自由講場

跳至

首頁
34567...9

尾頁

珍珠宮

育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 環保接龍勳章 畀面勳章

雞丁,加油
為仔仔繼續努力
祝福你

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

回覆樓主:

雞丁~你要振作,加油,祝福你和家人健康快樂

公爵府

2024年龍年勳章

禁止訪問

子爵府

認識瑞士牛牛第一回

回覆 四眼雞丁 的帖子

振作,加油,要珍惜每一天同你身邊的人,希望你平安

公爵府

雞丁,加油

伯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

回覆樓主:

雞丁, 近日又凍返了. 穿多件衣服. 記住呢度好多人支持同祝福你早日康復. 撐住呀, 一定有方法醫好的. 唔好放棄希望. 加油

子爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 hashtag影視迷勳章 玩具勳章 親子王國15週年勳章

加油呀,知道你撐得好辛苦,但要記住路盡頭有天使,上天關咗你道門,總會開番扇窗俾你,況且心情好影響病情,所以要保持心境平和,加油呀(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)

男爵府

2018復活節勳章 親子王國15週年勳章

回覆:求開解

諗下2個生性仔仔,就會開心,加油!!!

男爵府

最關心BB問題熱投勳章 想生BB熱投

加油!

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 HiPP勳章(1)

回覆樓主:

加油

水晶宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章

加油,你既責任未完成架,你仲要見住仔長大,結婚生兒育女,一定要比疾病強

大宅

四眼雞丁 發表於 16-11-22 02:12
唔好意思,我近日因覆診後心情好反覆…事原:本來醫生臨床測試我整體上差左,所以要食標靶藥,當時有同各位美麗 ...

加油雞丁
我同你係同路人,抗癌中,我好明白你感受,
當你覺得冇希望、絶望嘅時候你多想想兩個仔,佢地就係你精神支柱!基金方面,你搵醫院社工幫你,冇事解決唔到的。

多d 搵朋友出嚟食野傾下計,個人會開心好多
「正能量」真係幫到我地手㗎!

在我抗癌期間,老公經常出trip 唔係身邊,做了7 次chemo 只有2 次可以陪到我去醫院。每次做完chemo 係屋企一個人撐住過果最煎熬嘅一星期;女兒係NY, 自醫病以來一直同佢分開,每日只可Skype 見面,佢返學前傾5 分鐘、臨瞓前傾10-15mins。我都知佢好掛著我.....

所以你已經好幸福,有親人係你身邊支持到你

總之唔需要諗太多,只要仲食得就繼續食。玩得就繼續玩,瞓得就繼續瞓。

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

回覆樓主:

加油!
放下自在

水晶宮

畀面勳章

引用:唔好意思,我近日因覆診後心情好反覆…事原:

原帖由 四眼雞丁 於 16-11-22 發表
唔好意思,我近日因覆診後心情好反覆…事原:本來醫生臨床測試我整體上差左,所以要食標靶藥,當時有同各位美麗 ...
雞丁,如果你想揾人傾下呻下,我哋願意陪你,出現在你面前

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

水晶宮

加油雞丁

伯爵府

2018母親節勳章

加油!

子爵府

唔知可以講咩可以令你個心舒服啲
祝福你一家,我相信眾人嘅祝福會帶黎好運
唔好咁快放棄

大宅

回覆樓主:

不如你去FB既(快樂果食者)群組睇睇,也有好多人有大病因斷食,果食、食生後好返!加油~為仔仔撐住!

首頁
34567...9

尾頁

跳至