夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

大宅

引用:咁!!好似我個女性朋友唔係嚇你,真係睇實

原帖由 Chafing 於 13-09-13 發表
咁!!好似我個女性朋友
唔係嚇你,真係睇實D
今晚佢忍唔住睇咗我呢個topic,又發脾4唔睬我喇。

別墅

回覆:C9玩wechat識咗班人

男爵府

引用:Quote:原帖由+fupigpig+於+13-09-12+發表玩

原帖由 langer143 於 13-09-12 發表
實為求jm意見,不過講講下有啲心理唔平衡,純粹此刻發洩發洩而已。
可能係我悶啲掛,平時唔打機,唔行街, ...
wow,我最最最鍾意男人講一句說話,除咗係果三個字,就係“睇岩鍾意嘅就買啦,我畀錢!”

Wow, what a good day in BK. Really gosh.....

伯爵府

大宅

引用:Quote:原帖由+langer143+於+13-09-12+發表

原帖由 Owenwife 於 13-09-13 發表
wow,我最最最鍾意男人講一句說話,除咗係果三個字,就係“睇岩鍾意嘅就買啦,我畀錢!”
我諗呢句好平常啩,平時做野已經諗爆頭,難得呢刻唔洗自己諗,對方自己揀中意既嘢,即使買咗返黎唔啱都唔洗俾人話自己嘥錢買佢唔中意。

子爵府

太太愛唔愛你們父子,你會感受到,但俾我只會想多D返家見個仔,俾曬所有時間給個仔,(有自己空間正常,但她的空間不是我會接受)從你所說,你是否都不信任你太太。可能現代女性覺得這樣才算有自己。問心你是否己盡力改善大家關系。如太太還是這樣。一個不會站在你處景想的另一半,??講直D不如你想定點安排小朋友以後生活好過,

大宅

langer143 發表於 13-9-12 06:07
我面對著個仔,我點都唔忍心親手令佢生活喺單親家庭。以及我真係好愛她,但實在唔知點溝通,佢好多事好多時 ...

因為你無底線比佢.

大宅

引用:Quote:langer143+發表於+13-9-12+06:07+我

原帖由 mamama2000 於 13-09-13 發表
因為你無底線比佢.
底線係別被我再發現有下一個曖昧。我會讓杯具降臨

珍珠宮

引用:Quote:原帖由+fupigpig+於+13-09-12+發表玩

原帖由 langer143 於 13-09-12 發表
實為求jm意見,不過講講下有啲心理唔平衡,純粹此刻發洩發洩而已。
可能係我悶啲掛,平時唔打機,唔行街, ...
唉,,,你10句有9句都講緊親子樂,我唔係認同男人去滾係啱,你又不妨多喺呢版留意,好多jm呻個老公去滾時,都不約而同地過份專注子女而冷落老公。
我自己都好爛玩,身邊好多爛玩男性朋友,我亦唔覺你老婆問題嚴重到要離婚,重點係問題已經老早有,有最壞打算係啱,但我覺得2個人走得埋一齊都唔容易,我會選擇改變相處方式去俾大家最後一次機會。

大宅

引用:太太愛唔愛你們父子,你會感受到,但俾我只

原帖由 thankyou201020 於 13-09-13 發表
太太愛唔愛你們父子,你會感受到,但俾我只會想多D返家見個仔,俾曬所有時間給個仔,(有自己空間正常,但 ...
我諗佢想魚和熊掌兼收,一味負面逃避,從來唔肯積極面對問題,該做既我做咗,唔係完美幸福但都相信令好多人家羨慕既日子,經濟攀不上財爺既“中產”水平但都叫做有開飯三餐無慮。

大宅

引用:Quote:原帖由+langer143+於+13-09-12+發表

原帖由 fupigpig 於 13-09-13 發表
唉,,,你10句有9句都講緊親子樂,我唔係認同男人去滾係啱,你又不妨多喺呢版留意,好多jm呻個老公去滾時 ...
也許係早有問題吧,愛不夠。
我以前從來都冇懷疑過佢既禮德貞操,但佢和那些人既嘢越來越踩界,唔係俾我影到有相有真相,佢都唔會認。今次,佢覺得我可能知道既嘢唔多,自己收埋夠隱蔽兼有手尾,所以又開始囂我冇證據喇。
宜家佢曾經傷害到我,仲要我無需解釋下去百分100信任?

洋房

彿教常說:做人要學識放下,据然心中已有答案,就無雖在痛苦落去啦。
一段關係你想改變得好而快有成果!就是…要自已改變(因為可以控制到),唔好要求對方改變(因為佢可以選檡,而你係不可以控制)。還有一個重點,每個人都應該有得選擇,如果無得選擇,人就增加很多負能量,從而進入了死角(自毁)。所以人最好將心態改變,將每一個位置,處境都有得選擇,從而增加正能量。

複式洋房

Wechat 遲早出事,入面好多賤G

複式洋房

回覆 langer143 的帖子

而家的人係咁架
有無對策 ?

禁止訪問

大宅

我成日都引用一句說話:婚姻裡一定會有個樽頸位,過到既就海闊天空,各位加油呀!!

複式洋房

正常社交活動姐

別墅

畀面勳章

langer143 發表於 13-9-11 04:01
問多1句,就話我既嘢你無資格理,我有識朋友既自由。
你同佢講,我都可以有識朋友既自由,不過係你d朋友,吹咩:;pppp:
幸福並非是什麼都一帆風順,而是擁有處理難題的能力。

男爵府

引用:彿教常說:做人要學識放下,据然心中已有答

原帖由 pchinap 於 13-09-13 發表
彿教常說:做人要學識放下,据然心中已有答案,就無雖在痛苦落去啦。
一段關係你想改變得好而快有成果!就是 ...
同意!樓主如何取捨是好?

Wow, what a good day in BK. Really gosh.....

別墅

巴打!拎d男子氣概出黎,做好自己,試下大方d, 乜野都做好d, 搵番你既魅力!come on, stop questioning here, stop questioning yr wife, stop questioning yourself! U need to change!! Be a betteman. Add oil!

首頁

尾頁

跳至