自由講場

跳至

首頁
34567...9

尾頁

大宅

單已Cut,佢話我過上限,我只係買2部邊有過上限喎...........

大宅

引用:Quote:原帖由+mablelee602+於+14-09-13+發

原帖由 hikiki 於 14-09-13 發表
死因不明...你大慨幾點落到單呀?
我大概5點幾左右訂到!7點幾收到email!

寶石宮

虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 趣教勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 爸B勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

回覆:Iphone 6訂單突然顯示已取消

2部6已被cut, 昨天有收到email的

有些路啊,只能一個人走
我慢慢地、慢慢地瞭解到,所謂父女母子一場,只不過意味著,
你和他的緣分就是今生今世不斷地在目送他的背影漸行漸遠。

男爵府

剛有人講

男爵府

又見到有人講

男爵府

我都係

公爵府

dbbp 發表於 14-9-13 19:44
大家中左之後有冇好高興咁screen cap貼上 FB 或者 share 去Whatsapp group?如果冇遮到 order number,其他 ...

大宅

剛睇左,冇cut,我訂左兩部

大宅

回覆 shannnb 的帖子

我呀,我只訂2部咋,都Cut我單!

男爵府

甘做生意都得?

男爵府

開心吸收勳章

真係估唔到想買部機都要過三關

子爵府

BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

引用:但户口有冇過數?

原帖由 Yee0113 於 14-09-13 發表
但户口有冇過數?
我訂左2部,card centre通知過左數,但今日都比Apple cut單,order cancelled左

Anyway the wind blows, doesn't really matter to me, to me...

別墅

引用:剛有人講

原帖由 jetsob 於 14-09-13 發表
剛有人講
\"我們僅確認已收到你的訂單\"......咁佢俾埋送貨日子,都唔算係確認咗?咁講法,所有白紙黑字嘅確認都可以唔洗負法律責任?

子爵府

卜卜

katie-clara 發表於 14-9-13 20:19
\"我們僅確認已收到你的訂單\"......咁佢俾埋送貨日子,都唔算係確認咗?咁講法,所有白紙黑字嘅確認都可以 ...

我都唔明,佢宜家扣左我信用卡$12xxx~ 又要取消我order
Anyway the wind blows, doesn't really matter to me, to me...

男爵府

開心吸收勳章

回覆:orangekkkkk 的帖子

過左數都cut

子爵府

meichan12001 發表於 14-9-13 20:24
過左數都cut
係呀,打去card centre話扣左數架喇,但我一直收唔到confirmation email(我d朋友都收到confirmation email)
諗住過左數都應該ok啦~
點知一場歡喜一場空

子爵府

畀面勳章

被cut多數是64g嗎?

男爵府

其實玩法一向都係咁,一日未岀貨都唔好咁淡定,就算過左數都會退$照cut架

西檸  Agreed  發表於 14-9-13 21:07

子爵府

我暫時全部無事,好彩
但都驚會被佢突然取消

禁止訪問

首頁
34567...9

尾頁

跳至