自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

引用:總有人會講:+唔理真定假,為人父母要小心看

原帖由 qqaa 於 16-04-21 發表
總有人會講: 唔理真定假,為人父母要小心看緊自己仔女,要警惕公公婆婆爺爺嫲嫲睇實個孫.....:joyo ...
咁呢個幾時都係

實在有好多變態佬係度

珍珠宮

熱血勳章 畀面勳章 陪月勳章

tinlong22 發表於 16-4-21 13:37
挖眼個D好明顯係針對式尋仇搵細路落手

用樹枝挖完隻眼出黎, 都仲可以駁落第二個度
可能大陸d醫學已進步到求其喺阿A度切落嚟搵AA膠黐落阿B度就移殖左

公爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

引用:

原帖由 小ice 於 16-04-21 發表
未經證實, 引起其他人不安或恐慌, 封鋪是正常吧!

大宅

成日都有呢d新聞....流料多!

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 開心吸收勳章

所謂謠言止於智者。不智者眾,只能封鋪了。

大宅

Fungmanb 發表於 16-4-21 09:19
我尋日見到都想問: 細路仔size既內臟移植到大人身上會岩用嗎? 醫學上可行嗎?

...
冇記錯外國已經有成功

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 開心吸收勳章

OK,本來傳拐香港小朋友等大家恐慌,不過好多人唔信,甘好快又有人開個拐大陸細路既POST,甘應該多人信啦。

水晶宮

SillyU 發表於 16-4-21 11:47
男仔仲多兩粒
要嚟移植定要嚟食?

1粒都值幾百萬呀!真系誇張成甘都有人信至抵死。

大宅

回覆:咁快封左內臟個post

我就係信真係有先Post出黎

15年前我女都差D比個呀婆搶走
好彩我跑得快佢又老先追得返

大宅

引用:Quote:原帖由+annaliu1989+於+16-04-21+發

原帖由 momo06 於 16-04-21 發表
香港父母有學識,DNA好D,山村點比?
即喺啲拐賣集團還要還要拿個心臟去鑒證所做完個DNA檢查屬於高質的先再賣,好老實商人啊、還是妳智商高

大宅

認識瑞士牛牛第二回

毒奶粉個段已經傳咗無十年都有八年,個時仲話小朋友年齡差唔多器官啱用

大宅

引用:我就係信真係有先Post出黎15年前我女都差D

原帖由 janis831 於 16-04-21 發表

15年前還未開放自由行,當時樓主遇到的相信喺神經質的人多過拐子佬、宜家問題啊講緊大陸人來港拐小朋友!有時都要合理分析至得咖!作為父母無論幾時都需要睇實小朋友,但喺更需要防嗰啲變態同痴線佬多!

珍珠宮

2024年龍年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

引用:我就係信真係有先Post出黎15年前我女都差D

原帖由 janis831 於 16-04-21 發表

http://the-sun.on.cc/cnt/china_world/20160204/00429_008.html

【本報訊】內地網絡近日瘋傳據指是人販子在廣東有出租屋挖取人體器官短片,宣稱器官取出後賣至黑市醫院,公安企圖隱瞞,引起嘩然。深圳網警為此闢謠,澄清短片實是湖南衡陽殺人案的認屍現場畫面。
實為湘兇殺案現場

上傳短片者表示,廣東湛江、深圳、揭陽、汕尾等地出租單位,均有人販子挖取人體器官出售,而湛江雷州更有多名小孩被集中捉到一間房,待有買家下單就動手。短片可見,出租屋內多具屍體放進尼龍袋中,部分屍體被劏開;血漬遍地,十分駭人。
深圳網警表示,經調查事件純屬謠言,而短片實為湖南衡陽警方辦案的認屍現場。網警特別強調,編造並傳播虛假疫情、災情或案情等,可被判監三年以下徒刑、拘役或管制,嚴重者更可判刑三年至七年。

天朗氣清

珍珠宮

2024年龍年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆:咁快封左內臟個post?

http://www.ziwzx.com/htm/myktx/2016/0318/19643.html

近日,一条关于“杀小孩子取器官”谣言盛传,虽然警方及时辟谣,但谣言的各种版本仍然在不断扩散。

天朗氣清

別墅

邊度新聞黎.. 而家d新聞好多都唔可信

侯爵府

珍珠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章

回覆:咁快封左內臟個post

錯過左

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

咁都信?所以香港比個不知明的電話都可以騙咁多錢,獅子山下真係咁多愚人?

水晶宮

水晶宮

香港就唔知!剛回家看到大陸新聞!有四男周街捉女人去賣!大陸真係仲好興賣女人同小孩!

首頁

尾頁

跳至