緊特價,晤通留返自己買

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 Poo得好勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 瞓得好勳章

子爵府

引用:我都買咗,喺屋企樓下買,不過無貼特價,我

原帖由 Alanchan777 於 13-03-17 發表
我都買咗,喺屋企樓下買,不過無貼特價,我問佢先話做緊特價,晤通留返自己買

...
我樓下果間貼左海報,買一送一。

男爵府

虎到金來勳章 畀面勳章

激死我喇, 行左幾間七仔(灣仔區), 先搵到一間仲有貨,
點知俾錢兩支要$35.X, 我話: 唔係買一送一咩? 店員話: 冇喎!
把幾火, 冇買, 唔係間都有特價架咩?????

子爵府

引用:激死我喇,+行左幾間七仔(灣仔區),+先搵到一

原帖由 hilarypuppet 於 13-03-17 發表
激死我喇, 行左幾間七仔(灣仔區), 先搵到一間仲有貨,
點知俾錢兩支要$35.X, 我話: 唔係買一送一咩? 店員話 ...
我屋企樓下都無喎

男爵府

畀面勳章

岩岩買左六件,好抵呀

大宅

平時賣幾錢?

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

伯爵府

醒目開學勳章

回覆:雋寶貝 的帖子

我都啱啱買左 4 支,開心果同雲喱拿味

http://www.baby-kingdom.com/data/attachment/album/201103/28/2243099uk889co0028cr4r.gif

男爵府

味道一般

大宅

今日買左,同個仔一人一條,個人認為難食。外面脆皮好苦,入面又甜到漏

珍珠宮

味道差咗

男爵府

虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

首頁

尾頁

跳至