親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

jsmanhim 發表於 17-4-30 22:14
我5月中會住2晚返黎再share ar

等你匯報

大宅

YMCA0806 發表於 17-5-3 01:33
等你匯報

蝕左半日呢間。但可以下午都玩埋。12點鬆走出機場

侯爵府

2024年龍年勳章

回覆 jsmanhim 的帖子

Hello, 可以分享下你住後感 嗎泳池清潔度 ? 酒店外食店有那推介 ? Thank you.

大宅

回覆樓主:

我住familyroom 我覺得好新好乾淨。
waterpark 唔多人。飄流河我第一樣玩全程坐係水泡到都冇留意佢地講青台呢樣野。唔覺得好差。下次如果要去布吉想再住。
食野酒店我只食過佢早餐個 buffet 夠食唔差啊好滿意。另外仲有waterpark入面幫襯過個pizza 好味抵食我叫個個好似泰銖300。
因我地自駕遊所以晚上渣車出左去食同行街。

大宅

回覆樓主:

酒店外面條路有7仔。仲好似有間按摩不過係細間個d.食店我冇留意。

大宅

我七月出發,可否send布吉司機資料給我?Thanks a lot !

子爵府

虎到金來勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

回覆樓主

請問waterpark係咪今個月開始酒店住客都要收費?

伯爵府

momofish2002 發表於 17-6-23 02:00
請問waterpark係咪今個月開始酒店住客都要收費?

冇錯,我今日開始住呢到。一陣再報告

子爵府

jojo1234 發表於 17-6-23 09:13
冇錯,我今日開始住呢到。一陣再報告

好呀,唔該晒,因我訂咗7月中既房,如果酒店麻麻,waterpark又要錢,咗我會考慮轉酒店!

侯爵府

2024年龍年勳章

回覆 momofish2002 的帖子

之前酒店覆我 :

Water park fees:

- For access the Water park, a one-time of THB 150 per adult will be charged, providing unlimited entry free during your stay.

- Children under 12 years of age enjoy free access to the Water Park.
**Pay direct at Hotel upon check in**

我8月會住兩晚

侯爵府

2024年龍年勳章

回覆 jojo1234 的帖子

等你分享

子爵府

jadepearl 發表於 17-6-23 10:02

之前酒店覆我 :

佢今個月改咗,網上評語話酒店住客收1000Baht 一位,所以住客都唔滿意!

侯爵府

2024年龍年勳章

甘誇, 由150b (我上月問) 加到1000b, 成566%

侯爵府

2024年龍年勳章

剛查看官網 :-

•Effective 1 June, 2017, an extra fee applies for the use of the waterpark. West Sands guests receive special privilege pricing:
Adults will be charged 1.000baht per day per person. Children will be charged 500baht (aged 5-12years old).
•Waterpark acess is free of charge for children under 5 years old.
•Contact splashjunglwaterpark.comy for more details.

見Blogs 寫都不是太多人玩, 現在仲加甘多, 是否要趕走曬客 !

我第一次去布吉, 都是想跟小朋友去玩這water park, 而家都吾知轉吾轉酒店

大宅

我可能住最平那隻房,房的設施真的麻麻,浴室又塞塞地,好似國內無星的酒店,最恐怖的是深夜有人用鑰匙開我房門,原來是一團國內客剛到,嚇死我!第二天,他們幫我轉了房!但小孩很喜歡Waterpark!早餐都差,選擇不多,唔好味,要搶咁,安排唔好!下次如果再住,我會住Family Deluxe Room!

侯爵府

momofish2002 發表於 17-6-23 09:54
好呀,唔該晒,因我訂咗7月中既房,如果酒店麻麻,waterpark又要錢,咗我會考慮轉酒店!
...

1000BH, 好貴

侯爵府

2024年龍年勳章

回覆 Gini 的帖子

我booked Family Deluxe 兩晚, exclude breakfast 因見吾少JM說早餐吾得又要搶....我見多人說check-in要等起碼2小時, 真的甘耐嗎 ?

water park & 其他設施ok ?

子爵府

jadepearl 發表於 17-6-23 14:18
剛查看官網 :-

•Effective 1 June, 2017, an extra fee applies for the use of the waterpark. West San ...

外面人都可以比錢去Waterpark玩,好似1400Baht, 所以我打算轉酒店,我去9日,住最Laguna算!

侯爵府

2024年龍年勳章

剛才問了洒店, 我在16/5前book 房, 可用old rate, 即150b 成人任玩. 小孩12yrs 以下free.

大宅

Waterpark 和其他設施都可以!

首頁

尾頁

跳至