自由講場

跳至

首頁

尾頁

已刪除用户

2024勳章 2023年兔年勳章 畀面勳章

回覆:你地係咪朋友中公認既靚女呢?

翡翠宮

畀面勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章

去街市個個都叫我靚女

I 大蚊豬   

伯爵府

引用:我認我係靚女㗎!+連街市啲姨姨叔叔都叫我靚

原帖由 bowling2004 於 16-02-27 發表
我認我係靚女㗎! 連街市啲姨姨叔叔都叫我靚女。
街市叫我阿妹,但我已唔細

用戶要求終止服務

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 畀面勳章 大廚勳章 貢獻勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章 笑得好勳章

邊個夠我靚?

侯爵府

引用:邊個夠我靚?

原帖由 霜霜 於 16-02-27 發表
邊個夠我靚?

伯爵府

引用:Quote:原帖由+晴B媽+於+16-02-27+發表朋友

原帖由 blue02 於 16-02-27 發表
yes, i think it sounds superficial and rude. in the past, i would only keep the thoughts in mind
but ...
cant agree with you more. It\'s the same in my company, too easy to tell from peoples\' speech and behaviour. I often think to myself: why look matters so much? come on, we just come here to work, as long as you look groomed and dress workplace-appropriate, we are good.

侯爵府

除左去街市,冇人叫我靚女

大宅

bowling2004 發表於 16-2-27 11:18
我認我係靚女㗎! 連街市啲姨姨叔叔都叫我靚女。

水晶宮

回覆:你地係咪朋友中公認既靚女呢

朋友間點會比較樣貌。

子爵府

hey ... 港姐都唔係個個靚啦! 有 d 所謂嘅冠軍仲 .......

大宅

我老公覺得我好靚㗎,佢話:尤其係啱啱瞓醒果陣

男爵府

我一出世全醫院醫生護士都讚我靚
讀幼稚園時係園花
小學時係班花
連中學都做校花

每次出街都有十個八個男人問我拎電話,年紀由十歲到八十歲都有。
入左大公司做,公認我全公司最靚。
朋友中都覺得我最靚,靚過今屆世界小姐。

如果我po相,恐怕做全bk最靚都唔難

我咁老實,希望各位唔好打我

johnny1010111    發表於 16-2-29 00:05

男爵府

引用:我一出世全醫院醫生護士都讚我靚讀幼稚園時

原帖由 eelcyy 於 16-02-28 發表
讀幼稚園時係園花
小學時係班花
等緊你張相\'

侯爵府

引用:Quote:原帖由+bowling2004+於+16-02-27+發

原帖由 麟媽媽 於 16-02-27 發表
我都係!我就黎半百,但街市d哥哥姐姐叫我做亞妹!
我2字。。。。比個半百以上嘅人叫我阿姐佢應該老花

珍珠宮

2024年龍年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 大廚勳章

引用:網絡世界up乜都得,我話自己靚過李嘉欣都得

原帖由 racheland 於 16-02-27 發表
網絡世界up乜都得,我話自己靚過李嘉欣都得
我好多朋友都話我似李嘉欣架,其實我都覺得似架......... 我條眉似!!

大事化小, 小事化毛.........

禁止訪問

翡翠宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

引用:我一出世全醫院醫生護士都讚我靚讀幼稚園時

原帖由 eelcyy 於 16-02-28 發表
讀幼稚園時係園花
小學時係班花
你仲乜扮我,你點知我生平

珍珠宮

我唔係

男爵府

以前同事話我似張曼玉……個膝頭哥
(堅架,唔係老吹

珊瑚宮

2024年龍年勳章

只有D上左年紀既中年至老年人讚我靚,算唔算先

首頁

尾頁

跳至