夫婦情感

跳至

首頁
34567...12

尾頁

翡翠宮

畀面勳章

樓主,三思,4個月先落真係分分鐘大人同個胎都保唔住,唔好搵自己既生命做賭注,認真考慮下生出黎俾人領養的可能性。

經濟有困難,有冇考慮過去拎單親綜援?搵社工傾下,社會有好多渠道可以幫到你。

唔好再怪自己,過去由得佢過去,展望未來,好好和兒子生活落去。
日日是好日

珍珠宮

回覆:又一次信錯人,聽日要返大陸落BB

樓主,唔想落但又唔想要個bb,可以搵社工商量,香港仲有保良局

大宅

引用:樓主,唔想落但又唔想要個bb,可以搵社工商

原帖由 chocolate9592 於 15-03-23 發表
樓主,唔想落但又唔想要個bb,可以搵社工商量,香港仲有保良局
睇倒這個post 個心好唔舒服,我先唔講樓主做人第三者的事,bb 係有生命的,四個月已經有手有腳成型,落左佢?對大人亦危險,作為做人地老婆,曾經老公有第三者,心痛極點,我覺得那男人的老婆係一個很好的人,反過來安慰你,我唔明你帶住個仔咁細仲亂攪關係仲咩,人地有冇老婆你唔知嗎?佢平日日日可以陪你?我覺得好多野冇理由唔知,只是你好想找個人俾錢你使,但是應該小心避孕,佢強姦你,你應該報警,而家攪到咁,我做外人都好心痛

珍珠宮

引用:你前夫都因為有小三,你地先分開,點解宜家

原帖由 恩庭寶貝 於 15-03-22 發表
你前夫都因為有小三,你地先分開,點解宜家呢個有老婆,你又中埋去,你又做人小三,男人講既野都信,有冇用 ...
X2

珍珠宮

請唔好再靠男人啦

子爵府

唉,BB最冇辜

珊瑚宮

環保接龍勳章

痴線,一個對老婆不忠的男人有幾真有幾好?付錢照顧你仔?
有左個b,係你自己最錯,唔生佢出來可能係好,這個世界真係奇,明明好多人想生b得不到,有人就走去落b

為自然而活    發表於 15-3-23 22:15
人邁向新的一天跨新步放眼遠方迎來朝暉將人照亮

大宅

瞓得好勳章

買幾包紅花歸尾返去煲來飲,好過你上深圳落啦,若然BB堅持唔死,咪生出來等人領養,講真,你去母親的決擇,人地提供住宿飯比你,等你生完,先再找工,自力更新,大仔又可以申請入寄養家庭,一個月見一次都得

男爵府

idle1125 發表於 15-3-22 23:25
我認我當時攬住個仔走投無路,只要搵到錢做雞我都肯,果段時間太辛苦我先會繼續同佢一齊

...
做雞我都肯...唉~抵你有今日

子爵府

引用:如冇意外5千人仔左右

原帖由 idle1125 於 15-03-22 發表
如冇意外5千人仔左右
去家計會啦,大陸都唔平

伯爵府

女人總有迷失於愛情既時候,樓主已經奶哂野,大家口下留情吧

我建議樓主生出黎交比人領養,你想比條路自己行,其實你肚裡面果個都一定想,都已經 16WKS,佢行到呢家都唔係易架,就算落你都要坐足月,不如當借個肚出黎比多 20 WKS 佢,為你同你大仔積德積福

Vividada4472    發表於 15-3-23 17:20
優悠在澳洲

伯爵府

祝平安

珍珠宮

開心吸收勳章

idle1125 發表於 15-3-22 22:55
同前夫一齊7年,有個仔仔宜家未夠3歲,因為有小三同我分開...
之前既經歷令我好傷好傷,之後有個男人我以為對 ...

其實我想講...避孕好難嘅咩?
百花叢裡過,片葉不沾身。

複式洋房

樓主 畢竟是一條生命 請三思不要為錢去放棄一條生命 錢可以搵過 生命是活生生的
加油

男爵府

真心同情,其實真係要睇哂你回覆先明你情況。大家都女人,本身係單親已經夠辛苦,諗住想遇到好男人,點知更衰...
做女人都係慘

男爵府

同埋有時我唔明,樓主講明已經冇錢,有錢都香港落啦,想人地點養多個呀?(不喜勿插)

大宅

回覆:cmting 的帖子

冇因為佢都係得24歲,同埋佢同果個女仔都係冇結婚正pk黎

禁止訪問

別墅

夠鐘食藥,食完佢就死響肚入面,聽朝響肚打針催生,我諗呢刻冇人可以比我更痛,已經連眼淚都再流唔出,唔係身體上既痛係心痛,我今日答左醫生姑娘超過十次個BB係唔要,我好想走出醫院留返佢,但我知我呢個決定先真正解決到問題又唔煩到任何人,大陸醫院冇我諗到咁恐怖,可能係私家醫院,只係儀器舊啲...我琴晚到宜家都冇訓過,我都再諗得好清楚,今朝拖到1點先出發。。。

大宅

引用:夠鐘食藥,食完佢就死響肚入面,聽朝響肚打針

原帖由 idle1125 於 15-03-23 發表
夠鐘食藥,食完佢就死響肚入面,聽朝響肚打針催生,我諗呢刻冇人可以比我更痛,已經連眼淚都再流唔出,唔係身體 ...
睇左甘耐,我真係有一絲希望你會留低個bb.好希望你同我地講,你無去到醫院。真係好心痛個bb。對你真係好好好失望,有血有肉既生命,點解甘忍心。

首頁
34567...12

尾頁

跳至