自由講場

跳至

首頁
34567...11

尾頁

翡翠宮

2018復活節勳章 開心吸收勳章 親子王國15週年勳章

winifredwin 發表於 15-5-8 15:00
我都恨生女,生左兩個仔後仍未死心所以惗住再搏,好彩第三個俾我搏到

...
我朋友生兩個囝我問佢博唔博多個囡

佢話唔敢
因先生果邊有生過twins
佢怕博多一個囝都冇問題
最怕博到對孖囝佢對4條king會暈低

珍珠宮

熱血勳章 畀面勳章 陪月勳章

引用:Quote:原帖由+BIGPAT+於+15-05-08+發表係街

原帖由 Mt.Fuji 於 15-05-08 發表
下,我唔恨生女喎。最憎生女。。我老公都恨仔。。。好彩生個仔啫
求仁得仁咪好囉,各有所好嘛

大宅

我也是自戀,希望生一個像我那樣靚女其實有否方法?

子爵府

回覆:我好恨生女!

當初生第一個時,我c6已經好恨希望係女,不過係仔。之後格左8年生第2個,佢又話好恨呢個係女,我一直無照過係女定仔,生時c6係同我一齊入産房睇住個B出黎,到護士接生後立刻親手比c6抱,恭喜佢係女時,佢個囗係開心到閂吾埋甘制,當日仲係醫院抱住個女足足有3粒鐘都無放過手,之後無耐我意外又有左,3年抱兩 今6次都係女。而家c6日日好 enjoy 甘左擁右抱2個寶貝女。

珍珠宮

我又係兩個仔、恨女恨到發燒。。。但我暫時唔敢搏、事關c6嗰邊啲堂哥全部生仔。。。計埋我嗰兩個已經係8條A。。。

寶石宮

引用:我有一仔一女, 我鍾意仔多d, 唔係重男輕女,

原帖由 超級特務 於 15-05-08 發表
我有一仔一女, 我鍾意仔多d, 唔係重男輕女, 係女仔麻煩又多嘢擔心
你阿女咁醒,把口又叻,你洗乜煩

伯爵府

2018復活節勳章 王國教室勳章

引用:我都好恨,不過我冇膽,如果第三個都係仔整

原帖由 christyheihei 於 15-05-08 發表
我都好恨,不過我冇膽,如果第三個都係仔整定我冇得做阿婆。

寶石宮

開心吸收勳章 hashtag旅遊勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

引用:大仔三歳,初初有大仔覺得第二個都係仔會好

原帖由 Erica~ 於 15-05-08 發表
大仔三歳,初初有大仔覺得第二個都係仔會好d,兩兄弟啱玩d!但係到有咗第二個都係仔,我就發現原來自己好恨 ...
唔會啦,佢地會乖架啦

別墅

我宜家第一胎 一直好驚驗出黎係仔 所以一知係女
我就同老公講唔會再生生仔呢個重任留返俾你細佬啦
我都有啲自戀 希望個女會似我唔好似我老公

珊瑚宮

環保接龍勳章

天賜的禮物,無得㨂。

人邁向新的一天跨新步放眼遠方迎來朝暉將人照亮

珍珠宮

育兒性格勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

係仔係女都無所謂啦~ 健康成長就夠

公爵府

好媽媽勳章

我同c6未結婚,佢話恨女,但個個都話覺得我c6唔想樣衰所以甘講(不過都係d三姑六婆講),但我知道c6真係恨女,由我有bb開始我c6就睇bb衫,每次都只睇b女衫,仲話feel到係女無錯,仲想買b女衫(但俾我reject佢),之後check到係女,開心到不得了,做完產檢即刻拉我去睇b女衫,仲買左一堆(c6仲指定要買粉紅色)。我自已就無乜所謂,仔女都係自已十月懷胎生既,都鍾意!

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 開心吸收勳章

是但啦.

侯爵府

引用:當初生第一個時,我c6已經好恨希望係女,不

原帖由 mammycat1818 於 15-05-08 發表
當初生第一個時,我c6已經好恨希望係女,不過係仔。之後格左8年生第2個,佢又話好恨呢個係女,我一直無照過 ...
好笑呀

翡翠宮

我生左2個女,好開心

男爵府

己有2隻怪獸仔,一樣恨女恨到發燒……

男爵府

正常既,有女想生仔,有仔想生女

大宅

引用:大仔三歳,初初有大仔覺得第二個都係仔會好

原帖由 Erica~ 於 15-05-08 發表
大仔三歳,初初有大仔覺得第二個都係仔會好d,兩兄弟啱玩d!但係到有咗第二個都係仔,我就發現原來自己好恨 ...
我都鍾意囡,好彩第一胎係囡,第二胎唔理仔定囡,因為已經有個囡心足了,我好貪靚,但結完婚肥都唔想扮,為有放晒落個囡度勁同佢扮靚,攪到佢成日係屋企都羅頂帽黎帶,成30度出街都話要帶,但其實仔女都無得話事既,只要佢地健康快樂就夠

侯爵府

引用:其實有乜所謂?如果呢個post變成「我好恨生

原帖由 fantababy 於 15-05-08 發表
其實有乜所謂?如果呢個post變成「我好恨生仔」,係咪會比人插爆?
吾會既,實有人中意仔,中意仔或女大有人在

珍珠宮

我都係, 事實係2 個囝

首頁
34567...11

尾頁

跳至