自由講場

跳至

首頁

尾頁

公爵府

2024年龍年勳章 HiPP勳章(1)

MATTMIA 發表於 16-8-27 18:53
有時開心去玩,但員工態度唔好,都幾影響人心情樓主,仲有無唔舒服
...

多謝關心, 而家好好

公爵府

moonmoonbabies 發表於 16-8-27 23:52
現實d, 好難要求陌生人有同情心,畢竟人地唔識你,只好要屋企人照顧你陪你走
btw 係咪中暑? take care!
...

多謝關心,而家冇事啦

公爵府

小紅梅 發表於 16-8-27 18:49
海洋公園的職員係冇咁熱情,但我覺得佢地做野比較自然,可以做自己,亦好樂意幫忙,我感覺舒服啲,理解佢地 ...

我明白樂園的工作人員有佢地的辛苦。我自問都唔係挑剔的人,我真唔需要佢地熱情招呼我,只求佢地有惻隱之心。

公爵府

緣份的天空 發表於 16-8-27 12:23
明白樓主你唔開心原因.人已經唔舒服,唔係話想要個職員關心,但都唔好即刻叫我離開啦.比我休想一下.大家都係 ...

係呀,多謝你明白我,好過好多“道德人士“話我唔同情工作人員。。。我睇完d回覆真係O嘴,我又冇要求工作人員做咩野,只求佢地有番d惻隱之心。

仲有,咩叫唔舒服唔好去? 我一早知就唔會去啦!又唔係番工,為咩攞命搏?

仲有一件係入場前我覺得工作人員態度差的事,癈時講了。明白大家都有言論自由,所睇到邊d jm 係好人

大宅

引用:我諗佢只係以為你係b6,可能好多大陸人都係

原帖由 ava_va 於 16-08-27 發表
我諗佢只係以為你係b6,可能好多大陸人都係咁做,而10個9個唔願走既都用唔舒服做藉口,佢地已經麻目晒
個人 ...
yes! 佢哋對B6 好嚴! 一做錯即罵,無面畀。看在香港人眼中真係幾大快人心的。

首頁

尾頁

跳至