自由講場

跳至

首頁
34567...15

尾頁

男爵府

回覆樓主:

我看過點資料。小朋友眼睛沒有紅嗎?頭兩個禮拜是黃金期,如果心臟有影響就不容易痊愈,為什麼這麼久才確認?

洋房

eleven123 發表於 17-2-11 18:34
我看過點資料。小朋友眼睛沒有紅嗎?頭兩個禮拜是黃金期,如果心臟有影響就不容易痊愈,為什麼這麼久才確認 ...

確診前一兩天先有眼紅既情況,入院第七日已經確診。

大宅

回覆:求求大家幫幫我姨甥女,佢患咗川崎症,引致血管發炎。

God bless the little girl

男爵府

回覆樓主:

祝願小朋友,早日康復!

男爵府

2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

祝她早日康復。

伯爵府

減齡達人勳章 親子王國15週年勳章

祝小朋友早日康復,健健康康

子爵府

祝小朋友早日康復!

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

回覆:求求大家幫幫我姨甥女,佢患咗川崎症,引致血管發炎。

祝早日康復

男爵府

IdyLamm 發表於 17-2-11 18:36
確診前一兩天先有眼紅既情況,入院第七日已經確診。

這裡有一篇爸爸記錄小朋友得病的經過。看看有沒有啟發?
https://mp.weixin.qq.com/s?__biz=MzAwNDgyNjMyMg==&mid=2651692111&idx=1&sn=00e55ffaf87536e9f99299dd49757bf8&chksm=80dcc9f2b7ab40e4e51badea271e556088a2d89b313ac652e23b8a7a5a5b6dae70d9a2359861&mpshare=1&scene=2&srcid=0110JWs2JBuq83pTp9fUvb2m&from=timeline&key=5da53c472edd2f62c047ef38bd7e31046c203d37495c6da89bdbc498fa13467dc934014065aecc323dd1c97540fd9ff400ddfcc167c3a9efc4c0e6cb9f02bd67d95f698d267045061f0dda7763655505&ascene=2&uin=MjY0MTAyNzMyMg%3D%3D&devicetype=android-23&version=26050441&nettype=WIFI&abtest_cookie=AQABAAgAAQBChh4AAAA%3D&pass_ticket=nQoVjZoUjlrgHb7tZjwKmZhXZppWhSbGnv3FfEKzxO7tdjGFcF7lq3nlRuHra%2F3l&wx_header=1

大宅

回覆樓主:

祝福小朋友及家人

珍珠宮

回覆樓主:

祝小朋友早日康復!

男爵府

IdyLamm 發表於 17-2-11 15:33
求求大家幫幫我姨甥女,佢患咗川崎症,引致血管發炎,令到佢一直唔退燒。
佢已經注射咗兩次靜脈滴注丙種球 ...

幫推

男爵府

求求大家幫幫我姨甥女,佢患咗川崎症,引致血管發炎,令到佢一直唔退燒。

幫推

大宅

你搵 伍永強醫生 識人都系佢醫番好

公爵府

+4熱血勳章

祝小朋友早日康復

子爵府

祝早日康復!

伯爵府

回覆樓主:

希望快啲冇事啦

洋房

Teapig 發表於 17-2-11 19:58
你搵 伍永強醫生 識人都系佢醫番好

Thank you!!

珊瑚宮

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 開心吸收勳章

回覆樓主:

子爵府

回覆樓主:

首頁
34567...15

尾頁

跳至