跳至

首頁
34567...9

尾頁

公爵府

校服 look 就容易啦, 我相信每一位媽咪一定有影低

係啦, 政政著上校服返學個款, 好大個仔啦, 加上平時講野 ... bb 時期已遠離佢喇, 有 d 感慨, 又進入另一階段.

但鬼節 look 我又冇試過同政政扮呢, 佢唔肯戴野上個頭度
[/url]

大宅

自從轉版就好耐冇上黎喇.....
聽Rosan講重以為我要瞓梗天橋底潻! 好彩重有間大宅住吓!
聽日oo學校攪萬聖節party,oo會變火焰魔鬼女郎,好索架

公爵府

哇 ~ 聽到個名 "火焰魔鬼女郎", 都想流鼻血呀 係咪你自己幫佢扮呀?

ring ... 你再唔上黎, 天橋底都冇得你訓呀
[/url]

大宅

緊係, 上次俾bk mami 係咁閙 (我都有份閙架),
第日即刻改晒的負面名, 用返正面名, 即係最差間屋都係 大屋,
好的, 我個日出完幾個閙的post, 多左幾分, 即刻由天橋底變左x置屋, 真係係大吉過bk....
唉, bk 耐不耐就精神病, 老人痴呆發做, 唔知幾時激親大家,
掟bk 入 青山醫下. 好無心機上來留post...

ring,

我hb好中意食白飯魚炒蛋, 但我炒左好多次, 都係麻麻, 有咩妙計方 ? 我成日覺得的白飯魚好假.

e~~, 看來蝦蝦間屋正的wor, 幾時招呼我們入去坐下.

[ 本文章最後由 rosan, 於 07-10-27 20:28 編輯 ]

看妳千篇不厭倦,看妳的感覺像春天;美麗的季節,動人的詩篇;妳的唇齒之間, 印著我的親吻;妳的一切移動, 左右我的視線;妳的言語哭笑, 扣動我的心弦;擁有妳的感覺, 每日就似春天!

別墅

Rosan,

I am planning a trip to Macau in early Dec. Do you have any good place for Dinner? It is a company incentive trip, price is not a matter.

Ring,

Recently I met two new friends, one is an importor of food from Italy, and the other one is working Cathay Airline's Kitchen. I can buy the great food with very cheap (dealer price), such as Lamb rack, steak, ham and the Italy desert. The Lamb rack is very good for BBQ and taste is great even some of family don't eat lamb.

大宅

蝦媽,
侯爵府咁尊貴,真係想見識吓!

Rosan,
真係幫你唔到,依家d白飯魚好假,冇魚味兼彈牙(好膠),我都冇整好耐喇!

Ping,
諗起都流口水呀! 秋凉天又係時候打攪你喇!:lol 呢排食大咗個胃,肥咗4磅,又忍唔到口!慘~慘~慘~

侯爵府

畀面勳章

大家好嗎 我終於搬完屋:lol :lol :lol 今年好鬼忙冇吔時間上嚟吹吓水tim

大家小朋友好嗎???就嚟開始涼la,小心身體ar,kiu kiu 都病咗好耐,5係流鼻水就咳,真係煩ccccccccccc

侯爵府

畀面勳章

ring,

我都有間大宅住吓tim 5駛瞓街

原文章由 ringmike 於 07-10-25 14:36 發表
自從轉版就好耐冇上黎喇.....
聽Rosan講重以為我要瞓梗天橋底潻! 好彩重有間大宅住吓!
聽日oo學校攪萬聖節party,oo會變火焰魔鬼女郎,好索架

大宅

pw530,

你搬左去邊呀 ?

ping,

我問清楚hb macau個食店名再話你聽, 我無記性唔記得啦.
上次我們叫左每人1隻 $78/隻的黃金蝦好正, 總有係 $2xx/隻蝦,
好好味.
千期無去峰景餐廳, hb聽他同事講的蟹弼正, 原來只係呢樣得, 其他一的都唔得.

ring,

oo 好返未 ? 唉, 芷殷的咳總未清, 煩.?-(
看妳千篇不厭倦,看妳的感覺像春天;美麗的季節,動人的詩篇;妳的唇齒之間, 印著我的親吻;妳的一切移動, 左右我的視線;妳的言語哭笑, 扣動我的心弦;擁有妳的感覺, 每日就似春天!

