自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

公司識,因為覺得他是mr right 所以結婚

男爵府

畀面勳章 環保接龍勳章

中學同學,中四果時會一大班出去食飯,但從未單獨食過,叫做朋友,但唔fd ,中學時大家各自有拍拖
到出泥做野后,佢收得早,我又反工可以玩電腦,成日係fb 既徳洲x克撞到,我成日玩到輸曬叫佢過錢俾我,之前傾多左電話,佢同我好友講,追我(佢同我好友讀書時好fb 我好友係女仔)佢兩個一班,我另一班,因為我個人本身好玩得,而老公又好funny我都唔信,叫佢唔好玩我,最后好友係咁黑sale我,而我諗有人幫補下,因為當時我一個女仔租屋,反兩份工,無好感,又無反感,無所謂下就一齊左,老公好錫我,大仔4.5歲,依家剛有左

男爵府

回覆 anan84 的帖子

C6正正係老外,其實酒吧唔一定係壞人先去嘅⋯⋯外國人都唔錯,其實你應該試下!做朋友都好呀,擴闊生活圈子嘛!我成日鼓勵我D單身朋友去多D唔同地方見識唔同人,如果吾係個圈子真係會好窄!加油啊!

男爵府

引用:回覆 Gummama 的帖子地鐵之後點係fb search

原帖由 anan84 於 16-05-03 發表
回覆 Gummama 的帖子

地鐵之後點係fb search你?
我公司的fb group

琥珀宮

畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

..當年鬼UM眼先會結婚
如晴報或任何記者刊登此留言, 必追究。因為我唔認為係度講就預左比人抄!!!

珍珠宮

回覆:無聊一問, 點識你C6架? 之後點解結婚嘅?

生日party 識,仲交換咭片梁到

係架巴士求婚~完~

生左兩舊蕃薯

珍珠宮

回覆 淘寶 的帖子

夜校同學. 但當時無拍拖. 之後舊同學聚會再見返先來往.點解結婚? 可能當時大家都係適婚年齡, 身邊朋友都一個個成家立室, 就係咁囉.
我覺得我未必係揀錯人, 只係開始一段關係時我唔夠強勢, 所以依家我係"言聽計從"嗰個.
我知問題喺邊. 我面皮薄自尊心重, 唔想俾人感覺我有咩問題, 總係想俾人睇到好嘅一面. 但要做強者必須要衰得起. 人地問你"近排點解唔見係老公嘅? 你答得出"嗌咗交啦 ! / 分咗手啦 !"咁就得囉. 我就係怕講出嚟要人擔心或被人問長問短.
HOPE EVERYDAY IS A GOOD DAY

公爵府

我老公係我朋友個朋友,拍拖兩年半就結婚,而家已經結婚18年,老公依然好錫我同囝囝,好開心好幸福~

水晶宮

回覆 淘寶 的帖子

我又講, 係加拿大clubbing 識, 果時我都多人追, 但冇咩边個睇得上眼, 唔知點解同佢出去又好似幾有feel, 咁就一齊咗9 年啦, 中間有long D, 有分開, 最尾收成正果

子爵府

成班人係高登既蒲團識既第一眼覺得佢似韓仔
唔知做咩會無啦啦交換電話 但我同佢當時都有同其他人whatsapp 大家都有feel但又無一齊但又拖哂手咁 識左個幾月就一齊左一齊未夠一年就有左
今年4年已有兩個塞豆lon好彩 佢好錫我
所以話 歡場有真愛既

首頁

尾頁

跳至