美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

我覚得你超慘不過有D人失敗了仲要比錢去洗眉

民房

cherry_k 發表於 18-1-31 18:17
回覆 zet 的帖子

樓主好慘, 希望你快D好返!

我整左好幾年眉,頭2次去開beauty in eye整,其實效果都唔差,但人係貪新鮮,厭左就想試下新野比較下,同埋之後整第二次開始hea又粗魯,所以後尾都係試其他。物色左一年幾,最尾揀左呢間叫ibrow beauty嘅去整飄+霧眉,結果真係超級滿意。佢係私人鋪,一人主理,環境好骨緻,一開頭同我confirm眉型,都好細心咁調較左好耐,總之畫到你滿意為止先開始整。過程舒服到訓著左,其實我之前整開都覺得唔多痛,但呢間個麻醉膏更加好,全程無感,最緊要係整完效果真係靚+自然到可以即刻見人,真心推!
https://instagram.com/ibrow_beauty?utm_source=ig_profile_share&igshid=6i1vjise2631

大宅

推~

珍珠宮

畀面勳章

子爵府

回覆樓主:

我上個月都有去間大公司整霧眉,不過就好貴,成$5200,包2次補色,位師父都做得好細心效果好好只係少少痛,做完亦可以立刻出街,又吾會結焦,自己都好滿意,朋友都話做得好自然。之前亦係怕自己盲中中誤去左間黑店,所以最后决定去間大公司會比較安全,比貴D當買保險

洋房

回覆 mammycat1818 的帖子

請問介唔介意PM我你係邊到做? 我仲物色緊~ thanks!!

禁止訪問

大宅

嘩!jm你而家條眉生返少少毛未呀?

大宅

回覆 無印b品 的帖子

唔好意思,有一段時間冇睇BK,咁耐先覆你條眉嘅疤痕已經唔覺眼了,係要響某D燈光下反射先見倒,但眉尾真係已經唔再出眉毛了

我之後仲搵倒原本呢條 賤人有賣呃過好多人嘅乜叉嘢噴噴,連自己個女用過嘅學習杯都拎出嚟賣 (佢話全新,但以佢咁賤嘅人品,我唔信囉...),唔知係咪有報應,仲好慘咁話比個工人屈佢乜乜物物...
點解我知,因為佢都係BK member囉~

賤人ELIZA,呢4千蚊我當施捨比你,不過我真心勸你唔好再做任何美容害人啦,真係有報應架,到時我真係恭喜你呀

複式洋房

kurokawa33 發表於 18-9-14 22:57
我整左好幾年眉,頭2次去開beauty in eye整,其實效果都唔差,但人係貪新鮮,厭左就想試下新野比較下,同 ...

我都係呢間整,我覺得唔係咁好!
整完兩邊唔同,下次應該唔會再簡呢間!

大宅

zet 發表於 18-1-31 02:02
話說我一直係冇眉娘,近排睇咗好多個飄眉 fb page, 見人地個個整得好自然好靚,千揀萬揀揀咗幾間,其中一間 ...

咁你而家堂眉點呀?有無重新整?

男爵府

大宅

回覆 maeeietam 的帖子

唔整啦,真心驚咗 諗番佢同我整眉時戴嘅手套同刀都係就咁響袋度拎出嚟,完全唔覺佢有獨立包裝同消毒,事後紅腫成咁我越諗越驚,食定手術後醫院開嘅強力消炎藥打底,我冇發炎已經要還神!!!

洋房

zet 發表於 18-1-31 02:02
話說我一直係冇眉娘,近排睇咗好多個飄眉 fb page, 見人地個個整得好自然好靚,千揀萬揀揀咗幾間,其中一間 ...

好恐佈呀

禁止訪問

禁止訪問

子爵府

最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 我的育兒心得勳章 夏天玩到顛 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

樓主好慘呀…我一直都想整眉…但我就算出去修眉都未遇到一次滿意…所以一直卻步
凡是發生過的都存在,凡是存在過的都有價值。

複式洋房

回覆樓主:

其實好多呢啲整眉舖都係偷人啲相扮自己嫁,有朋友做呢行,真係無得貪平同最緊要有朋友整過

子爵府

剛上去fb睇過,間鋪都冇post幫人霧眉的相,樓主點解會有信心比佢整?定係之前有post而家delete哂?

禁止訪問

回覆樓主

首頁

尾頁

跳至