自由講場

跳至

首頁

尾頁

版主

15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 趣教勳章 畀面勳章 版主 環保接龍勳章 大廚勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 月餅勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回

引用:Quote:原帖由+suetchingBB+於+15-01-28+發

原帖由 jilly_goodsiste 於 15-01-28 發表
因為千嬅,我先捨得用錢買貴票
但我好羨慕你可以坐咁前

版主

15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 趣教勳章 畀面勳章 版主 環保接龍勳章 大廚勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 月餅勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回

引用:我唔係佢fans,+尋晚陪老公去睇+:>感覺佢下

原帖由 CallDi 於 15-01-28 發表
我唔係佢fans, 尋晚陪老公去睇 :>

感覺佢下了好多苦功係呢個show到, 唱得好聽, 雖然跳舞不能同呀mi比, d快 ...
你講得好啱!我都覺啲舞同歌唔夾,跳舞亦都唔係佢既強項,但見到佢既付出同努力,我作為粉絲已經超滿意

版主

引用:Quote:原帖由+Lorican+於+15-01-28+發表雖

原帖由 ctyysw 於 15-01-28 發表
你講嗰幾首我都鐘意 木偶奇遇記,數你,出埃及記都好好好聽
其實好多首我都好鍾意,好多回憶

禁止訪問

引用:與其說千嬅和祖兒世紀合作,我覺得千嬅與Sa

公爵府

好媽媽勳章

pigpeppapig 發表於 15-1-28 11:16
齊talk無唱歌?

有唱咗一首終身美麗, 不過唔知係咪SAMMI病咗, 把聲沙沙地咁, 塊面又有D腫腫地

大宅

引用:Quote:原帖由 jilly_goodsiste 於 15-01-28

原帖由 suetchingBB 於 15-01-28 發表
但我好羨慕你可以坐咁前
我用非原價買

a pregnancy ticker[/url][url=http://www.pregnology.com]Make

水晶宮

引用:Quote:原帖由 Kaman1108 於 15-01-28 發表

原帖由 suetchingBB 於 15-01-28 發表
我由佢E714342已經好鍾意佢
Me too...隻碟仲響床下底

公爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 笑得好勳章

她都是陪我成長.... 不過以前D歌真係好聽D... 之前都有看她演唱會但好悶.. 所以選擇看Sammi~~

男爵府

回覆:當千嬅遇上Mi

大宅

回覆:suetchingBB 的帖子

Good show

子爵府

唔使講咁多, 就係鍾意, 話之佢其他人

我的婧婧係2004年9月10日出世啦! 重3.2kg

大宅

禁止訪問

伯爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

點解千樺咁勁嘅,請到咁多勁人

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 趣教勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

我星期一睇左,千嬅唱歌穩定左好多,明顯有下苦功,不過唱錯唔少歌詞,但絕對抵睇,好好氣氛

侯爵府

回覆:suetchingBB 的帖子

子爵府

2個我都

子爵府

點解我個場系周柏豪!是但一個都好過佢

珍珠宮

引用:Quote:原帖由 Lorican 於 15-01-28 發表雖

原帖由 ctyysw 於 15-01-28 發表
你講嗰幾首我都鐘意 木偶奇遇記,數你,出埃及記都好好好聽
咁岩係fb見到篇文章講楊千嬅

http://thestandnews.com/personal/%E7%AB%A5%E5%B9%B4%E6%99%82%E9%82%A3%E5%80%8B%E4%BD%A0/#.VMh0X2MqAuZ.facebook

男爵府

千嬅今次真係狀態好好,人靚聲甜,我睇左城城果場

首頁

尾頁

跳至