親子旅遊

跳至

首頁
34567...15

尾頁

侯爵府

引用:請問Jen+Hotel有3人房?+

原帖由 cyhk2006 於 15-10-28 發表
請問Jen Hotel有3人房?
加床

複式洋房

回覆 Ferfer88 的帖子

請問係RM 定SGD $$ ?

男爵府

BK Milk勳章

HEIHEIHEIMAMAMA 發表於 15-10-29 10:41
回覆 Ferfer88 的帖子

請問係RM 定SGD $$ ?

馬幣

大宅

好媽媽勳章

唔該晒CFS:
想問下間房張SOFA 夠訓1個成人嗎?我最後打左去酒店,話張SOFA有單人床咁大,但我睇相又唔覺有咁長喎!其實海景豪華房D床係唔係大張D呢?如果係我就轉BOOK海景豪華房. THANKS

侯爵府

引用:+本帖最後由+cyhk2006+於+15-10-30+11:57+

原帖由 cyhk2006 於 15-10-30 發表

唔該晒CFS:
梳化二人座位,我冇試過打開,吾知會吾會可以打開呢,如果冇就吾夠訓。我冇去過普通房所以吾了解

洋房

回覆 cfs 的帖子

上星期入住左海景房,入面sofa絕對可以訓一个大人,另外2大1細食早餐都唔會收小朋友錢!P S 个早餐好正

複式洋房

回覆:新山Jen Hotel ~讚

想請問Jen附近餐廳收幾點?同知唔知legoland收七係可以7點先慢慢行定係七點要出到門口? thanks!

洋房

回覆 murmurhk 的帖子

你预收12点到,另外legoland7点正所有遊戲即停,到時你先慢慢行返出去

侯爵府

引用:回覆+cfs+的帖子上星期入住左海景房,入面s

原帖由 agtagt 於 15-10-30 發表
回覆 cfs 的帖子

上星期入住左海景房,入面sofa絕對可以訓一个大人,另外2大1細食早餐都唔會收小朋友錢!P ...
我去完了,不用回答落我度

複式洋房

回覆:agtagt 的帖子

收12咁好?我仲怕早收無嘢食, book兩晚buffet

大宅

好媽媽勳章

唔該晒大家!我知點BOOK了.

複式洋房

想問下 check in 時間幾點 我諗緊book 多一晚定 當日去看可否提早check in
我大約9點去到

別墅

引用:房間光猛,空間大,有免費接駁來回Legoland

原帖由 cfs 於 15-08-16 發表
房間光猛,空間大,有免費接駁來回Legoland
幾$晚?

Amanda

珍珠宮

引用:Quote:原帖由+agtagt+於+15-10-30+發表回覆

原帖由 cfs 於 15-10-30 發表
我去完了,不用回答落我度
團長!我暑假住過呢間。好正!所以我出年暑假都會再住呢間!我見好多人都話早餐正!我都想要埋個早餐試下

侯爵府

引用:Quote:原帖由+cfs+於+15-10-30+發表我去完

原帖由 姸媽 於 15-11-02 發表
團長!我暑假住過呢間。好正!所以我出年暑假都會再住呢間!我見好多人都話早餐正!我都想要埋個早餐試下:h ...
早餐吾抵,出面甘多野食

珍珠宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

引用:Quote:原帖由+cfs+於+15-10-30+發表我去完

原帖由 姸媽 於 15-11-02 發表
團長!我暑假住過呢間。好正!所以我出年暑假都會再住呢間!我見好多人都話早餐正!我都想要埋個早餐試下:h ...
早餐真係正喎!我第一日食普遍早餐, 第二日佢比我揀, 我揀左去lounge食, 款式少好多, 後悔

男爵府

agtagt 發表於 15-10-30 13:25
回覆 cfs 的帖子

上星期入住左海景房,入面sofa絕對可以訓一个大人,另外2大1細食早餐都唔會收小朋友錢!P ...
buffet breakfast 唔收小朋友$? 請問你小朋友幾多歲?

大宅

請問hotel jen 去 legoland 嘅 shuttle bus 難 book 嗎? 會唔會好爆?我第一日落機就去攞酒店, 趕得切嗎?

侯爵府

引用:請問hotel+jen+去+legoland+嘅+shuttle+bus

原帖由 au6822 於 15-11-04 發表
請問hotel jen 去 legoland 嘅 shuttle bus 難 book 嗎? 會唔會好爆?我第一日落機就去攞酒店, 趕得切嗎 ...
Email預約咪得囉

珍珠宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

au6822 發表於 15-11-4 00:17
請問hotel jen 去 legoland 嘅 shuttle bus 難 book 嗎? 會唔會好爆?我第一日落機就去攞酒店, 趕得切嗎 ...
第一日落機去酒店先 book, 未必趕得切, 而家email book 啦

首頁
34567...15

尾頁

跳至