自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

畀面勳章

回覆:八掛一下各位jm結婚當日轉左幾多個look呢

5套

子爵府

全日一褂, 一婚紗, 一晚裝

唔洗花咁多時間換衫, 呢個安排好滿意

伯爵府

全日只轉咗5套衫,已經好攰

伯爵府

4套,已經攰到想死

珍珠宮

引用:Quote:原帖由+rebeca1347+於+13-12-06+發表

原帖由 jessjesslee 於 13-12-06 發表
平均幾十分鐘就要轉一次?
會唔會轉粧既時間多過見人!

地球和火星 完美與破爛 現實對幻象 這樣的差距離還有盼望 嗎

公爵府

我由頭都尾都係得兩個look,但都已經覺得無啖好食,亦都無咩時間同朋友傾計,咁換成廿套,會不會啲人跟本見唔到個新娘?

박하 : 300년이 지나도 당신을 기억한다. ; 저하 : 300년이 지나도 당신을 사랑합니다.

子爵府

5套,已經好累

寶石宮

大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

0, 咁辛苦仲乜, 不過影相果陣轉多幾個仲好啦~
其實換衫都好浪費時間, 一場飲宴得個幾個鐘, 換咁多好辛苦囉

男爵府

熱血勳章

我都好憎新娘不停換衫,全晚都見唔到人,其實真係無人睇到你換左咩?只會記得成晚唔見人

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

洗唔洗換咁多呀

水晶宮

熱血金章

我一套婚紗,一套褂 ,一敬酒晚裝,一送客晚裝,不過全日就有三個婚紗頭囉。

大宅

6套,其中1套係外影既

子爵府

勁過fashion show

男爵府

hashtag影視迷勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

換十次衫,根本連客人都招呼唔到,自我陶醉表現,失左請飲既意義。

不是每段愛情都會有美好的結果;
但一段關係如果缺少了愛與包容;
就注定會失敗。

「人生若只如初見,何事秋風悲畫扇?」納蘭性德《木蘭花令 · 擬古決絕詞》

伯爵府

BK Milk勳章

其實我好怕坐定定化妝整頭0個D,出年結婚都諗緊點做好,
因為打算日頭唔攪出門接新娘,只是夜晚直接去酒樓斟茶。
如果只著一褂走天涯會唔會好怪?

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 2011至尊種植勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

rebeca1347 發表於 13-12-6 00:40
上次去飲我表哥個餐,我表嫂轉10個妝+十套裙,其實個時我已經覺得好跨張,後尾表哥同我講原來佢個日一共轉 ...
嘩.... 10個妝 + 衫??? 誇唔誇d
我係 掛, 婚紗, 晚裝 x 2, 送客... 共 5套

珍珠宮

引用:上次去飲我表哥個餐,我表嫂轉10個妝+十套

原帖由 rebeca1347 於 13-12-06 發表
上次去飲我表哥個餐,我表嫂轉10個妝+十套裙,其實個時我已經覺得好跨張,後尾表哥同我講原來佢個日一共轉 ...
開席前著褂,進場著婚紗,開席換晚裝,敬酒換第2套共4套c6已經嫌多,好在唔係佢俾錢姐:pppp:

男爵府

佩服,2x套!!我夜晚好似三定四套都嫌多覺得累同煩

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 熱血勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

引用:上次去飲我表哥個餐,我表嫂轉10個妝+十套

原帖由 rebeca1347 於 13-12-06 發表
新娘都好忙下喎

我要記低 這些 那些 全部心事
從筆尖話你知
每兩天一次 你要揭開 信箱
接收 甜蜜故事
郵差會配合地 投入 我隔空的愛意

子爵府

4個

首頁

尾頁

跳至