懷孕前後

跳至

首頁
34567...8

尾頁

洋房

回覆:冬兒1230 的帖子

祝福你們!

jayk_1030    發表於 16-1-14 13:14

複式洋房

回覆:TO: 各位準媽媽...請不要只相信OSCAR!!

每當有朋友問我意見,我也會建議不做Oscar, 因為真的不可靠。上年的今天正正是我到威院做Oscar的日子,超聲波裡的小生命十分活潑但卻收到最不想收的電話,1:37!這組數字足足令我喊咗幾日。最後做T21確認無事。
感謝您的分享,當過媽媽的都知道這有多麼的不捨,祝福您!

jayk_1030    發表於 16-1-14 10:45

大宅

育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 畀面勳章

TAKE CARE, 保重身子

水晶宮

虎到金來勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

保重

大宅

回覆:jayk_1030 的帖子

好好養好身體。 bb會好快番黎你身邊。 bb會係天父身邊乖乖甘生。等你再接回距到你肚入邊。

男爵府

引用:回覆 ucheyuki 的帖子JM 你好,好多謝你既分

原帖由 jayk_1030 於 16-01-13 發表
回覆 ucheyuki 的帖子

JM 你好,
可能你個公仔好易認,由我想要bb 上baby kindom, 到知道您有咗,都一直有留意您!你要加油……好好坐小月!宝宝好快回來您身邊!佢今次帶溜咗嘢,要返去天國拿返!好收拾好行李會再返去您懷抱的!

子爵府

回覆 tingandwin 的帖子

多謝你... 願天父好好照顧他...
Let not your heart be troubled: have faith in God and have faith in me. (John 14:1)

子爵府

回覆 cyffanny 的帖子

感謝你...我用呢個ICON 都係想自己開開心心, 事事Positive thinking...但估唔到.....

我會等佢返黎架
Let not your heart be troubled: have faith in God and have faith in me. (John 14:1)

大宅

我都係過來人。 好明你嗰種痛。 我個仲要係肥肥白白甘走。 所以時間係最好既良藥。

男爵府

牛年勳章

加油

子爵府

真的一點也不容易, 做每一個決定都好辛苦............我仲以為自己會痴線.......................
尋日教會果邊有姑娘家訪, 傾完之後都覺得岩, 如果永遠停留係當日決定同傷痛, 就永遠都會痛苦同跳唔出呢個局...........而家只好向前看.....................

la_source    發表於 16-1-14 14:17

男爵府

我都認得你個icon,我仲問過你中醫資料

神咁安排有佢既原因,好好收拾心情坐好小月,好快小天使會返黎你身邊,加油!

子爵府

encl.design 發表於 16-1-14 14:30
我都認得你個icon,我仲問過你中醫資料

神咁安排有佢既原因,好好收拾心情坐好小月,好快小天使會返黎你身 ...
感謝你...

可能上天要比個考驗我, 同我老公.......
而家坐緊小月, 希望盡快令身體好起黎~~

encl.design    發表於 16-1-14 17:31

男爵府

引用:回覆 cyffanny 的帖子感謝你...我用呢個ICO

原帖由 jayk_1030 於 16-01-14 發表
回覆 cyffanny 的帖子

感謝你...我用呢個ICON 都係想自己開開心心, 事事Positive thinking...但估唔到.... ...
別放棄!!!!bb 會知道您唔開心的!佢好快返來㗎!笑多D, 明天會更好!

大宅

唔會過唔去。 只要你心態好。唔好諗埋一邊。 總會有路可走。我都打激好大。我都一樣捱過去。 我相信天父有距安排

子爵府

我睇到你之前既POST睇到想喊了................
我知道會過去的, 時間係最好既良藥......
由開始瘋狂咁喊到今日慢慢咁叫自己振作, 前面仲有路等住我行....凡事相信, 凡事盼望, 凡事忍耐.........

JM,共勉之~~~

大宅

係。 路想通了。前面就仲有好多野俾我地行。相信不久。 天上既bb好快會番黎你身邊。你仲有很好既信仰,主。距會為你安排,會為你指引。我天上個細女。又再番黎我身上喇 。 所以加油。 有咩可以揾我地傾。 身邊不止你一人。

別墅

引用:+本帖最後由+jayk_1030+於+16-1-11+19:23+

原帖由 jayk_1030 於 16-01-10 發表

親愛的寶貝仔:
加油!保重養好身體待bb回來!

別墅

加油!好好休息,調理好身體!健康小天使會來臨的!

男爵府

BB防敏心得分享勳章 Xmas吸收勳章 認識瑞士牛牛第一回

Take care. 小天使好快返黎架喇。

首頁
34567...8

尾頁

跳至