自由講場

跳至

首頁

尾頁

寶石宮

虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 趣教勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 爸B勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

引用:Quote:原帖由+alicialee1210+於+15-02-14+

原帖由 kapomama 於 15-02-14 發表
呀。。。swan丫。。。雖然無咩發生過,但我好想喊
大肚婆情緒比較起伏,盡可能保持心境開朗做d令自己開心嘅事

有些路啊,只能一個人走
我慢慢地、慢慢地瞭解到,所謂父女母子一場,只不過意味著,
你和他的緣分就是今生今世不斷地在目送他的背影漸行漸遠。

侯爵府

引用:事源就嚟到情人節, 老公d朋友叫我老公二月

原帖由 cnynicole 於 15-02-13 發表
事源就嚟到情人節, 老公d朋友叫我老公二月十四日情人節正日晚上去佢杜煮西餐比佢朋友自己同朋友條女食. 我 ...
系我會現場串佢:出年都唔知系咪呢個女朋友者,使乜嘥錢慶祝者

翡翠宮

2018復活節勳章 開心吸收勳章 我的育兒心得勳章 玩具勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆:結婚後冇資格過情人節

咁奇怪嘅?叫你老公上屋企煮西餐?
佢自己唔煮?你老公做廚師?

水晶宮

cnynicole 發表於 15-2-13 17:38
但佢friend 完全老馮。仲叫我老公留低洗完碗先走

你老公只係搵借口推條茂李姐。如果佢真係應承,你倆又點可以撐枱腳?

更正:
睇清楚,原來係條茂李講,唔係你老公講。
條茂李係你咩人?佢講的説話重要嗎?
你老公都無理佢,你應該慶幸嫁左比個好老公嘛!
嬲咩?
唔通街邊有條狗亂吠,你都嬲?

子爵府

回覆:cnynicole 的帖子

睬佢都哂氣,依d人到時結左婚情人節未又係要陪老婆,大隻講
要我老公煮埋俾你地食都傻既

子爵府

回覆:結婚後冇資格過情人節?

你老公一定係個好人,淨係呢case,已經知道你老公成日被個朋友搵着數。這種朋友,你下次可以串下佢,等佢唔好咁得戚

翡翠宮

引用:Quote:原帖由 kapomama 於 15-02-14 發表呀

原帖由 alicialee1210 於 15-02-14 發表
大肚婆情緒比較起伏,盡可能保持心境開朗做d令自己開心嘅事
我老公以為我因為無花收喊

入境事務處24小時舉報熱線: 2824 1551
舉 報 無 牌 經 營 電 話 : 2881 7498<font color=&quot;DarkOrchid&quot;>

子爵府

咁都仲叫朋友?

侯爵府

下,佢朋友當你老公係御廚?

大宅

呢d真係無資格做朋友,我唔覺得未婚可以過情人節,結咗婚就唔駛過,咩有分嘅咩?自己happy就得理得人死活,重點係你老公點睇?佢真係打算幫?

珍珠宮

育兒性格勳章 DHA勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

引用:咁奇怪嘅?叫你老公上屋企煮西餐?佢自己唔

原帖由 jasmine0527 於 15-02-14 發表
咁奇怪嘅?叫你老公上屋企煮西餐?
佢自己唔煮?你老公做廚師?
我老公只係一個普通office 返工人,份工同做廚完全冇關

珍珠宮

育兒性格勳章 DHA勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

引用:呢d真係無資格做朋友,我唔覺得未婚可以過

原帖由 colormama 於 15-02-14 發表
呢d真係無資格做朋友,我唔覺得未婚可以過情人節,結咗婚就唔駛過,咩有分嘅咩?自己happy就得理得人死活, ...
我老公當場已經reject 咗,只係d 茂李話自己好唔開心wor

伯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

比我一定係佢女友前串死佢. 我2公婆過唔過情人節, 關佢乜x事.

首頁

尾頁

跳至