親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

回覆:新加坡酒店,你地會點揀?

我在asia travel care book Fairmont, $3016兩晚係星期五、六,已包税包早餐。好似平日一至四係貴D。

子爵府

引用:Quote:原帖由 yuyu.c 於 15-04-28 發表請問

原帖由 fionayeung 於 15-04-28 發表
我就book時加埋個會員number
你係边度book

大宅

引用:我在asia travel care book Fairmont, $301

原帖由 ILMAMA 於 15-04-30 發表
我在asia travel care book Fairmont, $3016兩晚係星期五、六,已包税包早餐。好似平日一至四係貴D。

...
請問asia travel care 個網唔係出呢個價,你點樣可以book到呢個價既?

大宅

引用:Quote:原帖由 ILMAMA 於 15-04-30 發表我在

原帖由 Naxos 於 15-04-30 發表
請問asia travel care 個網唔係出呢個價,你點樣可以book到呢個價既?
直接打電話去問,然後報價,再bank in付款訂。

大宅

回覆 Pinkmoon 的帖子

Hotexx.xxx

別墅

回覆:新加坡酒店,你地會點揀?

你哋book 時有冇講明幾大幾細?定揀咗房就算?我有2細,唔知佢哋俾唔俾一間房住晒。

複式洋房

引用:你哋book 時有冇講明幾大幾細?定揀咗房就

原帖由 08BB 於 15-05-04 發表
你哋book 時有冇講明幾大幾細?定揀咗房就算?我有2細,唔知佢哋俾唔俾一間房住晒。

...
我會先send email問清楚酒店會唔會額外收費。so far呢幾間都ok
不過你要問埋早餐幾多歲以下要收錢喇
你兩個幾大?

珍珠宮

boutbout 發表於 15-4-27 12:59
1. Fairmont
2. Stamford
3. Pan Pacific

我舊年暑假住過Pan Pacific同Stamford,兩間都係包早,可取消。Pan Pacific係$1659,Stamford係$3188兩晚。我兩間都request雙床房,都係兩張四尺床,我地2大2小好夠瞓。至於早餐,pan Pacific質素超班,甚至比marina bay sands的rise更好,不過Stamford的早餐都係豐富嘅,而且小朋友早餐係冇收錢(兩小係9&11),pan Pacific就有收每位小朋友SG$28。論房間質素,pan Pacific較好。論位置的方便程度,pan Pacific好方便,但Stamford係超方便。論景觀,Stamford贏晒,不過可能我好彩,因被upgrade左去44樓海景房,個景超靚:

珍珠宮

回覆 MissMaMa 的帖子

Pan Pacific景觀係咁:

兩間我都好鍾意,但整體我鍾意Stamford,因佢地服務超貼心。

大宅

引用:Quote:boutbout 發表於 15-4-27 12:59 1. F

原帖由 MissMaMa 於 15-05-05 發表
hi missmama 上次你建議我stamford,我book左喇

我request高層twin beds 相連房,但海景係貴啲冇得request, 希望好彩可以好似你咁有得upgrade啦

另外問左agent話stamford 3歲以上早餐要收錢,但見好多jm都話 free比小朋友,我地小朋友5同7歲希望free啦~

大宅

引用:回覆 MissMaMa 的帖子Pan Pacific景觀係咁

回覆 MissMaMa 的帖子

Pan Pacific景觀係咁:
想問下stamford係咪舊啲?

珍珠宮

開心果^^ 發表於 15-5-5 15:25
想問下stamford係咪舊啲?

其實Stamford歷史悠久d,我只能話設計唔新穎,但我唔覺得舊,因保養得幾好,而且好乾淨。㣲細位。。。佢廁所門係實木,道門幾重下,所以好隔音。另外,浴室用品係made in Canada,所以我破例試用,質地果然唔錯。

Btw,你兩個小朋友咁細個,百分之九十九可以free早餐

別墅

Miss Ma Ma, 我都係2大2小(8歲和11歲), 7月中去, 打算2晚住市區,考慮book carlton city 定 stamford 好 ?2晚住聖淘沙, Movenpick or Hard Rock?

請問如果經Expendia訂, 是否只訂2個成人房, check in 時 2個小朋友一齊入住 酒店會發多2張免費早餐卷嗎?

別墅

回覆:boutbout 的帖子

7&5

珍珠宮

ivyyu 發表於 15-5-5 17:17
Miss Ma Ma, 我都係2大2小(8歲和11歲), 7月中去, 打算2晚住市區,考慮book carlton city 定 stamford 好 ?2 ...
建議Stamford,雙床房一定夠2大2小,Carlton City 雙床房,每張床只有3尺半。Stamford早餐,只需向餐廳職員說房號及人數,check in時並沒有派發早餐券的。
至於sentosa,hard rock較適合2大2小

別墅

回覆:MissMaMa 的帖子

明白,謝謝你

大宅

回覆 ivyyu 的帖子

我都BOOK 左HARDROCK 呀, 你去HSBC AGODA 裡面訂呀, 有樂園門票送, 好低

大宅

charmWY 發表於 15-5-5 22:44

我都BOOK 左HARDROCK 呀, 你去HSBC AGODA 裡面訂呀, 有樂園門票送, 好低
即使點book呀?

珍珠宮

charmWY 發表於 15-5-5 22:44

唔係太明你講送樂園門券係咩野?如果你指三個樂園的成人門券,呢個叫3d2n multi-attractions package,並唔係送的,package已將費用包括在內。
Btw,你用agoda訂hardrock幾錢?我都訂左8月中,$3800兩晚,包早餐,可以取消。

大宅

引用:Quote:ivyyu 發表於 15-5-5 17:17 Miss Ma

建議Stamford,雙床房一定夠2大2小,Carlton City 雙床房,每張床只有3尺半。Stamford早餐,只需向餐廳職員 ...
Miss mama 想問Stamford 雙床房2張4尺床可泊埋一齊嗎?

首頁

尾頁

跳至