自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

回覆:一切可否重頭再來

可以的話,搵家人或朋友陪下講下,唔好自己鬱埋。為自己,為小朋友,為愛惜你的人,努力撐下去。其他人與事,就擱在一旁唔好理住喇。

珊瑚宮

2024年龍年勳章

引用:Quote:原帖由+yl88+於+15-02-17+發表如果係

原帖由 p_b 於 15-02-17 發表
2個仔先2歲半同1歲大,我只可以同自己講:小朋友需要爸爸。
才可以每日努力走過來

...
小朋友只有媽媽都可以好開心,如果真係忍唔到既,唔好勉強

珍珠宮

開心吸收勳章 畀面勳章

引用:Quote:原帖由 yl88 於 15-02-17 發表如果係

2個仔先2歲半同1歲大,我只可以同自己講:小朋友需要爸爸。
才可以每日努力走過來

...
拿,咁又未必架!

我覺得小朋友最需要媽媽,如果爸爸唔好,可以唔要爸爸! 大前提只係,媽媽需要錢! 媽媽有經濟能力,一樣可以獨力帶大小朋友,或者遲d有新爸爸呢!

咁當然睇下親生爸爸錯d咩啦!

好似我咁,我c6中意同我嘈,又唔會避忌個女晌屋企都大大聲發顛又亂掉野,中意叫我走左唔好返黎,又教個女媽媽係衰人。我就晌事業上更努力,希望經濟能力更好,終有一日帶個女走,如果可以就搵個新爸爸。

當然單親之路甚艱難,係最後既選擇。

你2個仔咁細,你要加油。男人愛唔愛都無所謂,最緊要係2個仔。

如果係小3問題,就努力搶返阿仔個爸爸返黎啦!

無野解決唔到既

我是一隻喵

珍珠宮

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

回覆:p_b 的帖子

加油

大宅

當你發覺冷靜,先可令你入前行,
當你發覺時間會流逝,一切會過去的,
當你發覺自己能夠解決好多問題既時候,男人真的不太重要。

你必需相信你能做到,或你必需學懂你是一個人來就必需學懂自己解決所有問題,樓主堅強点,不要怕!

如不可以公開,你PM我。

珍珠宮

畀面勳章

樓主要堅強, 辦法比問題都要多,
你有兩個仔, 唔係自己一個架,,,撐住呀!

子爵府

引用:Quote:原帖由+漱口水+於+15-02-17+發表唔好

心好痛好痛,我連講說話都錯

對唔住各位。係咩事唔可以講詳細。多謝你地每位嘅關心,你地比起他來得更溫暖 ...
你要加油啊,我都曾經想攬住小朋友一齊跳x,但小朋友一嗌媽媽我就醒左,佢捉住我隻手冇出聲...自此我就錫自己多d,同自己講要保護小朋友身心,盡攞賤人d錢,我得你都得,有咩唔開心係度講💪

子爵府

路是要自己行出來

子爵府

雖然唔知你發生咩事,但係好多女人都捱得過,你都一樣捱得過,要比信心自己
冇左媽媽,小朋友會唔開心,你邊度捨得
加油呀!

禁止訪問

禁止訪問

公爵府

+4熱血勳章

加油~~

大宅

重來都唔一定更好架~
小朋友需要你~
專注於小朋友, 過好你O地三母子O既人生產
唔好O既人 唔好理佢

珍珠宮

2018復活節勳章 hashtag旅遊勳章

我都好唔開心岩岩無左bb但我唔會做傻事,因為呢個世間仲有好多值得我地開心既事,同好多愛惜我地既人,就好似你仔仔好愛你
我地一齊加油,捱過唔開心既日子

分享:愛遊泰(內有曼谷芭堤雅清邁資料)
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=14416337&fromuid=956408

子爵府

引用:Quote:漱口水+發表於+15-2-18+09:51+你要加

原帖由 sumaggie101 於 15-02-18 發表
你唔好咁傻呀, 小朋友好可憐GA, 我睇見你D字好心寒, 希望你E家一切OK, 開開心心 ...
多謝你關心,除左間唔時情緒問題會喊之外,而家總算捱過,希望樓主冇事,擔心中

sumaggie101    發表於 15-2-18 14:03

伯爵府

加油呀
小朋友需要你
如果真係同C6唔開心
不如分開可能仲會得到解脫
好過你現在咁辛苦
試下比條出路自己
加 油 加 油 加 油 加 油

^^^... ^^^

男爵府

一定可以重頭再來, 加油!

男爵府

引用:樓主在嗎?++可否應下大家?++擔心中

原帖由 sumaggie101 於 15-02-18 發表
樓主在嗎? 可否應下大家? 擔心中
我在!多謝關心!真的很多謝每一位用心的留言!抱歉未能一一道謝、每一個留言我都有睇,忍唔住落淚⋯⋯很感慨 身邊人都未會咁安慰我,但就係bk 哩個地方搵到!再次多謝大家!2個仔係我支柱,我會為左佢地繼續加油!

男爵府

引用:我都好唔開心岩岩無左bb但我唔會做傻事,因

原帖由 newspaperhang 於 15-02-18 發表
我都好唔開心岩岩無左bb但我唔會做傻事,因為呢個世間仲有好多值得我地開心既事,同好多愛惜我地既人 ...
你要養好身體呀!

珍珠宮

2018復活節勳章 hashtag旅遊勳章

引用:Quote:原帖由+newspaperhang+於+15-02-18+

原帖由 p_b 於 15-02-18 發表
你要養好身體呀!
知道
關關難過關關過,我地一地捱得過,開心既日子一定好快到

分享:愛遊泰(內有曼谷芭堤雅清邁資料)
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=14416337&fromuid=956408

首頁

尾頁

跳至