爸爸專區

跳至

首頁

尾頁

大宅

回覆:traveller632 的帖子

我老公都係咁講,但係我太懶,唔想!

[imhttp://f20.yahoofs.com/hkblog/QxQNJuaZBxbMC83Zvzc-_2/blog/ap_20080328124932397.jpg?ib_____Dvg8knZgQg align=right]

別墅

引用:我c6唔俾我揸,我好憎呢個感覺,每次我揸車

原帖由 chu_peipei 於 15-07-18 發表
我c6唔俾我揸,我好憎呢個感覺,每次我揸車佢坐隔離都不停俾意見,本身個心定既都俾佢攪到我好緊張,越緊張 ...
咪係!有時c6比錯指示仲危險,佢想果樣野唔係佢講過樣野。上次有個人係前面佢叫我行,d左右又撈亂。泊位又話點點點,都唔知佢講咩。比錢師傅補鐘好過

別墅

回覆:會唔會唔比老婆渣車

我c6都系 買埋架車系到 一人揸2部⋯
我雪左牌一年 又吾陪我操車 又好似驚我揸甘⋯
最慘系我有壓力hi括傷架車會話我⋯
到以家 都系無揸過⋯唉!

大宅

回覆:msasa 的帖子

如果你錫老婆,怕佢撞嘅,咪買架歐洲車畀老婆揸囉,實淨啲嘛

大宅

回覆:老犬 的帖子

我會叫我c6 shut up when I\'m driving

禁止訪問

複式洋房

睇下你有幾錫部車同埋你部車係乜野用途啦

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 親子王國15週年勳章

相反我老公坐我車佢唔會理我,如果亞女都喺到,佢哋會一齊坐後座,佢話點行車由揸車嘅話事。

侯爵府

畀面勳章

回覆:會唔會唔比老婆渣車

我倒轉,唔俾c6揸,外國例外。

香港平日啲路多上落van 仔,貨車,double triple parking, 爭泊車,行人亂crossing, 或佢cross 時大曬,唔使望車之類。係香港揸車唯—方法係揸多啲,謹慎,積多啲experience, 如果唔係,一世都駛係香港揸。有時女人揸得重少意外,因為忍得。揸車唔係只講技術,係態度。至多揸得唔好,但唔會炒大鑊。

洋房

唔揸永遠都唔會上手,緊係俾佢揸下啦

洋房

唔揸永遠都唔會上手,緊係俾佢揸下啦

首頁

尾頁

跳至