自由講場

跳至

首頁

尾頁

別墅

有朋友對仔女差18年…

伯爵府

開心吸收勳章 美好大世界2017勳章

回覆樓主:

我大女同细女差9年

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

引用:好感激你們既支持呀, 素未謀面都可以打咁大

原帖由 Minatabo03 於 16-08-04 發表
好感激你們既支持呀, 素未謀面都可以打咁大篇野去鼓勵人.........我未有同朋友同屋企人講(老公當然知), 想 ...
唔好擔心喇, 最緊要係出世後盡量保持公正, 咁大小都可以和平共處

放下自在

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

引用:Quote:Minatabo03 發表於 16-8-6 13:44 公

原帖由 asa2012 於 16-08-06 發表
你知道徐榮對仔女都差成10年嗎? 係愛回家個馬家好的真實家庭。 見徐榮成日post2兄妹的相。 哥哥好錫亞妹 ...
佢兩個真係好sweet

放下自在

侯爵府

回覆:請問你們有沒有兩個小朋友相差年歲成10年

我有睇徐陳个FB來平衡下自己,希望可以調節到自己既不安

珊瑚宮

親子王國15週年勳章 BK Milk勳章

大仔等了 快 9 年才望穿秋水等到有細佬,開心到佢呀~

依家細佬 4 歲了依然攬住個細佬係咁 hi 佢油,又聞又捽話好鍾意,我都頂佢唔順,眼冤

多一個細的好開心㗎,雖然湊細果個係好辛苦因為始終自己年紀係大了

首頁

尾頁

跳至