自由講場

跳至

首頁

尾頁

琥珀宮

玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

applepie2013 發表於 13-8-21 12:45
又唔一早講超過一個鐘扣$1000勤工,
而家過左先講
好狗囉!

衰得過有某大銀行, 送金牌仔比員工, 但當出糧去報稅。

港英餘孽生活態度~係咁牛精架喇~點吖

珍珠宮

2018復活節勳章 hashtag旅遊勳章

一個鐘就要返到咁未落波就要出發... 唔係點同人爭坐車
分享:愛遊泰(內有曼谷芭堤雅清邁資料)
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=14416337&fromuid=956408

大宅

引用:一個鐘就要返到咁未落波就要出發...+唔係點

原帖由 newspaperhang 於 13-08-21 發表
一個鐘就要返到咁未落波就要出發... 唔係點同人爭坐車
我都係知道準備落波就去坐車!到真係落波上到車都變屎餅!我起身就整定晒野準備!根本都無諗過會有假放!準備晒無壞

newspaperhang  我比你好彩..多數落左波先出門口. 坐車係總站9成有位  發表於 13-8-21 16:02

大宅

引用:你公司不嬲都係咁,定突然改變左遊戲規則?

原帖由 water-lily 於 13-08-21 發表
你公司不嬲都係咁,定突然改變左遊戲規則?
我喺e間公司做左四五年,一直都係打風落波後兩個鐘內返到都唔會扣勤工,而家係突然打風後咁耐先話扣,如果佢掛風前講明一個鐘內返到我服,但有咩理由打左風後咁耐先話要扣1000勤工丫?之前一直都唔會扣,

water-lily  咁你公司又真係唔得喎.....  發表於 13-8-23 10:40

水晶宮

親子王國15週年勳章

回覆:819011 的帖子

唔打風, 我正常返工都要一小時四十五分鐘啦!扣都要睇員工住邊處先扣啦!

[

翡翠宮

畀面勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章

I 大蚊豬   

首頁

尾頁

跳至