跳至

首頁

尾頁

子爵府

Re: 好姊妹密密斟(Part III)

karmanshirin 寫道:
我都覺得無理由咁少非牟利幼稚園 ?-( ?-( ?-( 除左一般屋村幼稚園, 其實應該好多都係牟利 ?-( ?-(

係啦....11.1 萬就差不多

大宅

係佢daddy既傑作
大媽,

大阿哥件踢c 兔好正喎

子爵府

muimuichu 寫道:
sophia,

非牟利eg保良局
你可以click幼稚園概覽睇睇
[quote]
sophia靚媽 寫道:
Mandy

Actually don't know which 幼稚園 is 非牟利 ?-( ?-(

上學年全港有14.9萬名幼稚園學生,當中1.1萬人入讀非牟利幼稚園
[/quote]

個website 好清楚也下....thanks!

子爵府

bcbc 寫道:
係佢daddy既傑作 [quote]
大媽,

大阿哥件踢c 兔好正喎
[/quote]

踢c 兔

大宅

oh....睇到呢個名就知lu......thanks
annaanna 寫道:
大媽,
你自己click 黎睇下就會記得喇
elidel

伯爵府

熱血勳章 好媽媽勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章

anna,

我唔係有錢,只係想揀一間較為好既學校0者

大拿拿成萬蚊喎!慳左去旅行好過喇 :-( :-(

mui,
你有錢先會揀私幼o麻,仲駛咩政府津貼喎 唔好 :-( 啦

子爵府

斷正........比老細見到添......係時候閃人, 晏d再見~

大宅

mandy,pm左你啦
踢c 兔

伯爵府

mui,
唔係一定私幼先好呀 可能係你果區係咁啦
我果區,大部份非牟利都好好,好多人爭住讀o架

男爵府

咁有無人知.....
spn 係"戌李" 定"非戌李"呀

男爵府

karman,
你睇, 同同呢件同我比shirin 件一樣 size (2-3yr) 只不過係短袖 jar, 我度過長袖都係一樣大, 點解shirin 會大咁多呢

[img align=left]http://bb5.babyhome.com.tw/UPLOAD8/137316/144636.20472892.55604.jpg[/img]

伯爵府

spn 係咩黎?我la 你睇下啦

伯爵府

熱血勳章 好媽媽勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章

esther,

spn係"非戌李"
eeetse 寫道:
咁有無人知.....

男爵府

好呀,
係聖保祿幼兒園~ tks

spn 係咩黎?我la 你睇下啦

男爵府

oh, good

esther,

spn係"非戌李"

男爵府

esther,

係咪lee間

spn

eeetse 寫道:
咁有無人知.....

伯爵府

esther,

但spn全日制學費over $42,000一年,都可能無喎
eeetse 寫道:
oh, good

[quote]
esther,

spn係"非戌李"
[/quote]

男爵府

Esther,

等我今既影底佢做大戲既相比你睇

eeetse 寫道:
karman,
你睇, 同同呢件同我比shirin 件一樣 size (2-3yr) 只不過係短袖 jar, 我度過長袖都係一樣大, 點解shirin 會大咁多呢

[img align=left]http://bb5.babyhome.com.tw/UPLOAD8/137316/144636.20472892.55604.jpg[/img]

伯爵府

anna,

觀塘區好既幼稚園真係無乜,最好既咪我報個兩間囉(個人認為 ) kelly同唔同意呀?

但我知你個區好多非牟利好學校.咁你有無諗住幾時比家信返學?

男爵府

點解架, 貴d 返而無架?

esther,

但spn全日制學費over $42,000一年,都可能無喎

首頁

尾頁

跳至