美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

大宅

kwokyeeman1984 發表於 13-8-16 00:52
我都講過買左部機,我做腰同對腳,一星期已經用兩支gel,都仲擔心緊係咪唔work1~都有search下部body spa其 ...
你加咗我做朋友,睇過我成績!
我配合埋飲食 + Spa機!
1月個多月下成績亦很理想!
人生苦短,歲月易老。一個人如果欲望太多,生命該如何承受重負,人生又怎能獲得快樂呢?因此,在人生的旅途,追求一種淡泊,坦然面對生活對你的賜予,包括 所有的磨難和不公,用平和淡定的心態去看待社會現實中的一切。做一個真實的自我:無須虛偽,無須奉承,無須圓滑,認認真真做事,踏踏實實做人!

別墅

我朋友考慮好耐買左..用黎減肥
不過佢用左2次就無再用

大宅

引用:Quote:BoBoChau+發表於+13-8-15+12:34+佢有

原帖由 sassyqueen 於 13-08-15 發表
yes they said the machine is 萬能,even can cure cancer
咪係,如果真係可以預防到就好。係有醫學根據先好講,咁講好似有啲誤導喎。

大宅

經過1個多月配合埋飲食 + Spa機 收腰收肚成績.
生完兩個仔後肚好紋好勁!
依加明顯淡咗.

其實,我係一個勁貪靚嘅人,為咗靚同瘦試過好多方法:

facial: 打過Botox 去皺firming。
平時做facial 已經做緊七色燈,鑽石磨皮,射頻。
減肥: 去美容院做過M6機,太空減肥機艙
參加過乜乜瘦一對一跳舞減肥班
安全中草藥製成藥啦!! (係大型連所店有買個d) 可能已經對我起唔到作用!
吸油丸...去廁所會疴到週圍係油,有時連放個屁都有油,好唔衛生!
食過泰國一隻好出名Y字個減肥藥(1個月量價錢要$8XX),食完副作用當然大啦! 手震...瞓唔到成晚個腦無休息過...呼吸困難..口乾...飲極水個口都好乾涸,跟住我就有痰,就要去睇中醫.

方間好多方法我都試過,無全部都有3份2,
所有方法當然有反彈啦!!
但乜灌腸,針線埋腸咁恐怖,我當然無試過~~!
運動我當然有做過,但無乜恒心! 又驚小腿越跑越粗!

我係佢公司學識咗一套健康飲食方法,再配合埋Spa機,一個月下嘅成績.
依加我間唔中會跟住飲食方法,再加一星期約兩次一碌機...keep going!

人生苦短,歲月易老。一個人如果欲望太多,生命該如何承受重負,人生又怎能獲得快樂呢?因此,在人生的旅途,追求一種淡泊,坦然面對生活對你的賜予,包括 所有的磨難和不公,用平和淡定的心態去看待社會現實中的一切。做一個真實的自我:無須虛偽,無須奉承,無須圓滑,認認真真做事,踏踏實實做人!

大宅

Kayiu0719 發表於 13-8-16 11:42
我朋友考慮好耐買左..用黎減肥
不過佢用左2次就無再用
係吖! 咁可式!
其實做乜都要有少少恒心,
就算做運動都要有恒心.
可能我賴,取易唔取難!

大宅

sassyqueen 發表於 13-8-15 23:09
yes they said the machine is 萬能,even can cure cancer
部機係好多功效.
用於預防cance方面係有佢一定功用.
但你話可以治癒cance,我唸呢個世界暫時都未有呢d家用machine可以做到.
部機亦無標榜話單一用佢可以治癒cance.
唔通有cance時買部機返嚟就唔使死.我唸大家都唔信啦!

大宅

引用:我都講過買左部機,我做腰同對腳,一星期已

原帖由 kwokyeeman1984 於 13-08-16 發表
我都講過買左部機,我做腰同對腳,一星期已經用兩支gel,都仲擔心緊係咪唔work1~都有search下部body spa其 ...
我有部機,我淨識做減肥,我work ar
我可以話你知點做至work.
反正你有機,唔好浪費la
如果你D gel 未用完,你又唔想浪費ge 話,可以pm 我,我教你做,

大宅

剛剛係公司廁所影嘅!
同大家分享吓! 我嘅成績

大家覺得 OK ma
呢個衫,我上年買,衫過一次,今年可以再著返啦~~

公爵府

sassyqueen 發表於 13-8-15 23:09
信佢都儍嘅,虧佢哋 up 得出!

男爵府

樓上#65 po 嗰啲相, 明明上幾個星期喺其他post 見過, 點解而家啲相個日期會係早兩日先影嘅?:;pppp:

大宅

超級大懶蛇 發表於 13-8-16 15:04
樓上#65 po 嗰啲相, 明明上幾個星期喺其他post 見過, 點解而家啲相個日期會係早兩日先影嘅? ...

樓主, 我好想問吓你,你係邊個post見過, 我都係前日(14/8)打8號風先係屋企影,除咗我個人facebook同WeChat當日影完立即upload上去同我d朋友分享,今日先係到公開同大家share,你無理由上幾個星期見過相同嘅相,唔好無列我!!!大我!!!!:;pppp::;pppp:
有証據唔該你俾個post嘅link大家睇.
我亦都唔怕同你對質!

大宅

超級大懶蛇 發表於 13-8-16 15:04
樓上#65 po 嗰啲相, 明明上幾個星期喺其他post 見過, 點解而家啲相個日期會係早兩日先影嘅? ...
上面3幅如果唔係我本人拍攝同當日打上拍攝日期,可能因你呢句說話嚇到,正正因為全部出自我本人,
而你所講時間,跟本無可能會發生!!!!

大宅

好似好勁咁

洋房

嘩,做你姐姐真係好=.=有得試SPA 機...不過部SPA機係咪好貴架?

首頁

尾頁

跳至