親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

子爵府

引用:Quote:原帖由+princessally+於+15-05-24+發

原帖由 LLK 於 15-05-24 發表
玩回力標,幾新鮮喎!

我個女唔食肉,salad 又未必啱佢既口味,就係咁,要另覓tour !
我哋全家都係食肉獸,回力標都幾好玩,地方大,有草地可以玩,如果唔係我哋亂飛傷及無辜

子爵府

引用:Quote:原帖由 LLK 於 15-05-24 發表玩回力

原帖由 princessally 於 15-05-24 發表
我哋全家都係食肉獸,回力標都幾好玩,地方大,有草地可以玩,如果唔係我哋亂飛傷及無辜
...
好型,回力標又靚

因為主必親自從天降臨,有呼叫的聲音、和天使長的聲音,又有 神的號吹響,那在基督裡死了的人必先復活。以後我們這活著還存留的人,必和他們一同被提到雲裡,在空中與主相遇,這樣,我們就要和主永遠同在。

大宅

引用:Quote:原帖由+sfly97+於+15-05-23+發表呢間

原帖由 LLK 於 15-05-23 發表
希望好住,這resort 沒有cutlery, 如果自己煮野食,要帶定刀、碟、叉!
好似仲有DVD 借添!
真係架!到時去超市買定係香港帶啲紙碟去?

子爵府

引用:Quote:原帖由 LLK 於 15-05-23 發表希望好

原帖由 sfly97 於 15-05-24 發表
你鍾意啦!

我自己會帶把生果刀仔、筷子、鐵叉、紙碟!

因為主必親自從天降臨,有呼叫的聲音、和天使長的聲音,又有 神的號吹響,那在基督裡死了的人必先復活。以後我們這活著還存留的人,必和他們一同被提到雲裡,在空中與主相遇,這樣,我們就要和主永遠同在。

子爵府

引用:Quote:原帖由 LLK 於 15-05-23 發表希望好

Chateau 都有早、午、晚餐供應,早餐buffet 只係AUD14.90/人,你未必會常常煮食!
我c6 話玩到攰,煮兩三次早餐算!

大宅

回覆:行程 - 請給意見 - 黃金海岸, 布里斯本 >>3rd time 調整

呢個 website 正:

http://m.goldcoastbulletin.com.au/lifestyle/top-10-gold-coast-buffet-restaurants/story-fnj94iqm-1227060343247

子爵府

引用:Quote:原帖由+princessally+於+15-05-24+發

玩回力標,幾新鮮喎!

我個女唔食肉,salad 又未必啱佢既口味,就係咁,要另覓tour !
牛排好好味!我係GC試咗2間酒店自助餐,一間就係自己住間QT,一間係大臣酒店,因做緊買2大送1小,2間我入去先食2打生蠔先,2間都冇出事,冇肚痛

大宅

引用:Quote:原帖由+LLK+於+15-05-24+發表玩回力

原帖由 princessally 於 15-05-24 發表
...
回力標去邊度玩?

子爵府

引用:Quote:原帖由+LLK+於+15-05-24+發表玩回力

牛排好好味!我係GC試咗2間酒店自助餐,一間就係自己住間QT,一間係大臣酒店,因做緊買2大送1小,2 ...
補充:牛排係BBQ呢度

子爵府

牛排好好味!我係GC試咗2間酒店自助餐,一間就係自己住間QT,一間係大臣酒店,因做緊買2大送1小,2 ...
買2送1好似共收$94

子爵府

回力標去邊度玩?
係join四驅車熱帶雨林一天遊,中午去一間田園風味地方食牛排餐,食完就係隔離教玩回力標,係行程之一

子爵府

引用:Quote:原帖由 princessally 於 15-05-24 發

買2送1好似共收$94
哩間Hanlan in Hotel Grand Chancellor 都會幫襯,你都係經吃xxx 買? 要自己向hotel book 位,定叫吃xxx 幫你book?

你食兩打生蠔咁多,係咪超鮮甜

子爵府

哩間Hanlan in Hotel Grand Chancellor 都會幫襯,你都係經吃xxx 買? 要自己向hotel book 位,定叫吃xxx ...
吃xxx幫我book埋時間!澳洲自助餐d生𧐢好細隻,2打差不多啦!但d凍蟹冇乜味道...

大宅

回覆:行程 - 請給意見 - 黃金海岸, 布里斯本 >>3rd time 調整

尋晚上吃 xxx 寫了個 enquiry, 今日有人打來回覆,慢慢傾!

有無人 join 過佢地的團得唔得?

同埋有無比較過收費?佢地平定貴?

子爵府

sfly97 發表於 15-5-26 11:58
尋晚上吃 xxx 寫了個 enquiry, 今日有人打來回覆,慢慢傾!

有無人 join 過佢地的團得唔得?

I found other tourist agent cheaper. The main difference is what kind of dining they provided. Some provide buffet, some provide set dinner. And some provide dining, some not.

大宅

引用:Quote:sfly97+發表於+15-5-26+11:58+尋晚上

原帖由 LLK 於 15-05-26 發表
I found other tourist agent cheaper. The main difference is what kind of dining they provided. So ...
Have you joined their tour before? Or did you join other tours can recommend?

子爵府

引用:Quote:原帖由 LLK 於 15-05-26 發表I found

原帖由 sfly97 於 15-05-26 發表
Have you joined their tour before? Or did you join other tours can recommend?
我都係睇bk 既jm 介紹,我八月尾去,現時仍在搜集資料,只是買了theme park tickets

大宅

引用:Quote:原帖由+sfly97+於+15-05-26+發表Have

我都係睇bk 既jm 介紹,我八月尾去,現時仍在搜集資料,只是買了theme park tickets

...
酒店呢? tour 邊間好?

子爵府

引用:Quote:原帖由 LLK 於 15-05-26 發表我都係

原帖由 sfly97 於 15-05-26 發表
酒店呢? tour 邊間好?
你多少人去Gold Coast?
我兩大一小,我book了 Chateau Beachside Resort

捉泥蟹會join 吃xxx
Buffet 都會叫吃xxx book

大宅

引用:Quote:原帖由+sfly97+於+15-05-26+發表酒店

你多少人去Gold Coast?
我兩大一小,我book了 Chateau Beachside Resort
我都 book 了 chateau, 太平了!仲全海!

我二大二小,乜團都未 book!

首頁

尾頁

跳至