公爵府

咦 ~~ 好少何, rosan 都會o係 bk 加入戰團鬧 bk 啵

白飯魚炒蛋好正架? 好似好易整又好味喎 ...

ping 真係交遊廣闊, 可以平價買來佬野啦

如我真人真係住到侯爵府咁大既屋就好啦, 招呼埋你地入黎住點話, 今晚我早 d 訓先 :mrgreen:
[/url]

大宅

我都發老睥, 可想而知bk幾咁差, 個排我成日嗎嗎聲...

大宅

喂喂廚神ring,

如果蒸牛丸, 落咩調味料好呢 ?
點可以蒸到好似酒樓的牛丸又彈牙又好味 ?
點解我的喼汁咁酸 ? 係咪要溝淡的 ?

[ 本文章最後由 rosan, 於 07-10-31 08:32 編輯 ]

侯爵府

畀面勳章

rosan,

我終於賣咗間村屋lu,而家揾緊樓 & 暫時搬咗去大嫂間屋住,係小欖帝濤灣,交通 & 環境都好過之前,kiu kiu 又有校車到,所以暫時會係到住,而家忙於揾樓,妳有冇好介紹,蝶翠峰我都有興趣,5想再住村屋太5方便la
原文章由 rosan, 於 07-10-29 17:33 發表
pw530,

你搬左去邊呀 ?

ping,

我問清楚hb macau個食店名再話你聽, 我無記性唔記得啦.
上次我們叫左每人1隻 $78/隻的黃金蝦好正, 總有係 $2xx/隻蝦,
好好味.
千期無去峰景餐廳, hb聽他同事講的蟹弼正, 原來只係呢 ...

大宅

pw530,

如果係新畀區, 方便抵住, 蝶翠峰係首選, 我們看過的樓, 最實用抵買, (唔計建築質素), 如果你買, 選4房啦, 我們好後悔無選4房.

如果要空氣好, 我會選大埔...但交通無元朗方便.
但你唔晒就kiukiu返九龍區學校咩 ?

商人1300萬掃蝶翠峰7伙 (明報) 10月 26日 星期五 05:10AM
【明報專訊】美聯高級區域經理林振華表示,一名中港商人,最近斥資近1300萬元,連環掃入元朗[url=]蝶翠峰
[/url]共7伙。

有關單位分別位於第1、3、7、9、13及18座,總面積合共5731方呎,包括2個2房單位及5個3房單位。

大宅

Ping,

澳門以下食店都可以:

1. 水佬榮 : 火鍋----> 關閘, tel: 2823 4240
** $78/隻黃金蝦, $2xx/隻 大蟹, 店舖好簡陋, 但幾好食. 1人1隻大蝦已有點飽.

2. 新益 : 廣東菜-----> 近望夏

3. 林記燒烤: 葡國燒烤--->黑沙環海濱花園八座
tel: 2845 3615

4. 媽閣長城燒烤: 葡國燒烤美食
媽閣萬里長城17-19號地下 tel: 2855 8355

*** 記住無去峰景餐廳

別墅

Rosan,

Just returned from New Zealand, long time didn't login BK. My macau trip has been canceled. Thanks your tips and I will keep for later trip.

公爵府

2023年兔年勳章

Rosan,

I will visit Macau at the year end. Thank for your recommendation.

紅磡有童裝貨辦賣 (Mothercare)

日期: 星期三及星期四 (11月28及29號)
時間: 11:00a.m-7:00p.m.
地址: 紅磡崇安街18號半島廣埸18樓果度有童裝貨辦賣

記得自備購物袋, 佢地淨係收現金咋. ...

Will anyone go there ?
親子王國日誌以外之網誌連結已被刪除

大宅

嘩, 好耐無上嚟吹水喇, 無辦法喇, 每日都有事做要出去,你地而家咁巴閉架, 又住大宅又住候爵府, 真巴閉!!!

(原來我都有大宅, 哈...)

大宅

至叻都係蝦蝦間屋,
想住好的, 勤力的上來啦.

公爵府

呢 d 屋有鬼用咩, 現實有間令宅就好啦 :cry: 人工又唔加, 買送都咁鬼貴, 無陰公呀 :-(
[/url]

首頁
34567...9

尾頁

跳至