美容扮靚

跳至

首頁
34567...9

尾頁

禁止訪問

引用:回覆 KT0603 的帖子那裡買到

大宅

BK Milk勳章

KT0603 發表於 15-7-3 18:46
莎莎買,136蚊,淺粉紅色,直接當底油,油多浸當埋面油。我我手指頭仍未甩晒皮,而且,手指第一節的皮膚, ...
唔好搽住啦,好傷架

禁止訪問

引用:Quote:KT0603 發表於 15-7-3 18:46 莎莎買

珍珠宮

好媽媽勳章

回覆:depend 個cs 好有問題,facebook 河蟹手指敏感問題

其實你地有冇諗過group埋所有苦主寫信去消委會,人多有事消委會一定做野去check。希望到時上新聞唔好再比呢個牌子害人。 我見你地有好多苦主,但散修修咁向depxxx投訴,我覺得咁做冇用。

自由.自由,多少罪惡假汝之名以行

大宅

BK Milk勳章

sumlam 發表於 15-7-4 05:08
其實你地有冇諗過group埋所有苦主寫信去消委會,人多有事消委會一定做野去check。希望到時上新聞唔好再比呢 ...
我都認為係,得我一個嘈佢都無用我係facebook post曬醫生證明,佢都可以覆我
莫小姐, 我們看見你Post有關醫生建議, 我們十分關注, 並希望得到有關檢驗報告, 如檢驗結果證明是我們的產品成份引致你皮膚敏感, 我們必然積極處理。 另一方面, 我們已再三提醒使用者,使用產品時, 不要把產品塗在甲皮上, 這樣將增加皮膚敏感機會, 可惜我們發現你把產品塗在甲皮上, 因此增加了產生高份子聚合體反應。我們遇到客人有任何疑問, 將盡力處理, 我們看到你的照片, 已知道你的情況, 因此最清晰快捷方法是聯絡醫生, 了解清楚, 我們得到醫生回覆段, 將再聯絡你, 謝謝。

大宅

BK Milk勳章

如客人需進行皮膚測試,我們建議客人找自己相熟的醫生,我們可以派同事陪同,如測試結果是我們的產品有有害物質而引致的話,我們必定積極跟進。

最尾都係叫你自己去測試
推得一乾二淨

大宅

BK Milk勳章

oscarmok416 發表於 15-7-4 10:03
我都認為係,得我一個嘈佢都無用我係facebook post曬醫生證明,佢都可以覆我
莫小姐, 我們看見你Post有關醫 ...
都係推卸責任叫我自己去檢測
不如我幫佢逐樣檢驗囉
什麼服務來的

大宅

回覆:depend 個cs 好有問題,facebook 河蟹手指敏感問題

今日終於掉哂depend啲gel甲油

禁止訪問

引用:如客人需進行皮膚測試,我們建議客人找自己

禁止訪問

引用:如客人需進行皮膚測試,我們建議客人找自己

禁止訪問

引用:其實你地有冇諗過group埋所有苦主寫信去消

珍珠宮

好媽媽勳章

引用:Quote:原帖由 oscarmok416 於 15-07-04 發

原帖由 KT0603 於 15-07-09 發表
甲皮? 那為何我的拍甲層會分離? 即係depend gel掂邊度就爛到邊度! 有圖有真相!
真係好嚴重,唔好再搽任何野喇,休息下先

但點解你地唔揾消委會,佢啲產品擺明要回收。

禁止訪問

引用:Quote:原帖由 KT0603 於 15-07-09 發表甲皮

大宅

BK Milk勳章

回覆 sumlam 的帖子

無用架,消委會最尾都係做轉介架炸到時去返depend 度
咪又係廄up
叫你地自己去化驗呀

侯爵府

仲有人繼續係bk 分享呢個牌子

大宅

BK Milk勳章

大家去DEPEND LIKE下我POST 
美到不可再美,敏感與我常在

珍珠宮

好媽媽勳章

引用:回覆 sumlam 的帖子無用架,消委會最尾都係

原帖由 oscarmok416 於 15-07-10 發表
回覆 sumlam 的帖子

無用架,消委會最尾都係做轉介架炸到時去返depend 度
唔係掛,咁有時新聞出話要回收貨品,唔係消委會攪架咩。而且間公司唔負責,消委會有責任去查掛?

大宅

BK Milk勳章

KT0603 發表於 15-7-9 23:42
甲皮? 那為何我的拍甲層會分離? 即係depend gel掂邊度就爛到邊度! 有圖有真相!
擺上FACEBOOK 唱衰佢啦

禁止訪問

引用:Quote:KT0603 發表於 15-7-9 23:42 甲皮

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

KT0603 發表於 15-7-9 23:42
上次見你指甲邊流血, 今次到指甲呀!!!!

首頁
34567...9

尾頁

跳至