跳至

首頁

尾頁

男爵府

Re: 好姊妹密密斟(Part 4)

wakakaka,
phoebe 當阿吉係的士司機呀

annaanna 寫道:
esther,
phoebe 唔肯坐前面,佢太懶,唔想車阿吉o麻
咁阿吉咪唯有學同爸咁... 做柴可夫囉

果隻phoebe,又話去美孚,又話去天水圍呀

大宅

我都仲有d相可以post出黎, but我個bbh仲未upgrade, 一搞掂就會post多d相架喇, sorli sorli!

男爵府

我地唔係影左好多相,
今日唔記得帶張card 返黎,
要明天先得tim, 唔好意思呀~

男爵府

唔打緊呀, 下次la, 佢病都無計架,
不過好可憐的perry, 連續2個weekend 都病 ~

琴日都真係幾熱,
同同勁攰呀, 佢由朝早一直無訓過,
去完公園一上車就訓,
返到home 醒晒沖完涼又玩過

Happybebe 寫道:
無去既都好想睇

好可惜perry病左去唔到. 其實佢都係普通傷風咳但尋日太多小朋友, 唔想傳染開去, 所以唯有爽約. :-( :-(

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 有「營」勳章 2011至尊種植勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

可能你例外呢, 開10舖大都會有舖細啩[quote]
muimuichu 寫道:
Joanne,

係呢間公司做既,生親都係囝囉,無一個係可以例外,
所以我出年會轉工

大宅

Perry好返未呀 唔緊要啦,總有機會一齊玩既
無去既都好想睇

好可惜perry病左去唔到. 其實佢都係普通傷風咳但尋日太多小朋友, 唔想傳染開去, 所以唯有爽約. :-( :-(

大宅

bosco都係勁攰呀,佢一上shirin daddy架車,唔使5秒就訓左喇,返到屋企幫佢沖個涼,沖左支8安奶奶比佢,佢唔夠喉呀,半個鐘之後再沖多4安,佢先好好訓甘訓左3個半鐘呀 [quote]
eeetse 寫道:
琴日都真係幾熱,
同同勁攰呀, 佢由朝早一直無訓過,
去完公園一上車就訓,
返到home 醒晒沖完涼又玩過

男爵府

Peony,

Perry仔點呀????無事嘛?????

大宅

karman/bcbc/esther
多謝關心. 已經無發燒. 但仲有咳.. :cry:

男爵府

bosco 同shirin 都咁乖, 又食得又訓得, 真係好

bcbc 寫道:
bosco都係勁攰呀,佢一上shirin daddy架車,唔使5秒就訓左喇,返到屋企幫佢沖個涼,沖左支8安奶奶比佢,佢唔夠喉呀,半個鐘之後再沖多4安,佢先好好訓甘訓左3個半鐘呀

伯爵府

熱血勳章 好媽媽勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章

bcbc,

我又點會介意喎!
bcbc 寫道:
唔使客氣 不過我技術真係好麻麻 :cry: 你唔好介意呀 [quote]
bcbc,

街坊真係唔話得 thx

伯爵府

熱血勳章 好媽媽勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章

我唔敢"博"
[quote]
joannelai930 寫道:
可能你例外呢, 開10舖大都會有舖細

伯爵府

perry退左燒就安落晒
咳要戒下生果喎

男爵府

esther,

Shirin不嬲都懶惰就真啦, 佢琴日玩左一陣就要Daddy & 姐姐抱喇 ?-( ?-( ?-( (我無見其他bb要扭抱囉), 之後上左Daddy架車就不停講嘢 最好笑佢見Bosco訓左望住Bosco叫baby(唔怕羞呀佢 ), 由大埔到屋企都不停talk talk talk ?-( ?-( ?-(

eeetse 寫道:
bosco 同shirin 都咁乖, 又食得又訓得, 真係好

[quote]
bcbc 寫道:
bosco都係勁攰呀,佢一上shirin daddy架車,唔使5秒就訓左喇,返到屋企幫佢沖個涼,沖左支8安奶奶比佢,佢唔夠喉呀,半個鐘之後再沖多4安,佢先好好訓甘訓左3個半鐘呀
[/quote]

大宅

tks mui.
我為左perry都好心煩. 佢好容易有傷風咳. 身子比較弱

perry退左燒就安落晒
咳要戒下生果喎

[quote]
[/quote]

男爵府

會唔會係佢要返playgroup 多接觸其他小朋友而傳染呀

[quote]
tks mui.
我為左perry都好心煩. 佢好容易有傷風咳. 身子比較弱

伯爵府

perry 媽,
唔好咁心煩啦... 小朋友病都係正常o麻...... 可能病多左,免疫力會好d 呢?
開心d 啦,香港人

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 有「營」勳章 2011至尊種植勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

但係你又話呢份工好自由, 第時點知會點喎[quote]
我唔敢"博"

伯爵府

karman,

shirin不知幾得意,係咁講野,好搞笑呀!佢見我地要落車無人聽佢講野,就喊晒口咁bye bye 好好笑呀!
[quote]
karmanshirin 寫道:
esther,

Shirin不嬲都懶惰就真啦, 佢琴日玩左一陣就要Daddy & 姐姐抱喇 ?-( ?-( ?-( (我無見其他bb要扭抱囉), 之後上左Daddy架車就不停講

大宅

karman,
我都有咁估. 但其實佢班playgroup一對四. 人數已經唔多. 其實原因亦好多, 有時真係避無可避

anna, tks你安慰我. 我都知小朋友病好正常. 但眼見perry由中大碼依家就黎加細碼真係好心痛. 依家佢咁細又唔識表達自己. 有時晚上佢咳喘氣就好心痛, 自己抱住佢訓都會喊

首頁

尾頁

跳至