自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

回覆 miemiemie 的帖子

持Ak剎人,正懦夫人渣!

禁止訪問

子爵府

回覆:肯尼亞單嘢真係恐佈,比你係人質會點答

如果我隻身一人情願同佢地轟烈駁火
呢d 無盡的恐懼我怕我有命出返黎都巔

公爵府

2018復活節勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

恐怖到極點!!!

男爵府

認識瑞士牛牛第一回 hashtag影視迷勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

就算即刻GOOGLE SERACH 都死啦...
我又唔識阿拉伯話, 都唔知佢問嘜....

大宅

帶本可蘭經小心俾美國佬當你恐怖份子....

伯爵府

BK Milk勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 瞓得好勳章

伯爵府

帶定披肩出街,一有咩事包頭扮回教徒!!!

伯爵府

melody228 發表於 13-9-23 21:10
唔係佢地教徒點會知穆罕默德阿媽叫乜名

我聽唔明佢D話, 連佢問乜都唔知啦! 點答...
佢硬要我答, 我會用純正嘅廣東話答佢: 我身份低微, 點可以直呼其名呢? 你迫我講出她的名字, 你應受罰... (講下笑)
希望所有人都平安大吉!
陶土經過塑造...燒製...可變成有用的器皿.它盛裝到多少就看我們如何給它塑形,它有多堅固就看我們如何燒製...

禁止訪問

玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 王國會長 貢獻勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

男爵府

其實我連佢問乜都唔識聽, C路一條

用戶要求終止服務

開心吸收勳章 玩具勳章 BK猜猜猜慶中秋

“Nothing in the world is more dangerous than sincere ignorance and conscientious stupidity.”
― Martin Luther King Jr.

禁止訪問

hashtag影視迷勳章 BK Milk勳章

珊瑚宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 大廚勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 春季勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

點答? 我真係識鬼佢阿ma咩?

珍珠宮

唔好玩啦,你問我阿媽個阿媽全名係乜,我都唔記得呀

大宅

BK Milk勳章

真係好恐怖,希望快啲解決件事啦

子爵府

好媽媽勳章

回覆:肯尼亞單嘢真係恐佈,比你係人質會點答???

呢d邪教真係害死人!

終於有褲着!

大宅

報導話有d男人質著女人衫扮女人,希望逃過一殺.雖然我係女人,果刻我會扮大肚,希望佢哋放我出去

首頁

尾頁

跳至