網購天地

跳至

首頁
34567...8

尾頁

禁止訪問

回覆:Amazon fr 買Dyson AM09有優惠約$2700直送香港

男爵府

畀面勳章

引用:請問呢個版本是通用電壓?本打算去日本旅行

原帖由 kkk23 於 16-03-04 發表
請問呢個版本是通用電壓?本打算去日本旅行時買,因為日本都平,但日本版電壓好似唔系通用

...
佢唔係通用,係法國電壓同香港一樣,所以當地的電器係可以係香港用,如果日本電器一定要用火牛,唔係一插電就會燒,因為香港電壓高日本成倍

......

男爵府

回覆 ying_ma 的帖子

謝謝你dyson total clean 的詳細報料,我訂左了.家下等待中. 第一次網購法國amazon 。 total clean 係咪即係 香港v6 fluffy, 我去小超電器試過實物,個絨毛頭好正,但竟然賣6千頭, 細舖都要五千頭。

侯爵府

育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 熱血勳章 畀面勳章 hashtag影視迷勳章

ying_ma 發表於 16-3-3 10:11
你試下send email問下,去首頁拉到最底,check入右下尾2 - amazon assiistant, 入到下一版拉落右下角CHECK ...
岩岩SEND左去問啦 THX

侯爵府

育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 熱血勳章 畀面勳章 hashtag影視迷勳章

amazon 覆左我啦
原來要一筆過買50
我20+30冇呀

侯爵府

Dear customer,

I have well received your message concerning the reduction of 10 euros car you have bought 2 gift card (20 euro+30 euro) on Feb 29, but have not received 10 euro CODE.

I fully understand your reaction to this situation and present our sincere apologies for the inconvenience caused by this issue.

Following your message, i made some research and i inform you that the promotion is available to buy the gift card 50 euro in your Case you have purchased two orders #404-5356765-2814734 and #404-1155224-1509134 in partition that's why you have not received the 10 euros promotion code. I am sorry for this inconvenience cause.

Do not hesitate to contact us again if you have other questions. We are always here to help.

Thank you for your patience and understanding.

Soon on Amazon.fr.

侯爵府

回覆:Amazon fr 買Dyson AM09有優惠約$2700直送香港

禁止訪問

認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回

侯爵府

請問最近有無人買過呀?

男爵府

畀面勳章

bero 發表於 16-5-20 11:50
請問最近有無人買過呀?
如果想買AM09, 依家amazon de最平賣 EUR328.3,退稅後連運費直送香港EUR326.5
......

男爵府

畀面勳章

sweetchunbb 發表於 16-5-11 09:54
請問現在仲有10 元promotion code? 現在已經沒有335 這個價錢?
無10元promotion code 啦! amazon de最平售EUR328.3,退稅後連運費直送香港EUR326.5
......

侯爵府

ying_ma 發表於 16-5-20 14:56
如果想買AM09, 依家amazon de最平賣 EUR328.3,退稅後連運費直送香港EUR326.5
謝謝回覆, 請問我是否直接係以下條LINK 落ORDER? 因我之前試過係AMAZON USA買過野, 佢話我用咗PRIME個服務, 要收MEMBER FEE US99.99.

http://www.amazon.de/Dyson-Heizl%C3%BCfter-Ventilator-Fernbedienung-AM09/dp/B0100BX2WQ/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1463735500&sr=8-1&keywords=AM09

男爵府

畀面勳章

bero 發表於 16-5-20 17:13
謝謝回覆, 請問我是否直接係以下條LINK 落ORDER? 因我之前試過係AMAZON USA買過野, 佢話我用咗PRIME個服務, ...

你入個條link落單就可以,amazon有prime member,如果你買個樣貨品有參加呢個服務,當你落單時會問你join唔join,如果你join咗會快d出貨,不過呢個服務第一次join係有1個月免費,之後就要比會費,就算click咗join,只要1個月去account取消返就無問題
......

侯爵府

YING MA: 唔該晒,今日訂咗,6月頭送貨!

侯爵府

ying_ma 發表於 16-2-27 23:24
依家Amazon fr買Dyson Am09退稅後連運費直空香港319.3歐元,約港幣$27XX,如果你係2016/1/15前已登記Amazon ...
YING MA: 有事向你請教: AM09 開了涼風, 本來想關機但按錯了熱風(紅點制), 之後部機關了, 但再開唔倒, 請問你有無試過這情況呀?

男爵府

畀面勳章

bero 發表於 16-6-3 21:27
YING MA: 有事向你請教: AM09 開了涼風, 本來想關機但按錯了熱風(紅點制), 之後部機關了, 但再開唔倒, 請問 ...

你再開有無按返藍色冷風制,熱風開唔到,因為依家太熱,你set的溫度低過室內溫度,就會關,因為部機行溫,你試下張溫度set度4x度就會開返,唔洗驚應該唔係壞,我之前試過,後尾發現因為行溫,所以佢感應到夠熱咪關機
......

侯爵府

ying_ma 發表於 16-6-3 23:25
你再開有無按返藍色冷風制,熱風開唔到,因為依家太熱,你set的溫度低過室內溫度,就會關,因為部機行溫, ...
YING MA: 而家我按咩制都無反應呀..........
最後果次我係按紅色制架(想關機但機按錯咗), 之後再按藍色同電源都無反應........

男爵府

畀面勳章

bero 發表於 16-6-3 23:39
YING MA: 而家我按咩制都無反應呀..........
最後果次我係按紅色制架(想關機但機按錯咗), 之後再按 ...

你按搖控開關制都無著燈?你試下直接按風扇開關制,睇下有無燈著
......

大宅

ying_ma 發表於 16-2-27 23:24
依家Amazon fr買Dyson Am09退稅後連運費直空香港319.3歐元,約港幣$27XX,如果你係2016/1/15前已登記Amazon ...

想問依家係米唔抵買啊。我見385,另外運費點計

侯爵府

ying_ma 發表於 16-6-4 00:00
你按搖控開關制都無著燈?你試下直接按風扇開關制,睇下有無燈著
YING MA:
問題已解決, 原來我個三腳轉插有問題, 用過第2個就OK了, 唔該晒.

首頁
34567...8

尾頁

跳至