夫婦情感

跳至

首頁
23456...12

尾頁

洋房

回覆 小白2000 的帖子

救命呀,你真忍得

伯爵府

畀面勳章

引用:話說老公以前做生意上大陸識左細佢二十年既

原帖由 小白2000 於 13-10-27 發表
話說老公以前做生意上大陸識左細佢二十年既小三,比我發現左,就話散左,死狗叫我唔好走!為左小朋友,佢有 ...
立刻掉左佢,姊妹我會支持你,你一定會過得更好

Be crazy. Be stupid. Be weird. Be whatever. Because life is too short to be anything but happy.

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

放手la

等小3 同佢c6飲水飽(不過相信小3 最後連你c6底褲都當埋走路)

大宅

回覆:痴X缐!老公有大陸小三,唔知點揀,比時間佢觀察!

男人出黎玩最忌自己以為自己好有魅力。。。你老公就係人辦。。。唔好救佢,由佢跌落深淵。。。你咪同佢講成全佢哋囉,其實係放過你自己。。。又冇錢又肥,仲破產,有乜仲值得留?

珍珠宮

話說老公以前做生意上大陸識左細佢二十年既小三,比我發現左,就話散左,死狗叫我唔好走!為左小朋友,佢有 ...
離婚啦

大宅

你老公講人話呀,狗都不如

男爵府

好媽媽勳章

留得住佢,佢都話以後仲會去玩,根本問題都唔肯去解決,好自私

珍珠宮

環保接龍勳章

小白2000 發表於 13-10-27 12:08
回覆 小可人媽媽 的帖子

明白佢已不愛我,佢好錫仔女,所以忍。但知道佢已經搵緊樓諗住向大陸同小三同居, ...
加油~

大宅

好彩樓主已經的起心肝決定走
呢d 男人睇佢比人飛起之後返黎搵你個下先係戲肉!
個小三幾時搵到個更好既就飛起佢 ,
放長雙眼睇下佢既真愛有幾真愛
樓主到時千祁唔好心軟

珍珠宮

環保接龍勳章

stepzbabi 發表於 13-10-27 16:56
男人出黎玩最忌自己以為自己好有魅力。。。你老公就係人辦。。。唔好救佢,由佢跌落深淵。。。你咪同佢講成 ...
咪係~難聽講句簡直係件垃圾, 掉左都吾可惜

洋房

回覆 小白2000 的帖子

難為佢仲可以咁講.......真係唔要都罷啦

複式洋房

唔好益個死佬同個八婆,囉晒所有值錢嘅嘢,閃人。

大宅

BK Milk勳章

小三當然愛佢,無錢唔令仔唔緊要,可拎到身份證咪得。咁簡單道理

大宅

先放他走,他日小三一定走,到時他會知你再好,再看看要吾要返佢

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

樓主加油
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

大宅

我替你好心痛。點解個男人會咁。
如果今次你應氶左,即代表你認同,今日呢個小三走左,他日還有第2個,到時你唔可以出聲。

複式洋房

回覆:小白2000 的帖子

:pppp:

別墅

樓主做咩要俾佢揀?呢啲賤精自己做錯仲咁難為佢,唔洗揀啦係嘛?樓主,選擇權喺你度,而絕對唔會係佢,加油!快啲走……

男爵府

你老公係不會放棄個賤三,走啦!

男爵府

你老公係不會放棄個賤三,走啦!

首頁
23456...12

尾頁

跳至