興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

醒目開學勳章

引用:Quote:原帖由+ho_mama+於+15-09-18+發表你

原帖由 moonlight9198 於 15-09-18 發表
我都有開。夜晚都熱。瞓到臨天光會凍。熄冷氣。
哦!我冇開冷氣好耐囉

子爵府

引用:Quote:原帖由+ho_mama+於+15-09-18+發表你

原帖由 moonlight9198 於 15-09-18 發表
身體不太受,整個夏季也不是用空調太多

原來分享都有難度

瑪瑙宮

引用:Quote:原帖由 moonlight9198 於 15-09-18

原帖由 babytoffee 於 15-09-18 發表
身體不太受,整個夏季也不是用空調太多
夏天太熱。唔開冷氣瞓唔到。

一切有為法  如夢幻泡影  如露亦如電  應作如是觀

欲知前世因  今生受的是   欲知來世果  今生作的是

大千世界  無罣無礙  自去自來  自由自在  要生便生  莫找替代

子爵府

早晨

pomanlife    發表於 15-9-18 10:07

珍珠宮

畀面勳章

回覆:佛理及靈異事同夢境既朋友請入黎,一齊講一齊傾! ( 59 )

各位早

pomanlife    發表於 15-9-18 10:06

別墅

moonlight9198 發表於 15-9-18 01:46
把傷害你的人視為一位值得尊敬、帶領你了解何謂脫之道的仁慈上師,為他祈禱,竭盡所能地幫助他,不論發生什 ...
頂禮頂果欽哲法王
其實我們一天到晚造口業

子爵府

moonlight9198 發表於 15-9-18 07:33
我有開冷氣, 4點幾熱醒左加胃痛, 食藥攪低1度冷氣先瞓返!

翡翠宮

2018復活節勳章 開心吸收勳章 我的育兒心得勳章 玩具勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆:佛理及靈異事同夢境既朋友請入黎,一齊講一齊傾! ( 59 )

早晨各位

pomanlife    發表於 15-9-18 10:06

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 HiPP勳章(1)

sfmeow    發表於 15-9-18 10:19

別墅

moonlight9198 發表於 15-9-18 01:40
如果這個世界上的人不再認為「我」是真實;不再執著於「我」、「我的」,不再分別「他」、「她」、「他的」 ...
這個就是"我執", 我執大, 分別心大, 都係好多煩惱的
其實我們一天到晚造口業

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 HiPP勳章(1)

moonlight9198 發表於 15-9-18 06:39
moon姐早晨

水晶宮

畀面勳章

引用:Quote:原帖由 揚媽 於 15-09-17 發表moon

原帖由 moonlight9198 於 15-09-17 發表
係。。志趣相投版有個嬰靈Post 。你搵下啦。唔係好耐。我有留言。你睇下其他人既困擾。同其他人既解答就明 ...
哦。。。唔該moon 姐

水晶宮

畀面勳章

大家早晨

彩鑽殿

moonlight9198 發表於 15-9-17 21:16
提要番去應該番去既地方。
7月節完既三日內。
呢幾年天災人禍特別多

水晶宮

畀面勳章

引用:Quote:原帖由 揚媽 於 15-09-17 發表moon

原帖由 moonlight9198 於 15-09-17 發表
你有冇由我呢個post 第一part 開始睇?
冇呀。。。有59 有排睇

彩鑽殿

揚媽 發表於 15-9-18 10:20
大家早晨

前幾日你問bk章點攞, 依家得閒話你知
1. bk比面章
like下佢facebook就有, link:
http://www.baby-kingdom.com/editorial/2432.php?storyid=2432

2. 育兒章, 依家可以參加遊戲, 9月30號就會deadline, 要玩就要快
開條link入面有遊戲規則教你點玩, 同埋幾時派章:
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=15878195&extra=page%3D1

其他遊戲章暫時都過左deadline無得玩喇, 有時再通知你

水晶宮

畀面勳章

引用:Quote:揚媽 發表於 15-9-18 10:20 大家早晨

原帖由 pomanlife 於 15-09-18 發表
前幾日你問bk章點攞, 依家得閒話你知
1. bk比面章
like下佢facebook就有, link:
哦。。。明白,唔該

彩鑽殿

揚媽 發表於 15-9-18 10:34
哦。。。明白,唔該
就黎中秋, 唔知bk出唔出章

水晶宮

畀面勳章

引用:Quote:揚媽 發表於 15-9-18 10:34 哦。。。

原帖由 pomanlife 於 15-09-18 發表
就黎中秋, 唔知bk出唔出章
我見你哋D章好得意,所以迷問下囉

翡翠宮

2018復活節勳章 開心吸收勳章 我的育兒心得勳章 玩具勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

引用:大家早晨

原帖由 揚媽 於 15-09-18 發表
大家早晨
早晨

首頁

尾頁

跳至