自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

回覆:熊仔餅變波

真係好得意

男爵府

30分鐘。。。。。會唔會手抽筋。。。

琥珀宮

開心吸收勳章 熱血勳章 玩具勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

引用:網上流傳將整盒熊仔餅搖30分鐘,就會變左個

原帖由 kikiho14 於 13-05-26 發表
網上流傳將整盒熊仔餅搖30分鐘,就會變左個波。我開始以為係流料,點知有朋友真係成功左我呢個 ...
禾同事個C6玩過,不過企玩完就唔想食咯〜

simple is the best~

禁止訪問

引用:Quote:原帖由+kikiho14+於+13-05-26+發表網

水晶宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

記得n年前.買美綠送個樽.掉舊雪糕同美綠粉.搖完都係變左個朱古力波.

好好味

禁止訪問

引用:記得n年前.買美綠送個樽.掉舊雪糕同美綠粉.

大宅

我唔明,點解要花三十分鐘將佢變波?好食D?

象牙宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

水晶宮

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

引用:網上流傳將整盒熊仔餅搖30分鐘,就會變左個

原帖由 kikiho14 於 13-05-26 發表
網上流傳將整盒熊仔餅搖30分鐘,就會變左個波。我開始以為係流料,點知有朋友真係成功左我呢個 ...
我朋友話難食

禁止訪問

引用:我唔明,點解要花三十分鐘將佢變波?好食D

首頁

尾頁

跳至