夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

男爵府

xihuan317 發表於 14-9-25 14:52
已經講左 小三叫我理智滴 我去吵都影響唔到她滴咩 只會大家難堪 她以後除非公事如無必要唔會再找我c6 然後 ...

小三擺明嚇你, 點會唔影響, 如俾你知你同事同另一同事搞埋, 有個仲有老婆有小朋友,

一定俾人講閒話, 佢上司一定會叫佢地唔好搞咁野, 好多公司, 2個人拍拖結婚, 實有另一個走,

而家仲搞第三者喎. 但你要預左, 吵大左分分鐘連你老公都走埋.

男爵府

育兒性格勳章

xihuan317 發表於 14-9-24 22:54
我念應該沒了 因為每次比我發現他就謹慎多滴 這次應該第五定第六次了...他自己都念唔到辦法證明了 不過今晚 ...

侯爵府

回覆:一而再再而三 我應該點做...

點解唔管你老公,係佢搵人定人搵佢?

唔好點評我

大宅

回覆 你好嗎 的帖子

前面已經講左我自認無能為力了 管極都得個吉...剛剛管好他 小三又去撩x他 打完電話比小三 隔兩日條女手機壞左 又找我c6借手機聯絡fd 甘多同事...系要撩我c6 c6又借 搞到whatapp頭像變左賤人先比我發現...

凡事阿b為重 !人奶妈加油!

別墅

樓主老公係承認同小三一起?但未上床? 一間公司日日見。要就轉工轉電話發誓唔再聯絡(其實都有機會再聯絡,不過唔會日日見),要就離婚。

大宅

小三果邊,俾佢知道自己唔啱就可以了,改唔改,呢個係佢嘅事,正等如你見到鄰居個小朋友唔啱,唔乖,你都唔會理佢,因為呢個係外人,衰些果句,我理特佢死。
反而c6就要炳了,因為結左婚係一家人,c6如果唔改,小三一打俾佢就聽,受唔到引誘,咁就算今次過左去,都仲有下一次。通話紀錄如果係你c6打俾小三,就更加唔可以再咁相信佢了。
唔好再打俾小三,唔駛幫人教女,叫你老公簽左離婚先,至於交唔交將離婚申請表,就要睇佢表現了。

複式洋房

唔駛等佢print 同填表啦, 自己快d搞左佢好過

大宅

LIZCHEUNG 發表於 14-9-25 17:58
樓主老公係承認同小三一起?但未上床? 一間公司日日見。要就轉工轉電話發誓唔再聯絡(其實都有機會再聯絡, ...
老公話沒一起 不過已經單獨出去過吃飯睇戲 wechat好似情侶甘打情罵俏 關心對方 c6就發誓未去到上床 甘叫唔叫一起?

大宅

Icy28078380 發表於 14-9-25 18:39
小三果邊,俾佢知道自己唔啱就可以了,改唔改,呢個係佢嘅事,正等如你見到鄰居個小朋友唔啱,唔乖,你都唔 ...
已經答應寫悔過書 我亦講明最後一次原諒 希望我個c6可以悔改 不過條女真心好黑人憎!好想看她折墮!

男爵府

回覆:xihuan317 的帖子

不如公開小三d相la...佢成日咁樣大你

珍珠宮

畀面勳章 環保接龍勳章

引用:Quote:111aaa 發表於 14-9-25 14:45 c6怕公

原帖由 xihuan317 於 14-09-25 發表
已經講左 小三叫我理智滴 我去吵都影響唔到她滴咩 只會大家難堪 她以後除非公事如無必要唔會再找我c6 然後 ...
佢都講到咁 如果你係到要搞人 相信你老公以後係公司都好難堪 人唔要面就天下無敵 最後激親一定係你

大宅

Liukut 發表於 14-9-25 19:33
不如公開小三d相la...佢成日咁樣大你
其實我都有念過fb post她同我c6發姣概錄音嘎 有埋她頭像 c6都知我有段錄音 不過叫我吾好甘做 吾系大家返唔到轉頭 甘我話send比她咯 c6都話吾好...唔知咩心態

大宅

小豬澄 發表於 14-9-25 19:49
佢都講到咁 如果你係到要搞人 相信你老公以後係公司都好難堪 人唔要面就天下無敵 最後激親一定係你

...
我都系為阿b 忍到宜家...

禁止訪問

好媽媽勳章 醒目開學勳章

引用:Quote:Liukut 發表於 14-9-25 19:33 不如公

大宅

天瑜 發表於 14-9-25 20:37
人要面、樹要皮。

係人都不想做桃色新聞主角。
講得好對!我c6自制力好差...你意思系小三同他同公司很難防?所以我考慮要吾要send比她嚇下她

天瑜  Check pm.  發表於 14-9-25 22:21

珍珠宮

畀面勳章 環保接龍勳章

引用:Quote:原帖由 xihuan317 於 14-09-25 發表

原帖由 天瑜 於 14-09-25 發表
人要面、樹要皮。

係人都不想做桃色新聞主角。
但都有樣野係人不要面天下無敵
雞仔唔管 管人地無用 大不了轉工
今日這個她 遲d又另一個她

男爵府

引用:Quote:111aaa 發表於 14-9-25 14:45 c6怕公

原帖由 xihuan317 於 14-09-25 發表
就係要佢難堪,講真唔係佢難堪就係你難過,難道你仲要幫小三同c6唸下將來點係公司做人?呢2個人唔單只格賤,而且自私到極點。

樓主做任何舉動都好,先唸自己同bb,睇下點做先令自己好過的同有利的。

支持你,希望問題盡快解決

伯爵府

私下先pm錄音比賤女啦 ,嚇下佢都好!
每個人冇真憑實據下,都唔承認錯架啦,妳信佢地冇野冇上床 妳就要相信到底!
過好,每一天!

水晶宮

媽咪當自強啊!轉移重心,專心做自己想做嘅嘢,其他嘢睇唔到就算了,反正人地發生咩自己都控制唔到噶

xihuan317  我都想阿!唉  發表於 14-9-26 12:49

大宅

回覆:xihuan317 的帖子

咁多樣唔得,轉工唔得轉電話唔得,唯一做法就係令到佢兩個反面。我唔知點解釋比你知點做,因為要看對方咩人先有位入,我亦曾經試過咁做(指拖果時)。

首頁

尾頁

跳至