自由講場

跳至

首頁
34567...8

尾頁

伯爵府

環保接龍勳章

引用:Quote:原帖由+toyocat+於+15-11-03+發表唔

原帖由 蝴蝶皇后 於 15-11-03 發表
就係驚有事發生,依家個阿媽又唔肯聽人講,人地讚佢囡幾句就開心到放低晒戒心,私下搵佢傾仲鬧返人轉頭,完 ...
咁都得??? 出事先後悔就太遲

水晶宮

BK Milk勳章 畀面勳章

I would really mind .....

瑪瑙宮

減齡達人勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 春季勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

回覆:老友都唔係咁囉!

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

咁都得

用戶要求終止服務

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 畀面勳章 大廚勳章 貢獻勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章 笑得好勳章

翡翠宮

珊瑚宮

親子王國15週年勳章 BK Milk勳章

蝴蝶皇后 發表於 15-11-3 13:01
提過⋯⋯鬧過⋯⋯人地面皮厚,話完又係咁,當睇佢地唔到就兩個自己喺度講,仲懶風趣嚟話人古老石山

...

不懂尊重他人
飛佢出群組

伯爵府

回覆:蝴蝶皇后 的帖子

講笑啫,認真你就輸了

翡翠宮

好媽媽勳章 畀面勳章

伯爵府

BB防敏心得分享勳章

引用:最近同班後生仔女一齊玩,開咗個whatsapps

原帖由 蝴蝶皇后 於 15-11-03 發表
最近同班後生仔女一齊玩,開咗個whatsapps群組,本來大家傾下講下好開心,組入面有個媽咪,佢個女三、四歲 ...
有d變態嘍

伯爵府

BB防敏心得分享勳章

引用:聽到好反胃咪打細路主意啦!就正如一啲唔中

原帖由 麵包超人^o^ 於 15-11-03 發表
聽到好反胃咪打細路主意啦!
就正如一啲唔中意你嘅人不停話要追你一樣
講笑話兩個細路大個結婚就有,邊有阿叔自己同人阿媽講娶個女架

水晶宮

牛年勳章 2018復活節勳章

sg51244 發表於 15-11-3 10:33
我都有男性朋友講笑話第時娶我女,
但都係講幾句玩下~
個個大叔真係好嘔心。。。

如果有人咁同我講, 話要娶我個女(雖然現實我冇女),
我一定答佢, 你諗都唔好諗呀! 諗壞腦呀, 咪洗旨意打我個女主意囉!!!
咁鬼老, 妹妹仔唔會揀你囉~~~

Childhood is journey, not a race.

水晶宮

牛年勳章 2018復活節勳章

好似上星期先聽過段新聞, 係個男人搞個朋友個女, 個女得14歲咋~
重要個女仔又真係認為個男人會娶佢。
好慘....同個賤男上了4次床, 個阿媽知道都唔報警, 只係WARN 個男人唔好再搞自己個女, 最後因個女仔同同學仔講了, 同學仔同老師講返, 先報警。
Childhood is journey, not a race.

公爵府

引用:好似上星期先聽過段新聞,+係個男人搞個朋友

原帖由 是是但但 於 15-11-03 發表
好似上星期先聽過段新聞, 係個男人搞個朋友個女, 個女得14歲咋~
好慘. ...
個阿媽真係害慘個女

禁止訪問

引用:最近同班後生仔女一齊玩,開咗個whatsapps

禁止訪問

珍珠宮

2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 美好大世界2017勳章 育兒性格勳章 畀面勳章

個阿媽咁都唔覺有問題?

公爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

我係阿媽會好嬲囉!我會問佢係咪變態㗎!孌童癖呀!

我要記得幸福......

公爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

引用:好似上星期先聽過段新聞, 係個男人搞個朋友

原帖由 是是但但 於 15-11-03 發表
好慘. ...
個阿媽發神經

我要記得幸福......

男爵府

個大叔

首頁
34567...8

尾頁

跳至